izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Emeğinize sağlık, izlelan'dan izlemeye başladığım kaygısızlar Türk dizisinin 4.bölümüne geldiğimde bu bölüm bir türlü başlamıyor birkaç kez denedim her seferinde nuvio kitlenip uygulamadan dışarı atıyor bunun düzeltilmesi gibi birşey olabilir mi acaba?

Emeğinize sağlık, izlelan'dan izlemeye başladığım kaygısızlar Türk dizisinin 4.bölümüne geldiğimde bu bölüm bir türlü başlamıyor birkaç kez denedim her seferinde nuvio kitlenip uygulamadan dışarı atıyor bunun düzeltilmesi gibi birşey olabilir mi acaba?
Bir sıkıntı yok gibi hocam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-10-07-00-14-11-320_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_2026-10-07-00-14-11-320_com.nuvio.app.jpg
    164.8 KB · Görüntüleme: 27
Anladım hocam bende başka Uzantılar da yüklü ondan dolayı çakıştı demekki
Bir sıkıntı yok gibi hocam
Anladım hocam bende başka Uzantılar da yüklü ondan dolayı galiba

Bende yerli dizi ve filmler de başka film ve diziler çıkıyor ama benzer sorun yaşayan var mı

garling uzantısından dizi izlerken kısıtlandı mesajı verdi bu kısıtlama nezaman düzelir

başka bulamıyor bu bölüm için

v1.14.615 Güncelleme Notları:

- Gorosei kaynağı yeni altyapıya geçtiğinden kaynak kod yenilendi.

- Jinbe kaynağı eklendi. (Çoklu sunucu ve varsa 4k desteklemekte)

- Sakazuki kaynağı güncellendi.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)

1791402800282.png

Ana sayfa sadece nuvio başlıkları olmuş 7 8 başlık var eskiden kendi halinde bir konuydu bu fiş bir çıkarsa ne olur merak ediyorum😀

Ana sayfa sadece nuvio başlıkları olmuş 7 8 başlık var eskiden kendi halinde bir konuydu bu fiş bir çıkarsa ne olur merak ediyorum😀
Aynen öyle cs yasaklanmadan öncede o böyle oluyordu 😂

Emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

İzlelan eklentisini güncellemek istediğimde 'Failed to fetch manifest' uyarısı alıyorum ve güncellenmiyor. Ne yapmalı?

Son düzenleme:
Mibox 3. gen de kullanıyorum. 2 ay olmuştur kuralı.

Hocam o zaman yeni url kullanmıyorsunuz. İlk sayfadan yeni linki ekleyin
Siz yazmadan önce telefonumdan yaptım ve tv de de aynısını yapınca sorun çözüldü. Teşekkürler.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri