patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
teşekkür ederimEllerinize sağlık amazon fire stick tv de denedim güzel çalışıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
teşekkür ederimEllerinize sağlık amazon fire stick tv de denedim güzel çalışıyor
Evet şimdi düzelmiş sağ ol mod için.
emeginize saglıkUygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
emeginize saglık
Teşekkür ederimEvet şimdi düzelmiş sağ ol mod için.
@patr0n öncelikle modlu apk larını kullanıyorum. emeğine sağlık. kanal geçişleri için kumandadan sürekli gir çık oluyor. bazı programlarda altta kanal logolar arasında geçiş oluyor. Böyle bir mod yapabilirmisin. Bu şekilde girip çıkarak kullanmak çok zaman kaybettirici.
Teşekkür ederim ama böyle bir şey yapmam mümkün değil istekleri uygulama yapımcısına iletmek daha doğru olur.@patr0n öncelikle modlu apk larını kullanıyorum. emeğine sağlık. kanal geçişleri için kumandadan sürekli gir çık oluyor. bazı programlarda altta kanal logolar arasında geçiş oluyor. Böyle bir mod yapabilirmisin. Bu şekilde girip çıkarak kullanmak çok zaman kaybettirici.
teşekkürler dostum. yine de ellerine sağlık.Teşekkür ederim ama böyle bir şey yapmam mümkün değil istekleri uygulama yapımcısına iletmek daha doğru olur.
Evet bende de oyle modlar paylasirimKanallar gelmiyor. Orijinal uygulamayı indirdim onda sorun yok ama modlu olanda listeler boş geliyor. Sende de öyle mi bir bakabilir misin?
Şuan orijinal sürümde kontrol ettim kanallar orada da yok.Kanallar gelmiyor. Orijinal uygulamayı indirdim onda sorun yok ama modlu olanda listeler boş geliyor. Sende de öyle mi bir bakabilir misin?
Evet, daha önce de böyle olmuştu. Sonra kendiliğinden düzelmişti.Galiba telif yemiş yani bizlik bi sorun yok gibi gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 4253
Orijinalde sağ üstten yenile yapınca gelmişti liste. Şimdi senin modda da geldi. Sunucu değişti her halde.Galiba telif yemiş yani bizlik bi sorun yok gibi gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 4253
Evet, sunucu değişimi olmuştur. Liste boş geldiği için admine bildir butonundan bildiri yaptım benim gibi kullanan kişilerde bildirdiyse güncellenmiştir.Orijinalde sağ üstten yenile yapınca gelmişti liste. Şimdi senin modda da geldi. Sunucu değişti her halde.![]()
vavoo spor kanallari sadece olan varmiKullanmadığım uygulamayı modlamıyorum hocam gölge açıkçası çok hoşuma gitmiyo stabilite olarak ben verim alamıyorum telefonum her ne kadar yeterli seviyede olsa da uygulama da hep ufak tefek takılma yaşıyorum bu yüzden bulaşmıyorum
indirme link atarmısın patron.Evet, sunucu değişimi olmuştur. Liste boş geldiği için admine bildir butonundan bildiri yaptım benim gibi kullanan kişilerde bildirdiyse güncellenmiştir.