ayruki
Paylaşımcı
Hocam aslında Orjinal yazan kaynaklarda türkçe gelmiyor türkçe altyazılı var ise Altyazılı olarak gözükür zaten.Eklenti var bir kaç tane, bir de pl plug-in var.
İzlelan plug-in "orjinal" etiketli kaynaklarda oluyor
Hocam aslında Orjinal yazan kaynaklarda türkçe gelmiyor türkçe altyazılı var ise Altyazılı olarak gözükür zaten.Eklenti var bir kaç tane, bir de pl plug-in var.
İzlelan plug-in "orjinal" etiketli kaynaklarda oluyor
İşte sorun bu , ben de geliyor, gelen de yanlış ve içerikten bağımsız aynı altyazı.Hocam aslında Orjinal yazan kaynaklarda türkçe gelmiyor türkçe altyazılı var ise Altyazılı olarak gözükür zaten.
Hocam altyazıları addonslarından gelen altyazılardır fakat eğer örnek bir içerik söylerseniz bakarım.İşte sorun bu , ben de geliyor, gelen de yanlış ve içerikten bağımsız aynı altyazı.
Chylka adlı s1b1, gaban kaynak,Hocam altyazıları addonslarından gelen altyazılardır fakat eğer örnek bir içerik söylerseniz bakarım.
Gaban'da altyazı yok hocam, eklentilerden gelen altyazı sizdeki. Benim yapabileceğim bir şey yok. Ben altyazı eklentilerini sildim öyle kullanıyorum nuvioyuChylka adlı s1b1, gaban kaynak,
Altyazıdb eklentisinden çekiyor ...
Diziyi değiştirsem de sizin repodaki orjinal kaynaklar hep aynı altyazıyı çekiyor.
Hocam 20 farklı kaynakta buldu ve ben dizelere kaynak eklemiyorum. Kaynak ekliyorum onlar içerikleri buluyor. Her içeriğe manuel kaynak ekleyecek olsak ömür yetmez.@ayruki dostum Neagley dizisine neden bu kadar az kaynak ekledinMaşallah ya başka birşey demiyom. Keşke 4K veren siteler olsada eklesen.
Sorun Nuvio'da veya altyazıdb de o zaman , çünkü İngilizce altyazıyı doğru çekiyor gaban'da. Türkçe altyazı olmadığı halde muhtemelen üstveriyi yanlış algılıyor.Gaban'da altyazı yok hocam, eklentilerden gelen altyazı sizdeki. Benim yapabileceğim bir şey yok. Ben altyazı eklentilerini sildim öyle kullanıyorum nuvioyu
Torbox debrid hesabım olmasa bende silerdim ama şimdilik durması lazım.Ben bütün eklentileri sildim sadece temiz olarak izlelan olsun diye.
Eklentiden kaynaklı hocam. Orijinal yazıyorsa altyazı yoktur veya vardır türkçe yoktur.Sorun Nuvio'da veya altyazıdb de o zaman , çünkü İngilizce altyazıyı doğru çekiyor gaban'da. Türkçe altyazı olmadığı halde muhtemelen üstveriyi yanlış algılıyor.
Hocam üşenmedim saydım o kadar çok görünce(30 adet) ironi yaptım yanlış anlama lütfen.Kolay gelsinHocam 20 farklı kaynakta buldu ve ben dizelere kaynak eklemiyorum. Kaynak ekliyorum onlar içerikleri buluyor. Her içeriğe manuel kaynak ekleyecek olsak ömür yetmez.
Torbox üyelik bitti yenilemedim.Torbox debrid hesabım olmasa bende silerdim ama şimdilik durması lazım.
Emegine saglik kardesimv1.14.58 Güncelleme Notları:
- Emeth kaynağı devre dışı bırakıldı.
- Animeler için Yamato, dizi ve filmler için ise Bogard, Clover kaynakları eklendi.
- "Bilinmiyor" dilinde çıkan altyazılar düzeltildi.
- Artık domainler 15 dakikada bir taranacak ve değişen varsa otomatik olarak değiştirilecektir.
Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız![]()
Eyvallah hocam saolasın, iyi seyirlerEmegine saglik kardesim
Hocam senin bu eklentiden sonra millet diğer eklentileri silmeye, torbox üyeliklerini yenilememeye başladı. İşin zor bundan sonrav1.14.58 Güncelleme Notları:
- Animeler için Yamato, dizi ve filmler için ise Bogard, Clover kaynakları eklendi.
- Artık domainler 15 dakikada bir taranacak ve değişen varsa otomatik olarak değiştirilecektir.
Valla hocam hayırlisı artıkHocam senin bu eklentiden sonra millet diğer eklentileri silmeye, torbox üyeliklerini yenilememeye başladı. İşin zor bundan sonra![]()
Emeğine sağlık hocamv1.14.58 Güncelleme Notları:
İyi seyirler hocamEmeğine sağlık hocam
Valla hocam bende iptal ettim torboxu sayendeValla hocam hayırlisı artık![]()