izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Neyse, kullandıkça daha net anlayacağız. Aslında bu başlık, @ayruki nin plugin başlığı. Benimki dahil, soruların büyük bölümü @Massacre47 nin nuvio kurulum başlığında var, ayarlar, diğer eklentiler..
Ben en iyisi konuya ekleyeyim diğer yardımcı konuları

Neyse, kullandıkça daha net anlayacağız. Aslında bu başlık, @ayruki nin plugin başlığı. Benimki dahil, soruların büyük bölümü @Massacre47 nin nuvio kurulum başlığında var, ayarlar, diğer eklentiler..
Konu konuyu açıyor daha fazla konuyu doldurmaya gerek yok bencede yapamayan yazssin

Küçük bir güncelleme v1.14.591

- @TheLastOne hocamızın önerdiği bir kaynak eklendi 4k içermektedir: Momonosuke (çoklu kaynak tarandığı için diğer kaynaklara göre yavaş çalışmaktadır)

Hataları belirtmeyi unutmayınız :)

@TheLastOne hocam, üstüne basmayı nasıl keşfettiniz😉
Hocam 1 gunde baya sey kurcaladim onu sans eseri buldum kaydırma yapacakken kutu acildi xd

- @TheLastOne hocamızın önerdiği bir kaynak eklendi 4k içermektedir: Momonosuke (çoklu kaynak tarandığı için diğer kaynaklara göre yavaş çalışmaktadır)

Eline sağlık hocam cok makbule geçti teşekkürler

Konu düzenlenmiştir. Yardımcı olabilecek linkler konular eklenmiştir.

Hocam ilk basta bir kac dizi denedim momonsukede 4k gözükmedi sonra sorunu buldum güncel sezonu acinca kaynak 4k onerdi eski sezonlar 1080 cikiyor 4k gozukmedi bilmiyorum sitedemi boyle ama sorunsuz açıldı 4k teşekkürler

Hocam ilk basta bir kac dizi denedim momonsukede 4k gözükmedi sonra sorunu buldum güncel sezonu acinca kaynak 4k onerdi eski sezonlar 1080 cikiyor 4k gozukmedi bilmiyorum sitedemi boyle ama sorunsuz açıldı 4k teşekkürler
Hocam çünkü sitede her içerik 4k değil ondan

Hocam çünkü sitede her içerik 4k değil ondan
Yada dediğim gibi gunceller 4k mesela reacher S1E01 kaynak 4k vermedi s4E01 Kaynak 4k verdi genelde çıkıyor henüz filmlerde test etme sansim olmadi

momonsuke test ettım birsey bulunmadı

Animeler için tmdb'de episode_groups diye bir fonksiyon var. Animelerin sezonlandırma mantığı demek yani kısacası. Bunu kataloğuma entegre edebilirim ama sizlerden yardım alabilmem lazım sizin animeleri bana bildirmeniz lazım çünkü otomatik düzeltme gibi bir mantık imkansız animeden animeye değişiyor
Emeğine sağlık hocam. Tek tek uğraşmak seni de yorar. Naruto izliyordum şimdi ama işte tek tek altından kalkmak zor olur hocam. Ben nuvio xperience ile özelleştirip katalog ekledim olmadı sonra anime kitsu katalog kurdum onunla bile olmadı hocam. Sizlik bir durum değil bence uygulama hatası.

2012 yapimi yenilmezlerde mesela 3 tane 4k geldi neye göre anlamadim 😁

1000007643.jpg

Hocam öncelikle ellerinize sağlık gün geçtikçe çok daha güzelleşiyor bu uygulama sayenizde
Kaynakların artması biz kullanıcılar için çok güzel bişey
Acaba kaynakların hangi siteden oldığunu sadece bizlere söyleme şansızın var mı bu alanda örneğin;
Sabo=Anizm ...

Hocam öncelikle ellerinize sağlık gün geçtikçe çok daha güzelleşiyor bu uygulama sayenizde
Kaynakların artması biz kullanıcılar için çok güzel bişey
Acaba kaynakların hangi siteden oldığunu sadece bizlere söyleme şansızın var mı bu alanda örneğin;
Sabo=Anizm ...
Teşekkürler hocam, siteler önemli mi herhangi birinden izleyin :D

Mükemmel ötesi elinize emeğinize sağlık. Tek sorun tıkladığımız linklerin boyutu kaç bunu gösterme şansınız var mı? İnternetimin hızına göre seçim yapmak iyi olurdu.

Geri