masterlvnt
Paylaşımcı
Teşekürler bu nuvio başlangıçta karışık gibi geliyordu ama kurcaladıkca basitlesiyor sankiBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekürler bu nuvio başlangıçta karışık gibi geliyordu ama kurcaladıkca basitlesiyor sankiBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Pek bir zorluğu yok aslında kim zor dediyse milletin aklında öyle kalmış. bi katalog bi plugin ekliyon yeterli katalog zaten kendinden geliyorTeşekürler bu nuvio başlangıçta karışık gibi geliyordu ama kurcaladıkca basitlesiyor sanki![]()
Teşekkürler, iyi seyirlerDostum eline sağlık geç oldu ama kbakmavalla nuvio yu sevmeye başladım. Birazda develop bölümlerine bakar oldum imkanlar güzel. Nuvioya geçiyorum gibi
![]()
Sizin yukarıda verdiğini
Bir sorum olacak bu eklenti,pugin olarak IPTV link yada xtream olmadı m3u olarak ekleme şansımız nedir yüzde olarakPek bir zorluğu yok aslında kim zor dediyse milletin aklında öyle kalmış. bi katalog bi plugin ekliyon yeterli katalog zaten kendinden geliyor
CS de bazil repolarda vardı kullandığım için soruyorumBir sorum olacak bu eklenti,pugin olarak IPTV link yada xtream olmadı m3u olarak ekleme şansımız nedir yüzde olarak![]()
Sanırsam kendi m3u linklerinizi ekleyebileceğiniz eklentiler filan vardı diye hatırlıyorum ama ben izlemediğim için bilmiyorum. kanallar ile pek alakam yok televizyon izlemiyorumBir sorum olacak bu eklenti,pugin olarak IPTV link yada xtream olmadı m3u olarak ekleme şansımız nedir yüzde olarak![]()
Bir sorum olacak bu eklenti,pugin olarak IPTV link yada xtream olmadı m3u olarak ekleme şansımız nedir yüzde olarak![]()
Hocam, addon, plugin, katalog, koleksiyon derken hiç kurmayanın kafası karışıyor. Videolu ve resimli anlatım sonrası insanlar çözdü olayı.Pek bir zorluğu yok aslında kim zor dediyse milletin aklında öyle kalmış. bi katalog bi plugin ekliyon yeterli katalog zaten kendinden geliyor
Ben sadece cinemeta kataloğunu kullanıyorum, aramalarda yerli içerikler çıkıyor hocam.Yerli yapımları anasayfada ya da aramalarda Görüntülemek için. Ne gibi bir şey önerirsiniz.
Hocam cipsi kolayi alip yapta soyle kaliteki kaynaklari olan bir pluginDostum eline sağlık geç oldu ama kbakmavalla nuvio yu sevmeye başladım. Birazda develop bölümlerine bakar oldum imkanlar güzel. Nuvioya geçiyorum gibi
![]()
Stock katalogdada gözüküyor bu arada turk filmler dizilerBen sadece cinemeta kataloğunu kullanıyorum, aramalarda yerli içerikler çıkıyor hocam.
Yerli yapımları anasayfada ya da aramalarda Görüntülemek için. Ne gibi bir şey önerirsiniz.
Nuvio stock katalog istediginiz gibi özelleştiriliyor videoda var
Dostum bu katalog için eklentilere ne yazmaız gerekiyor.
Yazdiktan sonra istediğiniz basligin ismini turkce yapabilir istemediğiniz basligi kapatabilirsiniz ve sırasını kaydirabilirsiniz nuvio ayarlarinda mevcutBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Sıralama yerini buldum fakat. Başlığı Türkçe yapma yerini bulamadımYazdiktan sonra istediğiniz basligin ismini turkce yapabilir istemediğiniz basligi kapatabilirsiniz ve sırasını kaydirabilirsiniz nuvio ayarlarinda mevcut