iskader
Paylaşımcı
Üstad akşam tv boxda bir türlü kaynak gelmiyordu ama telefonda görünüyordu . cs ye geçtim daha sonra yorumlarda önebellek silin tekrar deneyin yazılarını görünce önbelleği sildim kaynaklar geldi.
Böyle deneyelim teşekkürlerBen bütün eklentileri sildim sadece temiz olarak izlelan olsun diye.
bogardla birlikte Disney konuşanlarda geldi eyvallah ustav1.14.58 Güncelleme Notları:
- Emeth kaynağı devre dışı bırakıldı.
- Animeler için Yamato, dizi ve filmler için ise Bogard, Clover kaynakları eklendi.
- "Bilinmiyor" dilinde çıkan altyazılar düzeltildi.
- Artık domainler 15 dakikada bir taranacak ve değişen varsa otomatik olarak değiştirilecektir.
Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız![]()
Geldi mi hiç haberim yoktu iyi seyirlerbogardla birlikte Disney konuşanlarda geldi eyvallah usta
Bende yorumda görünce kontrol ettim. Evet gelmis nuvioda ilk defaGeldi mi hiç haberim yoktu iyi seyirler![]()
Bende yorumda görünce kontrol ettim. Evet gelmis nuvioda ilk defa. Ustad malum cs ler kapandı çoğunu yine githuban takip ediyoruz. Sana nasil ulaşabiliriz Github, telegram.
Telegram grubu değil de telegram kanalı açarsanız sadece güncellemeleri ve duyurları iletirsiniz hocam. Sadece siz yazabileceğiniz için vaktinizi almaz. Amacımız sizi kaybetmemekBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Telegram ile pek alakam yok hocam o yüzden bir sorun olursa github adresim yukarıda. (Repo gizli bilginize)
Şuanlık düşünmüyorum hocamTelegram grubu değil de telegram kanalı açarsanız sadece güncellemeleri ve duyurları iletirsiniz hocam. Sadece siz yazabileceğiniz için vaktinizi almaz. Amacımız sizi kaybetmemek![]()