izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Teşekürler bu nuvio başlangıçta karışık gibi geliyordu ama kurcaladıkca basitlesiyor sanki 🙂
Pek bir zorluğu yok aslında kim zor dediyse milletin aklında öyle kalmış. bi katalog bi plugin ekliyon yeterli katalog zaten kendinden geliyor

Dostum eline sağlık geç oldu ama kbakma 😊 valla nuvio yu sevmeye başladım. Birazda develop bölümlerine bakar oldum imkanlar güzel. Nuvioya geçiyorum gibi 😀

Dostum eline sağlık geç oldu ama kbakma 😊 valla nuvio yu sevmeye başladım. Birazda develop bölümlerine bakar oldum imkanlar güzel. Nuvioya geçiyorum gibi 😀
Teşekkürler, iyi seyirler :) nuvio daha yeni yeni gelişmeye başladı umarım daha da gelişir.

Bir sorum olacak bu eklenti,pugin olarak IPTV link yada xtream olmadı m3u olarak ekleme şansımız nedir yüzde olarak 🙂
Sanırsam kendi m3u linklerinizi ekleyebileceğiniz eklentiler filan vardı diye hatırlıyorum ama ben izlemediğim için bilmiyorum. kanallar ile pek alakam yok televizyon izlemiyorum

Pek bir zorluğu yok aslında kim zor dediyse milletin aklında öyle kalmış. bi katalog bi plugin ekliyon yeterli katalog zaten kendinden geliyor
Hocam, addon, plugin, katalog, koleksiyon derken hiç kurmayanın kafası karışıyor. Videolu ve resimli anlatım sonrası insanlar çözdü olayı.

Yerli yapımları anasayfada ya da aramalarda Görüntülemek için. Ne gibi bir şey önerirsiniz.

Yerli yapımları anasayfada ya da aramalarda Görüntülemek için. Ne gibi bir şey önerirsiniz.
Ben sadece cinemeta kataloğunu kullanıyorum, aramalarda yerli içerikler çıkıyor hocam.

Hocam cipsi kolayi alip yapta soyle kaliteki kaynaklari olan bir plugin 😁

Yazdiktan sonra istediğiniz basligin ismini turkce yapabilir istemediğiniz basligi kapatabilirsiniz ve sırasını kaydirabilirsiniz nuvio ayarlarinda mevcut
Sıralama yerini buldum fakat. Başlığı Türkçe yapma yerini bulamadım

Neyse, kullandıkça daha net anlayacağız. Aslında bu başlık, @ayruki nin plugin başlığı. Benimki dahil, soruların büyük bölümü @Massacre47 nin nuvio kurulum başlığında var, ayarlar, diğer eklentiler..
@TheLastOne hocam, üstüne basmayı nasıl keşfettiniz😉

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri