Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

12.02.2025_GüncelLinkler

Ekli dosyayı görüntüle 3663
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım ve bu sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<
1736692066848

1736692325885

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski ve tüm linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Ellerine sağlık 👏 👏

Teşekkür ederim. :)
Patron; bu tarayıcı ları öğrettiniz Haksız Rekabet e neden oldunuz. Uzun zamandır attığın listelerden hiç bir şey alamıyorum.
Tarayıcı bile olsa hiç sayfayı kapatmazmı bu arkadaşlar 5 dakka önce attıgında yakalıyorum bakıyorum hepsi alınmış. Benim için bir Sinetech forum vardı artık yok.
Gerçekten adaleti bozdunuz adam listenin bütün ünü sokuyor tırt. Bizde parası olmayan garip gibi artık Lara bakıyoruz ama millet o kadar acki kemiği bile yiyor. Yok bı şey
Başarınızın devamını dilerim ama bu fotumda kalmaninda bir anlamı kalmadı benim açımdan
İyi günler

Patron; bu tarayıcı ları öğrettiniz Haksız Rekabet e neden oldunuz. Uzun zamandır attığın listelerden hiç bir şey alamıyorum.
Tarayıcı bile olsa hiç sayfayı kapatmazmı bu arkadaşlar 5 dakka önce attıgında yakalıyorum bakıyorum hepsi alınmış. Benim için bir Sinetech forum vardı artık yok.
Gerçekten adaleti bozdunuz adam listenin bütün ünü sokuyor tırt. Bizde parası olmayan garip gibi artık Lara bakıyoruz ama millet o kadar acki kemiği bile yiyor. Yok bı şey
Başarınızın devamını dilerim ama bu fotumda kalmaninda bir anlamı kalmadı benim açımdan
İyi günler
Merhaba, forum geneli olarak bunca zaman "balık verme, tutmayı öğret" dendi, yaptığım her işte saçma sapan laflar duydum hatta vaktinde sizler için uygulama modladığımda duymadığım küfür kalmadı bunlara rağmen yine elimden gelen yardımı sizler için sağladım ha görünen o ki bunca destek boşa değilmiş gerçekten bir şeyler öğrenmek isteyenler varmış ki bu iyi bir şey yaptığımı gösteriyor ama nedense hep laf duyan taraf ben oluyorum. Verdiğim linkler malum genelde 1 kişilik oluyor bazen denk gelirse 2 3 veya daha fazla olabiliyor bu benim elimde olan bir şey değil. Panel satın alan kişi kaç kişilik alıyorsa o kadar kullanıcı oluyor dediğim gibi ben müdahelede bulunamam benden gidip adamın panelini hacklememi beklemeyin lütfen.

Gelelim haksız rekabet konusuna, ben haksız rekabete sebep olduğumu düşünmüyorum aksine bilgi paylaştıkça çoğalsın diye çabalıyorum istesem bunları ne öğretirdim ne de program kodlayıp saatlerimi, günlerimi buna heba etmezdim. Yine yazar kendim kullanırdım tıpkı modladığım uygulamalar gibi. :)

Ben sizlerde bir şeyler öğrenin diye çabalarken bu tür lafları duymak benim canımı sıkıyor ve soğutuyor. Forum yaş ortalaması yüksek bir forum benim yaşım çoğunuzdan küçük daha gencim çoğunuzun hayat tecrübesi benden çok, teknoloji ve bu tür konularda mütevazı olamayacağım kusura bakmayın ama benimde bilgim sizden çok ama illaki benimde bilmediğim şeyler olabiliyor o zaman da bende sizlerden yardım alıyorum. Yani yardımlaşarak bir şeyler öğrenmek veya öğretmek kötü bir şeyse biliyim devam etmeyim. Ortada haksız rekabet falan yok ben kimseyle rekabet içinde değilim forum içi kendimi yeterince kanıtladığımı düşünüyorum bunu ego olarak algılayıp algılamamak size kalmış ama gerçek bu kimse kusura bakmasın. O yüzden meyve veriyorum diye beni taşlamaktan vazgeçin. Buraya kadar okuduysanız hakkınızı helal edin vaktinizi aldım, iyi forumlar dilerim.

İyi günler
Sayın @köskös ; Foruma girip girmemek, paylaşımları beğenip beğenmemek vb. herkesin kişisel tercih ve yorumlarıdır. Fakat isteriz ki sadece m3u almak yerine farklı konulara da eğilerek bilgi alışverişinde bulunun ve güzel vakit geçirin. Tercih sizin..
Ancak burada günlerini saatlerini harcayan, sizler için bilgi paylaşan kişilerin hevesini kıracak şekilde konuşmak bence doğru değil.
Gelelim sizinle ilgili konuya, m3u konusuna. Neden siz de balık tutmayı öğrenmiyorsunuz? Belki denediniz yapamadınız bilemiyorum. Diyelim ki öyle, sadece patr0n değil birçok m3u paylaşımı var. bunları kolayca taramanız için siteler,programlar var. Bulamama şansınız sıfıra yakın. Neredeyse her gün bu linkleri kullanmayacak olsam da bilgi sahibi olabilmek için tarayıp test ediyorum. Yeri geldiğinde tek tek de denemeler yapıyorum. siz aylardır hala çalışan bir link bulamıyorsanız neden aynaya sormuyorsunuz?
Yaşınız gereği sizin de iyi olduğunuz bir çok konu olduğuna eminim, bunlarla ilgili tecrübelerinizi neden hiç paylaşmıyorsunuz?

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

12.02.2025_GüncelLinkler

Ekli dosyayı görüntüle 3663
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım ve bu sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<
1736692066848

1736692325885

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski ve tüm linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması

276 hit ne reis %0.07 de 🤯
Panellerin hepsi yan panel v1.7 de verdiğim comboyu kullan tara aynı sonucu alırsın belki daha fazlasını alırsın ben 276 olduktan sonra kapattım beklemedim.😂

Bu arada yan panel için program yazmayı düşünmüyorum. Program yazınca bi nevi combo misali olacak yani içine paneller girilecek ve eşleşme var mı diye bakılacak onun yerine urlscan ile manuel olarak aramak daha mantıklı ve kârlı paylaştığım linkler hepsi yan panel dün gece urlscan de linkleri kurcalarken buldum. @burakhd 😅

eline saglık ben beceremedım kombo yu :D

Bu arada yan panel için program yazmayı düşünmüyorum. Program yazınca bi nevi combo misali olacak yani içine paneller girilecek ve eşleşme var mı diye bakılacak onun yerine urlscan ile manuel olarak aramak daha mantıklı ve kârlı paylaştığım linkler hepsi yan panel dün gece urlscan de linkleri kurcalarken buldum. @burakhd 😅
Bazen URLscande çok saçma linkler çıkıyor ayırmak lazım ozaman mesela 400-500 link içinden IPTV olanı nasi anlicaz port yazmio çoğunda

Bazen URLscande çok saçma linkler çıkıyor ayırmak lazım ozaman mesela 400-500 link içinden IPTV olanı nasi anlicaz port yazmio çoğunda
Yan panelini aradığın urlnin sabip olduğu port ile deneme yap o zaman daha doğru sonuç çıkar.

Geri