izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Mükemmel ötesi elinize emeğinize sağlık. Tek sorun tıkladığımız linklerin boyutu kaç bunu gösterme şansınız var mı? İnternetimin hızına göre seçim yapmak iyi olurdu.
Bu biraz uğraştırıcı bişi hocam o yüzden eklemeyi düşünmüyorum.

Şuraya bir kaç tane bırakayım da birşey olmasın 🙂
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Herşey için çok teşekkür ederim. Emeklerine sağlık

Merhabalar, eklenti linki Türkiye için engellenmiş sanırım. VPN ile siteye ulaşılıyor fakat VPN olmadan hata veriyor. Sorun benden mi kaynaklı yoksa herkeste mi böyle?

Merhabalar, eklenti linki Türkiye için engellenmiş sanırım. VPN ile siteye ulaşılıyor fakat VPN olmadan hata veriyor. Sorun benden mi kaynaklı yoksa herkeste mi böyle?
Merhaba, engel yok hocam. Güvenli ağ ayarlarınızı kontrol edin. Mobil veri veya wifi deneyin.

Selamlar, yeni eklediğiniz momonosuke ile ilgili ufak bir sorun var sanıyorum.
Çok yüksek CPU kullanımına sebep oluyor. Yaptığım addon içerisinde 15sn'lik timeout verdiğim halde, timeout kuralını da bypass ediyor ve tüm diğer kaynakların da sonuç göstermesine engel oluyor.

~/nuvio # grep -A3 "\[JavaScript\]" /tmp/prof3.txt | head -8
[JavaScript]:
ticks total nonlib name
3266 6.2% 6.5% JS: *Se izlelan:momonosuke.js:223:1741
43 0.1% 0.1% JS: *h izlelan:crocodile.js:222:7924
~/nuvio # grep "izlelan" /tmp/prof3.txt | head -5
3266 6.2% 6.5% JS: *Se izlelan:momonosuke.js:223:1741
43 0.1% 0.1% JS: *h izlelan:crocodile.js:222:7924
33 0.1% 0.1% JS: *_doCryptBlock izlelan:crocodile.js:222:40345
30 0.1% 0.1% JS: *_doProcessBlock izlelan:smoker.js:222:18466
29 0.1% 0.1% JS: *h izlelan:enel.js:222:7924

Yaptığım eklenti içerisinde skip fonksiyonu ekleyerek bu kaynağı şimdilik devredışı bıraktım.

Selamlar, yeni eklediğiniz momonosuke ile ilgili ufak bir sorun var sanıyorum.
Çok yüksek CPU kullanımına sebep oluyor. Yaptığım addon içerisinde 15sn'lik timeout verdiğim halde, timeout kuralını da bypass ediyor ve tüm diğer kaynakların da sonuç göstermesine engel oluyor.

Yaptığım eklenti içerisinde skip fonksiyonu ekleyerek bu kaynağı şimdilik devredışı bıraktım.
Doğrudur hocam arkada 10 kaynağı birden paralel çalıştırıyorum, her kaynağın eşleştirme mantığı, oynatıcı video linki, altyazı linki bulma mantığı derken cpu kullanımına sebep oluyor

öteki konu gidince zamanında burdan aldığımız hisse kur patlaması yaşamış bir anda bu konuda yakında chat odası şeklinde ilerler günde 3 4 sayfa şeklinde gider bakalım nerde kamyonun freni tutucak veya patlıycak trafik de genel de seyir halinde devam edince bişe olmaz ama görelim :D :D :D

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri