izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Az önce düzelttim hocam bildirdiğiniz için saolun. Şuan yine çoklu sezonlu görüyorsanız sebebi nuvionun önbelleğidir. Yakın bir zamanda düzelir veya önbelleği, verileri temizleyin. Düzelir.
Düzelmiş hocam emeğinize sağlık çok teşekkürler.

Hocam Youtube Dizileri kalite sorunuyla ilgili issue açtım. Bilmiyorum tam olarak ifade edebildim mi acaba ? Sence düzeltirler mi ?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-10-06 103912.png
    Ekran görüntüsü 2026-10-06 103912.png
    58.4 KB · Görüntüleme: 24
Hocam Youtube Dizileri kalite sorunuyla ilgili issue açtım. Bilmiyorum tam olarak ifade edebildim mi acaba ? Sence düzeltirler mi ?
Umarım düzeltirler hocam, sanırsam sorun tv'nin oynatıcı motorunda. Benim telefonumda veya bilgisayarımda sıkıntı yok gibi

Umarım düzeltirler hocam, sanırsam sorun tv'nin oynatıcı motorunda. Benim telefonumda veya bilgisayarımda sıkıntı yok gibi
İnşallah düzeltirler. Ben gerekli katalog ve depo adresini de ekledim talebe. Eğer düzeltmezlerse eklenti benim için atıl kalıyor. Çünkü ben Nuvio'yu sadece TV'de kullanıyorum. İzlerken videoda leş gibi bir görüntü oluyor. 360P görüntü 49" TV'de düşün işte nasıl oluyordur.

İnşallah düzeltirler. Ben gerekli katalog ve depo adresini de ekledim talebe. Eğer düzeltmezlerse eklenti benim için atıl kalıyor. Çünkü ben Nuvio'yu sadece TV'de kullanıyorum. İzlerken videoda leş gibi bir görüntü oluyor. 360P görüntü 49" TV'de düşün işte nasıl oluyordur.
Çözülmesse diye yazıyorum, tv için smarttube ve tizentube reklamsız olarak işini görecektir.

Çözülmesse diye yazıyorum, tv için smarttube ve tizentube reklamsız olarak işini görecektir.
Smarttube yüklü bende. Çok teşekkür ederim. Nuvio üzerinden kullanmak takip etmek açısından kolay oluyor. Bakalım kısmet, olursa olur olmazsa alternatiflere yönelirim.

Smarttube yüklü bende. Çok teşekkür ederim. Nuvio üzerinden kullanmak takip etmek açısından kolay oluyor. Bakalım kısmet, olursa olur olmazsa alternatiflere yönelirim.
smarttube de 1080P açıyor Nuvio da 360P doğrumu anladım?Bende de 1080P sorun yok.

smarttube de 1080P açıyor Nuvio da 360P doğrumu anladım?Bende de 1080P sorun yok.
Evet Nuvioda Youtube dizilerinden herhangi bir içeriği açıyorum. Normalde kalitesi 1080p olmasına rağmen açılışta 360p kalitede açılıyor. Açıldıktan sonra otomatik olarak kaliteyi artımıyor ve kalite düzeltmiyor, sürekli 360p olarak kalıyor video. Sorun tam olarak bu. Başka eklentilerde böyle bir sorun yok. Sadece youtube üzerinden açtığım Türk dizileri eklentisinde yapıyor bunu. Nuvio TV versiyon kullanıyorum.

Şu ayarlarıda bir kurcala inşallah çözüm bulursun.

Ekli dosyalar

• 20261006_145907.jpg
    20261006_145907.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 37
Kuzan kaynağı çok donuyor,takılıyor.daha önce donmazdı hiç

Ekli dosyalar

• IMG_20261006_150746.jpg
    IMG_20261006_150746.jpg
    455.8 KB · Görüntüleme: 21
Stremio dan bilenler bilir. Orda film türlerine göre filmleri getirme var, korku, macera vb... Nuvio da böyle bir yapabileceğimiz bir ayar var mı?

Stremio dan bilenler bilir. Orda film türlerine göre filmleri getirme var, korku, macera vb... Nuvio da böyle bir yapabileceğimiz bir ayar var mı?
Arama sayfası -> Tüm türlerde istediginiz kategori

Teşekkürler ustam

hocam merhabalar kalite bir tek bende mi bozuluyo sürekli kare kare oluyo düşüyomuş gibi bir çözümü var mı acaba bunun 1080p açıyorum ama bulanıklasıyo sürekli

hocam merhabalar kalite bir tek bende mi bozuluyo sürekli kare kare oluyo düşüyomuş gibi bir çözümü var mı acaba bunun 1080p açıyorum ama bulanıklasıyo sürekli
Kalite ile yapabileceğim bir şey yok hocam. Videolar kaynak sitelerden geliyor.

Geri