V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

Şu an çalışmıyor güncelleme fln yapıyordur belki gpik.

Ekli dosyalar

• IMG_20250108_182516.jpg
    IMG_20250108_182516.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 13
Uygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

emeginize saglık

@patr0n öncelikle modlu apk larını kullanıyorum. emeğine sağlık. kanal geçişleri için kumandadan sürekli gir çık oluyor. bazı programlarda altta kanal logolar arasında geçiş oluyor. Böyle bir mod yapabilirmisin. Bu şekilde girip çıkarak kullanmak çok zaman kaybettirici.
Teşekkür ederim ama böyle bir şey yapmam mümkün değil istekleri uygulama yapımcısına iletmek daha doğru olur.

Kanallar gelmiyor. Orijinal uygulamayı indirdim onda sorun yok ama modlu olanda listeler boş geliyor. Sende de öyle mi bir bakabilir misin?

Kanallar gelmiyor. Orijinal uygulamayı indirdim onda sorun yok ama modlu olanda listeler boş geliyor. Sende de öyle mi bir bakabilir misin?
Evet bende de oyle modlar paylasirim

Şuan orijinal sürümde kontrol ettim kanallar orada da yok.

Orijinal sürüm kullanan varsa kontrol edebilir mi liste sizde geliyor mu bilgi verebilir misiniz ?

Galiba telif yemiş yani bizlik bi sorun yok gibi gözüküyor.
Screenshot 2025 02 08 17 09 03 483 orgtelegrammessenger

Orijinalde sağ üstten yenile yapınca gelmişti liste. Şimdi senin modda da geldi. Sunucu değişti her halde.👍
Evet, sunucu değişimi olmuştur. Liste boş geldiği için admine bildir butonundan bildiri yaptım benim gibi kullanan kişilerde bildirdiyse güncellenmiştir.

Kullanmadığım uygulamayı modlamıyorum hocam gölge açıkçası çok hoşuma gitmiyo stabilite olarak ben verim alamıyorum telefonum her ne kadar yeterli seviyede olsa da uygulama da hep ufak tefek takılma yaşıyorum bu yüzden bulaşmıyorum
vavoo spor kanallari sadece olan varmi

Konuyu görüntüleyenler

Geri