patr0n
Geliştirici
- Konular
- 40
Eline saglik ustad tesekkurler
Teşekkür ederimemeğine sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline saglik ustad tesekkurler
Teşekkür ederimemeğine sağlık
Forumda fazlasıyla m3u akışı oluyor diye paylaşım yapmıyordum ama eskisi kadar sık olmasa da yine ara ara bir şeyler paylaşırım.pATRON maçlar başlayacak. güncelleme yap lütfen. çoğunu taradım.. seyredemiyorum hiçbirşey.. VLC kullanıyorum.. emeğine saygı. sağol
Teşekkür ederim.Eline Saglik Kardesim
Yok.kopma olmayan link varmı arkadaşlar
tek çare vpn kullanalımkopma olmayan link varmı arkadaşlar
Patron usta selamlar inat TV MP3 varmı URL kolay gelsinÖncelikle teşekkür ederim , gelen özel mesajlar sonrası böyle bir karar aldım. Kaç gündür dm kutuma cevap vermekten yetişemiyordum desem yeridir o dereceBende tekrar döndüm yeni bir konuda devam etme kararı aldım desteğiniz için teşekkür ederim
![]()
Merhaba, inat m3u url ip adresine göre açılıyor bende açılan link sizde çalışmaz bu yüzden kendiniz inat m3u çıkarıp o şekilde kullanmanız gerekiyor.Patron usta selamlar inat TV MP3 varmı URL kolay gelsin
Paylaştığım linkler Türk telekomda vpn olmadan çalışıyordu şu an akıbet ne durumda bilgim yok önce vpn olmadan deneyin vpn içinde macbook cihazlarda octohide veya proton var mı bilmiyorum ama onlara bakabilirsiniz.patron sağol. hangi vpn tavsiye edersiniz. vlc kullanıyorum. bilgisayarda macbook