NuvioTV-Test sürümü

Denedikten sonra sizin yorumları almak isterdim hocam :)

Şİmdi telegramdan yükleme video sunu görünce aklıma geldi mobilde kapatma yok ama tvbox da kapatma varmış, arkdaşlar yazınca kafa mobile yada cs ye gitti galiba. Zaten ilk gün yüklemiştim kısa bir kontrolde çalışıyordu ve hata almamıştım.

Merhaba emeğinize sağlık vestel andorid tv ye yükleyeceğim de, armeabi-7va- release yi mi yüklemem gerek yoksa universal sürümünü mü yardımcı olan biri olursa çok sevinirim 🙏

Hem buradan paylaşıp hemde listeyi güncellersin hocam :)

Bu arada uygulama için bir yorum gelmedi.
sorunsuz oldu içindir bence manitux hocam siz ve sizin gibi güzel insanlardan rabbim daima razı olsun uygulama harika repolar harika eklentiler harika rabbim sizin gibi güzel ustalarımız daha güzel ne varsa kalpten versin dilerim allah sizden ve forumda katkısı olan yönetici admin ve ismi olarak burda destek veren arkadaşlardan rabbim razı olsun dilerim...

İyi fikir hocam o zaman ben bilgisayara gerekli yedekleri tekrar çekeyim eklentilerde düzenlemeye gideyim. 😅
iyiki varsınız sizlerin oldu yerde sanki daha güvenli bir limandayız gibi allah razı olsun

dostum lg marka televizyonlara bu program yüklenir mi

Merhaba emeğinize sağlık vestel andorid tv ye yükleyeceğim de, armeabi-7va- release yi mi yüklemem gerek yoksa universal sürümünü mü yardımcı olan biri olursa çok sevinirim 🙏
Vestel hakkında bilgim yok ne yazık ki. Sırasıyla arm 7-8 deneyip olmazsa universal apk'ya bakarsınız.

Teşekkürler iyi çalışmalar

sorunsuz oldu içindir bence manitux hocam siz ve sizin gibi güzel insanlardan rabbim daima razı olsun uygulama harika repolar harika eklentiler harika rabbim sizin gibi güzel ustalarımız daha güzel ne varsa kalpten versin dilerim allah sizden ve forumda katkısı olan yönetici admin ve ismi olarak burda destek veren arkadaşlardan rabbim razı olsun dilerim...
iyiki varsınız sizlerin oldu yerde sanki daha güvenli bir limandayız gibi allah razı olsun
Teşekkürler iyi çalışmalar
Sağolun.

@manitux hocam,
Site içi arama yapılamiyor bende,
Yorumlarıda göremedim,
Yine benimle ilgili bir sıkıntıda olabilir. :)

@manitux hocam,
Site içi arama yapılamiyor bende,
Yorumlarıda göremedim,
Yine benimle ilgili bir sıkıntıda olabilir. :)
Uygulama güncellendi mi? Site içi arama ve yorumlar şimdilik sadece "Manitux Nuvio Plugins" deposu içindeki eklentilerde var. Yorumları da şimdilik sadece "hdfilmcehennemi" sağlıyor.

Hocam bende böyle hata veriyor
Screenshot_2026-10-08-15-28-34-569_com.manitux.nuviotv.jpg

Uygulama güncellendi mi? Site içi arama ve yorumlar şimdilik sadece "Manitux Nuvio Plugins" deposu içindeki eklentilerde var. Yorumları da şimdilik sadece "hdfilmcehennemi" sağlıyor.
Uygulamayı güncelledim.
Sizin plugins i seçiyorum,tekrar kontrol edicem.

@manitux
Daha önceki denemelerim de arama yapmadığına yemin edebilirim,
Ama şimdi denediğimde arama yapıyor çok ilginç,
Yorumlar da filmcehenneminde görünüyor.
Yine benimle ilgili ama farklı bir şey yapmadım

Bu arada bu özellikler çok iyi oldu,
Dahada iyi olucak inşallah,
Teşekkür ederim

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri