NuvioTV-Test sürümü

NuvioTR yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Listeden seçtiğiniz bir plugin'in kurmadan önce içeriğini görebilmek.

1791546098580.png

1791546144848.png

1791546182086.png

@manitux hocam

İlk kurulumda,yine kullanıcidan benden kaynaklı depoların gelmeme durumunu anladım aslında varlar.

Kurulumda olmadığını görünce depoları tek tek kurdum devam ettim.
Yeni fark ettim ki uzantılarda sizin eklentilerin klonu oluşmuş depo ekleme yaptığım için oluşmuş, kaldırılamıyorda.
Bahaneyle uygulamanın yeni sürümünü indirdim ve yükledim tabi bu aşamada anladım nedenini,
Yine depolar kurulu gelmemişti.boş görünüyordu,
Katalog seçiminde manitux nuvio plugins seçince depoların geldiğini gördüm.biraz uzun oldu ama durum bu

Elinize emeğinize sağlık ne kadar teşekkür etsek az

İzin sorunu olabilir. Başka kimse bildirmedi böyle bir sorun şimdiye kadar. Çözülürse haber verin.
Sıfırladım test nuvioyu ama yine güncelleme geliyor indir diyorum bilinmeyen uygulamalarda açıyorum kapanıyor. Son attığınız sürümü de yükledim aynı.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

@manitux hocam

İlk kurulumda,yine kullanıcidan benden kaynaklı depoların gelmeme durumunu anladım aslında varlar.

Kurulumda olmadığını görünce depoları tek tek kurdum devam ettim.
Yeni fark ettim ki uzantılarda sizin eklentilerin klonu oluşmuş depo ekleme yaptığım için oluşmuş, kaldırılamıyorda.
Bahaneyle uygulamanın yeni sürümünü indirdim ve yükledim tabi bu aşamada anladım nedenini,
Yine depolar kurulu gelmemişti.boş görünüyordu,
Katalog seçiminde manitux nuvio plugins seçince depoların geldiğini gördüm.biraz uzun oldu ama durum bu
Bu durumu bizim testlerde de fark ettik. Sağolun. Bir daha ki güncellemede çözülmüş olacak.

Tabii yine sizin test den geçtikten sonra :)

Sıfırladım test nuvioyu ama yine güncelleme geliyor indir diyorum bilinmeyen uygulamalarda açıyorum kapanıyor. Son attığınız sürümü de yükledim aynı.
Playstore harici dış kaynaklardan başka bir uygulama kurduğunuz oldu mu? Mesela orjinal Nuvio'yu nereden kurdunuz? Cihazın marka model nedir?

Bu durumu bizim testlerde de fark ettik. Sağolun. Bir daha ki güncellemede çözülmüş olacak.

Tabii yine sizin test den geçtikten sonra :)
Estağfurullah hocam.
Elleriniz dert görmesin.

Playstore harici dış kaynaklardan başka bir uygulama kurduğunuz oldu mu? Mesela orjinal Nuvio'yu nereden kurdunuz? Cihazın marka model nedir?
Bazı cihazlarda böyle yapıyor eklentilerle alakalı olabiliyor diye düşünüyorum. Benim bir cihazımda da aynı uygulamaya giriyorum atıyor uygulamadan Nuvio alakalı galiba. Ben henüz sizin uygulamayı kurmadım ama Nuvio tabanlı olduğu için cevap yazıyorum.

Tamam sorunu çözdüm. Beta 1.1.0 (4) değil yine Beta 1.1.0 (2) yi kurmuşum. Ama 2 de dediğim sorun devam ediyordu. Orjinal nuvio da sorun yoktu. Hepsini önerilen yerden githubtan yüklemiştim. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@manitux hocam,
Küçük bir sıkıntı, 🙂
Sizin plugins seçiliyken,ayarlar düzen kısmında herhangi bir ayar değişikliğinde site içeriği kayboluyor,kaynak değiştirme kısmına gelemiyorum,uygulamayı kapatıp açınca düzeliyor.

@manitux hocam,
Küçük bir sıkıntı, 🙂
Sizin plugins seçiliyken,ayarlar düzen kısmında herhangi bir ayar değişikliğinde site içeriği kayboluyor,kaynak değiştirme kısmına gelemiyorum,uygulamayı kapatıp açınca düzeliyor.
Hemen çözülmesi gereken sorun olarak listeye aldık. Teşekkürler.

NuvioTR projesi, yani Nuvio için Türkiye özel uygulama ve Türkçe destek veren tüm yayın, katalog, koleksiyon depolarının bir arada toplanması için ilk adım olacak şekilde Github üzerinde topluluk oluşturduk.

Adresimiz:

Geliştiriciler A -Z : @ayruki @manitux @patr0n @Wiojelt

Destekçiler: @TheLastOne

Testerlar : @K@NT

Daha ilk repoyu oluşturur oluşturmaz anında star veren kimliği belirsiz kullanıcı : m3loRr (özel teşekkürler)

Tüm arkadaşlarımız uygun görürse bu proje için yeni bir başlık açıp onun altında devam edebiliriz.

Geri