Nuvio için Manitux Türkçe içerik sağlayıcı eklentileri

Hocam ben bir türlü güzel katalog bulamadım. Katalog diyorum ekliyorum. Açıklamalar ingilizce yazıyor. Ana ekranda türkçe yazıyor izle bölümüne gelince gene ingilizce yazıyor bunun bir çözümü var mı?
Katolog oluşturma için: Bu 3 katologda güzel.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Dil ve bölge için Türkçe ve Türkiye seçin. Katologlar Türkçe oluyor.

Yalnız katolog resimleri Türkçe olmaz. Resim sonuçta.

Ama film bilgisi Türkçe gelsin derseniz, Entegrasyon kısmında Mbdist'den (Türkçe dil ayarı varmıydı unuttum) api almıştım. Ayrıca TMDB de dil ayarlarını Türkçe yapılması gerekiyor.

Son düzenleme:
Hocam Dizibox Ne Zaman Eklenir Tahminen 😁 Yada Dizilla

Hocam Dizibox Ne Zaman Eklenir Tahminen 😁 Yada Dizilla
Hedefimiz eklenti geliştirmekten daha büyük :) Bahsedilen siteler Cloudstream'de daha kolay iken Nuvio'da javascript yapısı gereği çok daha zor. Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil.

Hedefimiz eklenti geliştirmekten daha büyük :) Bahsedilen siteler Cloudstream'de daha kolay iken Nuvio'da javascript yapısı gereği çok daha zor. Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil.
Evet hocam bayadir kaynak eklenmiyor bu yüzden anlıyorum cs reposuna 2 tane birden ekliyebiliyorken burada kaynaklar yavas ilerliyor😁

4 te kaldın 10 çık bari

Katolog oluşturma için: Bu 3 katologda güzel.

Dil ve bölge için Türkçe ve Türkiye seçin. Katologlar Türkçe oluyor.

Yalnız katolog resimleri Türkçe olmaz. Resim sonuçta.

Ama film bilgisi Türkçe gelsin derseniz, Entegrasyon kısmında Mbdist'den (Türkçe dil ayarı varmıydı unuttum) api almıştım. Ayrıca TMDB de dil ayarlarını Türkçe yapılması gerekiyor.
Bunları nasıl ekliyoruz tarif edebilir misiniz?

Eline sağlık ustam

Katalog için xperience'i kullanabilirsiniz arkadaşlar.

1790978849368.png

Ne yaptıysam hover daki şu kısım Türkçe olmadı. İçine girince oluyor ama burada olmadı. PC de durum boyle. Ilgınc bır sekılde tv box da ise sorun yok hem hover da hem içine girince Türkçe oluyor bir türlü çözemedim.

Ekli dosyayı görüntüle 33242

Ne yaptıysam hover daki şu kısım Türkçe olmadı. İçine girince oluyor ama burada olmadı. PC de durum boyle. Ilgınc bır sekılde tv box da ise sorun yok hem hover da hem içine girince Türkçe oluyor bir türlü çözemedim.
Hocam şunu bir deneyin

Ayarlar - Entegrasyonlar - Tmbd Zenginlestirme - Tercih Edilen Dil Kutucuğuna tr-Tr yaz kaydet sonra çıkış yap yeniden gir düzelecek mi

Hocam şunu bir deneyin

Ayarlar - Entegrasyonlar - Tmbd Zenginlestirme - Tercih Edilen Dil Kutucuğuna tr-Tr yaz kaydet sonra çıkış yap yeniden gir düzelecek mi
Orası TR şeklinde idi kendim yazmıştım zaten ne yaptıysam olmamıştı. Şimdi dediğinizi yaptım yine olmadı belki kataloglardandır sorun.

Cinemate Katalog ekliyse silip dene.Nuvionun default kataloğu yeterli.

Hocam şunu bir deneyin

Bunu yaptım. Modern anasayfada yı da etkinleştirdim. Bazı filmler hariç çoğu istediğim gibi türkçe oldu eyvallah reis sağolasın

Bunu yaptım. Modern anasayfada yı da etkinleştirdim. Bazı filmler hariç çoğu istediğim gibi türkçe oldu eyvallah reis sağolasın
Genelde çalışıyor bende böyle kullaniyorum tr çoğu icerik

Cinemate Katalog ekliyse silip dene.Nuvionun default kataloğu yeterli.
Açık hocam hepsi. Birbiriyle çakışan bir şey var muhtemelen o yüzden default olan neyse onu alıyor bence sistem.
Bide bunu deneyin bende standart stock katalog var tmbd zenginlestirme nuvio katalogla uyumlu çalışıyor cinemate İngilizce tavsiye etmem eger o kuruluysa

Stock Katalog Linki Tiklayin Sonra Kopyalayin Eklentilere Kurun

Son düzenleme:

Geri