Githubtan APK olarak link var mı bulamadım
Oldu elinde sağlıkBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Cloudstream eklentileri reposunda olduğu gibi az ve öz içerik olacak. İki repo paralel olarak geliştirilip güncellenecek.
Şu an 4 adet eklenti mevcut, zamanla güncellenecek.
Depoyu ara ara kontrol edip yeni pluginleri çekmek için: Nuvio/Ayarlar/İçerik ve Keşif/Uzantılar/Depolar/Manitux Nuvio Plugins menüsünden yenile butonuna basınız.
Nuvio'ya plugin olarak eklemek için url:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Nuvio kurulumunda varsayılan olarak gelen Nuvio Catalog Addon ile entegre çalışır:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.{"language":"tr-TR","region":"TR"}/manifest.json
Diğer repolar ve CS için:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 32859
Cloudstream eklentileri reposunda olduğu gibi az ve öz içerik olacak. İki repo paralel olarak geliştirilip güncellenecek.
Şu an 4 adet eklenti mevcut, zamanla güncellenecek.
Depoyu ara ara kontrol edip yeni pluginleri çekmek için: Nuvio/Ayarlar/İçerik ve Keşif/Uzantılar/Depolar/Manitux Nuvio Plugins menüsünden yenile butonuna basınız.
Nuvio'ya plugin olarak eklemek için url:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Nuvio kurulumunda varsayılan olarak gelen Nuvio Catalog Addon ile entegre çalışır:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.{"language":"tr-TR","region":"TR"}/manifest.json
Diğer repolar ve CS için:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 32859
Kısakod olarak yok. Mobil telefonunuzdaki tarayıcıdan nuvio.tv adresine girip, nuvio hesabınıza giriş yaparaanız eklenti ve uzantıları ekleyebilirsiniz...Kısa kod olarak yükleyebilir miyim? Samsung tv de deniyorum tüm linki yazmak istemiyorum.
Aslında bunun için Cloudstream'de alıştığımız tarzda verilerini çektiğimiz web sitelerinin birebir aynısı kategorileri gösterebiliriz ama her defasında kaynak site değiştirmek için ayarlardan uzantılar kısmına gidip ötekileri pasif istediğinizi aktif etmeniz gerekir.ana sayfa hep aynı film dizi önerileri lle karşılıyor beni. sıralaması bile aynı.
cs de mesela kaynak sitenin değişkinliğine göre ana sayfada devamlı öneriler kısmı değişiyor.
bunun ki çok stabil geliyor bana.sizde farklı mı
Bence her seferinde yapılacak işlere gerek yok. Bence çok kullanışlı olmaz.Aslında bunun için Cloudstream'de alıştığımız tarzda verilerini çektiğimiz web sitelerinin birebir aynısı kategorileri gösterebiliriz ama her defasında kaynak site değiştirmek için ayarlardan uzantılar kısmına gidip ötekileri pasif istediğinizi aktif etmeniz gerekir.
Bilemiyorum, pek kullanışlı olur mu bu işlem Nuvio tarafında?
@tersten42 arkadaşımızın dikkati sayesinde bozulan manifest dosyamızı değiştirip sorunu çözdük. Buradan tekrar teşekkür ediyorum kendisine.Hocam nuvio plungin de sıkıntı mı var çünkü hiçbir sağlayıcı gözükmüyor da
Sağolun teşekkür ederim ilginiz için hocam elinize sağlık@tersten42 arkadaşımızın dikkati sayesinde bozulan manifest dosyamızı değiştirip sorunu çözdük. Buradan tekrar teşekkür ediyorum kendisine.
Siz de sağolun.Sağolun teşekkür ederim ilginiz için hocam elinize sağlık
! Dizibox çalışmıyorTeşekkürler![]()
Geri bildirim için teşekkürler. İlgileneceğiz.! Dizibox çalışmıyor