Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam ssiptv için uygun dosyayı nerden bulurum bilmiyorum..Patron ben ssiptv girecem bana ona uygun dosya verirmisin
patron yenı lınk ler beklıyoruz ıyı gunler.Hocam ssiptv için uygun dosyayı nerden bulurum bilmiyorum..
Ellerine sağlıkHerkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0и12.02.2025_GüncelLinkler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 3663
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım ve bu sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>konuya göz atınız.<<
![]()
![]()
Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.ραтя0иEski ve tüm linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Teşekkür ederim.Ellerine sağlık![]()
![]()
Patron; bu tarayıcı ları öğrettiniz Haksız Rekabet e neden oldunuz. Uzun zamandır attığın listelerden hiç bir şey alamıyorum.Teşekkür ederim.![]()
Merhaba, forum geneli olarak bunca zaman "balık verme, tutmayı öğret" dendi, yaptığım her işte saçma sapan laflar duydum hatta vaktinde sizler için uygulama modladığımda duymadığım küfür kalmadı bunlara rağmen yine elimden gelen yardımı sizler için sağladım ha görünen o ki bunca destek boşa değilmiş gerçekten bir şeyler öğrenmek isteyenler varmış ki bu iyi bir şey yaptığımı gösteriyor ama nedense hep laf duyan taraf ben oluyorum. Verdiğim linkler malum genelde 1 kişilik oluyor bazen denk gelirse 2 3 veya daha fazla olabiliyor bu benim elimde olan bir şey değil. Panel satın alan kişi kaç kişilik alıyorsa o kadar kullanıcı oluyor dediğim gibi ben müdahelede bulunamam benden gidip adamın panelini hacklememi beklemeyin lütfen.Patron; bu tarayıcı ları öğrettiniz Haksız Rekabet e neden oldunuz. Uzun zamandır attığın listelerden hiç bir şey alamıyorum.
Tarayıcı bile olsa hiç sayfayı kapatmazmı bu arkadaşlar 5 dakka önce attıgında yakalıyorum bakıyorum hepsi alınmış. Benim için bir Sinetech forum vardı artık yok.
Gerçekten adaleti bozdunuz adam listenin bütün ünü sokuyor tırt. Bizde parası olmayan garip gibi artık Lara bakıyoruz ama millet o kadar acki kemiği bile yiyor. Yok bı şey
Başarınızın devamını dilerim ama bu fotumda kalmaninda bir anlamı kalmadı benim açımdan
İyi günler
Sayın @köskös ; Foruma girip girmemek, paylaşımları beğenip beğenmemek vb. herkesin kişisel tercih ve yorumlarıdır. Fakat isteriz ki sadece m3u almak yerine farklı konulara da eğilerek bilgi alışverişinde bulunun ve güzel vakit geçirin. Tercih sizin..Patron; bu tarayıcı ları öğrettiniz Haksız Rekabet e neden oldunuz. Uzun zamandır attığın listelerden hiç bir şey alamıyorum.
Tarayıcı bile olsa hiç sayfayı kapatmazmı bu arkadaşlar 5 dakka önce attıgında yakalıyorum bakıyorum hepsi alınmış. Benim için bir Sinetech forum vardı artık yok.
Gerçekten adaleti bozdunuz adam listenin bütün ünü sokuyor tırt. Bizde parası olmayan garip gibi artık Lara bakıyoruz ama millet o kadar acki kemiği bile yiyor. Yok bı şey
Başarınızın devamını dilerim ama bu fotumda kalmaninda bir anlamı kalmadı benim açımdan
İyi günler
Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0и12.02.2025_GüncelLinkler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 3663
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım ve bu sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>konuya göz atınız.<<
![]()
![]()
Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.ραтя0иEski ve tüm linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
276 hit ne reis %0.07 de-Güncellendi-
Ekli dosyayı görüntüle 4418
Panellerin hepsi yan panel v1.7 de verdiğim comboyu kullan tara aynı sonucu alırsın belki daha fazlasını alırsın ben 276 olduktan sonra kapattım beklemedim.276 hit ne reis %0.07 de![]()
Emeğine sağlık kardeşimPanellerin hepsi yan panel v1.7 de verdiğim comboyu kullan tara aynı sonucu alırsın belki daha fazlasını alırsın ben 276 olduktan sonra kapattım beklemedim.![]()
Bazen URLscande çok saçma linkler çıkıyor ayırmak lazım ozaman mesela 400-500 link içinden IPTV olanı nasi anlicaz port yazmio çoğundaBu arada yan panel için program yazmayı düşünmüyorum. Program yazınca bi nevi combo misali olacak yani içine paneller girilecek ve eşleşme var mı diye bakılacak onun yerine urlscan ile manuel olarak aramak daha mantıklı ve kârlı paylaştığım linkler hepsi yan panel dün gece urlscan de linkleri kurcalarken buldum. @burakhd![]()
Teşekkür ederim.Emeğine sağlık kardeşim
Neyi yapamadınız yardımcı olalım ?eline saglık ben beceremedım kombo yu![]()
Yan panelini aradığın urlnin sabip olduğu port ile deneme yap o zaman daha doğru sonuç çıkar.Bazen URLscande çok saçma linkler çıkıyor ayırmak lazım ozaman mesela 400-500 link içinden IPTV olanı nasi anlicaz port yazmio çoğunda