izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Onun ayarı yok hocam tmdb'den sezon sezon geliyor ama ben anime kaynaklarında bir eşleştirme sistemi geliştirdim.

Sabo
Fujitora
Lili
Yamato
Shamrock bunlarda deneyin doğru eşleşmesi lazım
Denedim olmadı hocam. Dizi film için on numara plugin eline emeğine sağlık. Müsait zamanda sıfırdan kurulum yapacağım eklentileri yedekleyip.

Denedim olmadı hocam. Dizi film için on numara plugin eline emeğine sağlık. Müsait zamanda sıfırdan kurulum yapacağım eklentileri yedekleyip.
Animeler için tmdb'de episode_groups diye bir fonksiyon var. Animelerin sezonlandırma mantığı demek yani kısacası. Bunu kataloğuma entegre edebilirim ama sizlerden yardım alabilmem lazım sizin animeleri bana bildirmeniz lazım çünkü otomatik düzeltme gibi bir mantık imkansız animeden animeye değişiyor

v1.14.59 Güncelleme Notları:

- Mihawk kaynağı site komple kapatıldığı için kaldırıldı.

- Devre dışı bırakılan Garling kaynağı siteyi tekrar açtıklarından geri eklendi.

- Kidd ve Kizaru kaynaklarında videonun dönüp dönüp başlamama sorunu giderildi.

- Kalgara ve Zunesha kaynaklarında dizi/film açılmama sorunu giderildi.

- Animeler için: Shamrock kaynağı eklendi. Fujitora arama mantığı yenilendi. Shamrock ve Lili kaynaklarında ise eksik bulunan seriler için TMDB ile eşleştirme mantığı güncellenerek olabildiğince düzeltildi.

- Imu kaynağı yeni altyapıya geçtiğinden kaynak kod düzeltildi.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)

dipnot: noland ve bogard kaynağı şuan çalışmıyor, belki bir ümit yeni domainleri hazır hale gelirse çalışır :D
Hocam 4k icinde bir güzellik yapmazmisiniz patronun bazi 4klr ucmus 😁 elinize sağlık

Hocam 4k icinde bir güzellik yapmazmisiniz patronun bazi 4klr ucmus 😁 elinize sağlık
Gorosei ve Hiriluk 4k buluyor bazen altyazıyı eklentilerden çekip izleyebilirsiniz. Misal Game of thrones 4k

Plugini silip geri yükleyin
hoam üzerine gelip güncelledim silmek istemedim zor kurdum programı.malum gençlik gidiyor.birde filimlerin konuları imd nin yanında ingilizce çıkıyor tr yapabilirmiyiz.programınız çok iyi teşekkürler

Gorosei ve Hiriluk 4k buluyor bazen altyazıyı eklentilerden çekip izleyebilirsiniz. Misal Game of thrones 4k
Patron gibi her içerikte 4k bulan bir kaynak olsaydi daha verim alinirdi dediginiz kaynaklara bakarim daha dikkatli

hoam üzerine gelip güncelledim silmek istemedim zor kurdum programı.malum gençlik gidiyor.birde filimlerin konuları imd nin yanında ingilizce çıkıyor tr yapabilirmiyiz.programınız çok iyi teşekkürler
Ayarlarda tmdb entegrasyonundan türkce yapabilirsiniz. Mobil için api key gerekli tv için gerekli değil veyahut. Eklentilerda cinemeta veya nuvio katalogunu silin. katalog.ayruki.workers.dev ekleyin

Ayarlarda tmdb entegrasyonundan türkce yapabilirsiniz. Mobil için api key gerekli tv için gerekli değil veyahut. Eklentilerda cinemeta veya nuvio katalogunu silin. katalog.ayruki.workers.dev ekleyin
Ben entegrasyon tercih edilen dili tr-TR yaptim kaydettim duzeldi film bilgileri tr geliyor api istemedi hocam

tesekkurler.çok iyi oldu

O takdirde, bende ana sayfa üst kısmı boş-siyah çıkıyor?1000144185.png

Katolog ve pugin için linkleri tekrar paylaşabilir misiniz

Sorunun Çözümü Yeni Bir Nuviocu Buldu Hadi İyisin Hocam xd

Ayarlar - Ana Ekran - Öne Cikanlari Goster - Aşağıdan 2 Kaynak Sec Bitttiiiii
Evet, düzeldi, teşekkürler. Orada pulldown menü varmış, göremedim

Evet, düzeldi, teşekkürler. Orada pulldown menü varmış, göremedim
Hocam cs bitti sira nuvioda dun atamam gerceklesti baya bir kurcaladim ayarlari bendede ayniydi siyahti her katalog degistirmede bu sıkıntı oluyor sanirim dün 2-3 katalog denedim hepsinde gidip yeniden acmak gerekti o ayari

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri