izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Üstad akşam tv boxda bir türlü kaynak gelmiyordu ama telefonda görünüyordu . cs ye geçtim daha sonra yorumlarda önebellek silin tekrar deneyin yazılarını görünce önbelleği sildim kaynaklar geldi.

izlemiyorum lan

Herkese selam izlemeye devam.

v1.14.58 Güncelleme Notları:

- Emeth kaynağı devre dışı bırakıldı.

- Animeler için Yamato, dizi ve filmler için ise Bogard, Clover kaynakları eklendi.

- "Bilinmiyor" dilinde çıkan altyazılar düzeltildi.

- Artık domainler 15 dakikada bir taranacak ve değişen varsa otomatik olarak değiştirilecektir.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)
bogardla birlikte Disney konuşanlarda geldi eyvallah usta

Geldi mi hiç haberim yoktu iyi seyirler 😀😀
Bende yorumda görünce kontrol ettim. Evet gelmis nuvioda ilk defa :). Ustad malum cs ler kapandı çoğunu yine githuban takip ediyoruz. Sana nasil ulaşabiliriz Github, telegram.

Bende yorumda görünce kontrol ettim. Evet gelmis nuvioda ilk defa :). Ustad malum cs ler kapandı çoğunu yine githuban takip ediyoruz. Sana nasil ulaşabiliriz Github, telegram.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Telegram ile pek alakam yok hocam o yüzden bir sorun olursa github adresim yukarıda. (Repo gizli bilginize)

Sinetech yada başka biri telegram grubu kurmalı.orda yasaksız herkes apk paylaşabilmeli.bunu yapamayaksak bu tür forumlara girmenin bir anlamı yok zaten

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Telegram ile pek alakam yok hocam o yüzden bir sorun olursa github adresim yukarıda. (Repo gizli bilginize)
Telegram grubu değil de telegram kanalı açarsanız sadece güncellemeleri ve duyurları iletirsiniz hocam. Sadece siz yazabileceğiniz için vaktinizi almaz. Amacımız sizi kaybetmemek ☺️

Telegram grubu değil de telegram kanalı açarsanız sadece güncellemeleri ve duyurları iletirsiniz hocam. Sadece siz yazabileceğiniz için vaktinizi almaz. Amacımız sizi kaybetmemek ☺️
Şuanlık düşünmüyorum hocam

@ayruki hocam, herhangi bir içeriğe tıkladığınızda repoda ki kaynakların arama süreleri çok uzun sürüyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı yoksa kaynak sitelerden mi kaynaklanıyor?

@ayruki hocam, herhangi bir içeriğe tıkladığınızda repoda ki kaynakların arama süreleri çok uzun sürüyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı yoksa kaynak sitelerden mi kaynaklanıyor?
Hocam bu tamamen donanımsal. Mesela bilgisayarımda veya mobilde hemen bulurken televizyonumda çok yavaş buluyor

selam samsung tizen tv de bunu nasıl izleyebilirim nextbox a kurdum çok iyi.ama samsung tv me de kurmak istiyorum.birde film konusu ingilizce cıkıyor türkçe yapabilirmiyiz

selam samsung tizen tv de bunu nasıl izleyebilirim nextbox a kurdum çok iyi.ama samsung tv me de kurmak istiyorum.birde film konusu ingilizce cıkıyor türkçe yapabilirmiyiz
Screenshot_2026-09-20-01-43-02-908_com.android.chrome-edit.jpg

Teşekkürler bence nuvio cloud stream ı tahttan etti

v1.14.58 Güncelleme Notları:

- Emeth kaynağı devre dışı bırakıldı.

- Animeler için Yamato, dizi ve filmler için ise Bogard, Clover kaynakları eklendi.

- "Bilinmiyor" dilinde çıkan altyazılar düzeltildi.

- Artık domainler 15 dakikada bir taranacak ve değişen varsa otomatik olarak değiştirilecektir.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)
domainlerin otomatik olarak degişmesi senin açındanda bizim acimizdanda iyi olmus, eline saglik üstadım

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 38 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Günaydın,
Elinize sağlik🙏 çok güzel olmuş 👏👑
Tüm anlatılanları tek tek yaptım.
Ufak bir şey sorabilir miyim
Bir dizinin sâdece 1. Bölümü var. Ama aslında tümü yayınlandı.
Ara yüzde tüm bölümleri gözükmüyor bunun için başka koleksiyon mu yüklemeliyim?

Geri