Nuvio için Manitux Türkçe içerik sağlayıcı eklentileri

Nuvio'yu forklayıp istediğim kıvama getirmek fikri aklımdan çıkmıyor :)
Cloudstream'de olduğu gibi istediğimiz bir siteyi katalog olarak kullanabilmek mesela.
Ya da bir sunucuya ihtiyaç duymadan hem katalog hem yayın linklerini aynı plugin üzerinden yapabilmek gibi.
Üstat süper olur bence emek ister tabi

Hocam Katalog Ne Zaman Geliyor 😁 Birşeyler Gözüme Çarptı
İptal dedim ama kendi testlerimiz için devreye aldım. Yalancı çıkmayalım diye haber veriyim dedim.
workers.dev üzerinde geçici ve limitli.

Cloudstream'de olduğu gibi istediğimiz bir siteyi katalog olarak kullanabilmek mesela.
Ya da bir sunucuya ihtiyaç duymadan hem katalog hem yayın linklerini aynı plugin üzerinden yapabilmek gibi.
Olursa süper olur hocam. Gerçekten nuvio güzel program ama katalog ayrı uzantı plugin ayrı olunca sıkıntı çıkıyor illaki. Masrafsız bir şey ise yapabilirseniz çok mutlu olurum.

Demin yanlış konuya atmışım. Bu mesajın gelişme durumudur:

1790873223892.png

Teşekkürler bende artık nuvioya geçeceğim

Art Arda Mesaj Atmak Yasaktır!
Sürekli güncel kalıcakmı reponuz hocam

Elinize sağlık

Bekliyoruz hocam bakalım ne çıkacak
Bende merak ediyorum :) Eklentileri hem kaynak hemde katalog olarak kullanabileceğiz. Anasayfadan katalog ve kaynak seçimleri yapabileceğiz.
Çalışmalar devam ediyor..

1790954846635.png

Tabii bir sürü zorluğu da aşmak gerekiyor.

1790955221172.png

NuvioStream :)

Katalog için bir sunucuya mahkum olmak çok saçma geliyor. Stremio'dan devralmışlar ama bunu yıkmak lazım.
Hocam ben bir türlü güzel katalog bulamadım. Katalog diyorum ekliyorum. Açıklamalar ingilizce yazıyor. Ana ekranda türkçe yazıyor izle bölümüne gelince gene ingilizce yazıyor bunun bir çözümü var mı?

Hocam ben bir türlü güzel katalog bulamadım. Katalog diyorum ekliyorum. Açıklamalar ingilizce yazıyor. Ana ekranda türkçe yazıyor izle bölümüne gelince gene ingilizce yazıyor bunun bir çözümü var mı?
Kataloglar TMDB üzerinden veri çekiyor. Türkçe ayarlıysa veriler Tükçe gelir ama TMDB tarafında Türkçe içerik bulamazsa İngilizce yada orjinal dil fallback'e düşer. Yani yapacak bir şey yok. Bizim çözümü bekleyin :)

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri