Öneri 12.08.2025 M3U Linkleri

pATRON maçlar başlayacak. güncelleme yap lütfen. çoğunu taradım.. seyredemiyorum hiçbirşey.. VLC kullanıyorum.. emeğine saygı. sağol

Güncellendi
72 adet relax panel eklendi, github veriyi birazdan günceller o zaman linkler gözükür.

Öncelikle teşekkür ederim , gelen özel mesajlar sonrası böyle bir karar aldım. Kaç gündür dm kutuma cevap vermekten yetişemiyordum desem yeridir o derece :) Bende tekrar döndüm yeni bir konuda devam etme kararı aldım desteğiniz için teşekkür ederim :)
Patron usta selamlar inat TV MP3 varmı URL kolay gelsin

Patron usta selamlar inat TV MP3 varmı URL kolay gelsin
Merhaba, inat m3u url ip adresine göre açılıyor bende açılan link sizde çalışmaz bu yüzden kendiniz inat m3u çıkarıp o şekilde kullanmanız gerekiyor.

port 80 00:1a:79:1c:06:ba portal a tıkladıktan sonra url adreste cıkan portal url dır keyıflı seyırler

patron sağol. hangi vpn tavsiye edersiniz. vlc kullanıyorum. bilgisayarda macbook

patron sağol. hangi vpn tavsiye edersiniz. vlc kullanıyorum. bilgisayarda macbook
Paylaştığım linkler Türk telekomda vpn olmadan çalışıyordu şu an akıbet ne durumda bilgim yok önce vpn olmadan deneyin vpn içinde macbook cihazlarda octohide veya proton var mı bilmiyorum ama onlara bakabilirsiniz.

Geri