izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Merhaba Nuvio ve streamler için oldukça yeniyim :)
bilgisayara kurdum ve başarılı şekilde film ve dizileri açabiliyorum.
Tv ye github üzerinden 1.1.3 versiyonu kurdum (Samsung QE55Q60RATXTK) uygulama başarılı şekilde açılıyor dizi veya filme tıkladığımda "Kaynak Bulunamadı" hatası alıyor.

Nerede hata yapıyorum acaba?
sayfanın ilk konusuna gidip izlelan yazan linki kopyalayip pluguni yapistirirmisin

bilgi için tesekkurler.indirme linkinde samsung tizen görunuyor ama uygun degıl

yasısı çıkıyor.tv 2025 model.samsung magazasındada bulamadım.samsung tızen kullanıp yukleyebılen varmı
Bakın burada tizen'e kurmuşlar. Belki karşılıklı yardımlaşabilirsiniz

olmuyor maalesef kaynak bulunamadı diyor.
sadece fragmanları açıyor.
Hangi kısıma eklediniz plug-in 'i? Uzantı (plug-in) yerine Eklenti (addon) olarak ekledi iseniz böyle bir hata olabilir

Hangi kısıma eklediniz plug-in 'i? Uzantı (plug-in) yerine Eklenti (addon) olarak ekledi iseniz böyle bir hata olabilir

Plugin olarak ekledim ( Uzantı ) zaten Ekleti olarak kabul etmiyor hata mesajı döndürüyor

Plugin olarak ekledim ( Uzantı ) zaten Ekleti olarak kabul etmiyor hata mesajı döndürüyor
İçerik ve keşif menüsünden uzantıları aktif et diye bir seçenek var onu atlamış olabilir misiniz?

İçerik ve keşif menüsünden uzantıları aktif et diye bir seçenek var onu atlamış olabilir misiniz?
Benim içerik ve keşif menüsünde sadece eklentiler çıkıyor oraya tıkladığımda da 3 farklı menü var

1-telefonla yönet
2-ana sayfa kataloglarını düzelt
3-eklentileri yenile

Plugin veya Addon ekleyeceksem telefon üzerinden yaptırıyor. Direk menü olarak uygulamada yok.
Hesaptan kontrol sağladığımda 4 Eklenti ve 2 Uzantı olduğunu görüntülüyorum.

Benim içerik ve keşif menüsünde sadece eklentiler çıkıyor oraya tıkladığımda da 3 farklı menü var

1-telefonla yönet
2-ana sayfa kataloglarını düzelt
3-eklentileri yenile

Plugin veya Addon ekleyeceksem telefon üzerinden yaptırıyor. Direk menü olarak uygulamada yok.
Hesaptan kontrol sağladığımda 4 Eklenti ve 2 Uzantı olduğunu görüntülüyorum.
Google play'den mi indirdiniz hocam Nuvio'yu

Geri