📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet üstat borutv
şuan çalışıyor elinize kolunuza emeğinize sağlık uygulama harika devamlı ve kalıcı olması dileğiyle hayırlı işler

Bir kaç tane daha mesaj yazarsan belki dikkat çekersin ard arda mesaj yazınca sorununuz çözülmez

Yazdığınızı anlamadım
İndirdiğimizde güvenlik uyarısını verdiği için İndiremiyorum ne demek ?
Derdinizi düzgün anlatmazsanız ben size nasıl yardımcı olayım
Uygulamayı TLF indir dediğimde güvenlik uyarısını veriyor TLF inmiyor. Uygulama programında virüs barındırdığında TLF indirmiyor

Dostum mobilden de mi box tan da girince hata: sunucu bağlantısı başarısız uyarsı veriyor

Dostum mobilden de mi box tan da girince hata: sunucu bağlantısı başarısız uyarsı veriyor
Kullandığınız internet sağlayıcısında Güvenli İnternet var ise bağlantı problemi olabilir
Güvenli İnterneti kapatırsanız sorun çözülebilir veya DNS değişimi yapabilirsiniz örnek 1.1.1.1

Atakan kardeşim, belki burası yeri değil ama, ilgili konuda cevap kısmı kapatıldığı için buradan ulaşmaya çalışıyorum.
2026/Mart ayında yayınlamış olduğun Boru TV'nin windows versiyonu benim için olmazsa olmaz uygulamalar arasına girmişti.
Şu anda çalışmayan uygulamaya müsait bir zamanında tekrar el atman mümkünmü acaba?
Teşekkürler, başarılar...

Atakan kardeşim, belki burası yeri değil ama, ilgili konuda cevap kısmı kapatıldığı için buradan ulaşmaya çalışıyorum.
2026/Mart ayında yayınlamış olduğun Boru TV'nin windows versiyonu benim için olmazsa olmaz uygulamalar arasına girmişti.
Şu anda çalışmayan uygulamaya müsait bir zamanında tekrar el atman mümkünmü acaba?
Teşekkürler, başarılar...
O sistem kapandı ama aklımda farklı bir fikir var 1 hafta tatile çıkıyorum tatilden sonra eğer şartlar el verirse yapmaya çalışacağım ama yanlış anlamayın bizim alemde çakal çok millet benim uygulamadan linkleri çalıyor kendi uygulamasına koyuyor benim farketmediğimi sanıyor

O sistem kapandı ama aklımda farklı bir fikir var 1 hafta tatile çıkıyorum tatilden sonra eğer şartlar el verirse yapmaya çalışacağım ama yanlış anlamayın bizim alemde çakal çok millet benim uygulamadan linkleri çalıyor kendi uygulamasına koyuyor benim farketmediğimi sanıyor
Teşekkürler kardeşim, iyi tatiller...

İyi akşamlar panel kapak TV göstermiyor?

Toshiba Android tv de uygulama açılmadan direkt atıyor.
Uyygulayı kaldırdım yeniden kurdum farketmedi.

Youtube bölümü çalışmıyor Yedi numara ve diğer tüm kanallar

Bugün ilginç bir durum oluştu. Mibox umda kurulu olan ataktv icinde borutv kanallari açılıyor ve seyrediyorum ama aynı wi-fi ağına bağlı olan Philips tv de atak tv için de boru tv kanalları açılmıyor neden olduğunu bulamadım fikri olan veya benzer sorun yasayan varmıdır.
Duzeltme: programı uygulama lardan sıfırladım yeniden şifre girdim kanallar açıldı.

Son düzenleme:
Youtube bölümünü düzeltin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri