📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi çok güzel yapmış sın eline sağlık senden bir ricam var sınama kalanlar çoğu açılmıyor bir el atsan sevilirim abi
Sinema kanalları Paneller kısmında Vavoo ve BoruTV içerisinde mevcut oradan izleyebilirsiniz

Evet yok bazı çakallar yine doğru durmamış benim yayınların linklerini çalmışlar ve worker yine çöktü bende linklerin hepsini kaldırdım yeni sağlam kaynak bulursam ekleme yapacağım ama Paneller kısmında BoncukTv var onun içinde Azerbaycan kanalları mevcut oradan izleyebilirsiniz
Teşekkürler kardeşim çok iyisin kardeşim

Ekli dosyayı görüntüle 24324

📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24330

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Kısa indirme kodu

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu : 3037269

Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327

yeni güncellen uygulamadan görüntüler

Ekli dosyayı görüntüle 28882
Ekli dosyayı görüntüle 28883
Ekli dosyayı görüntüle 28885
Ekli dosyayı görüntüle 28887
Ekli dosyayı görüntüle 28888
Ekli dosyayı görüntüle 28889
İndirdiğimizde güvenlik uyarısını verdiği için indiremiyorum. Güvenli site yok mu hocam

İndirdiğimizde güvenlik uyarısını verdiği için indiremiyorum. Güvenli site yok mu hocam atak TV için

Art Arda Mesaj Atmak Yasaktır!
Teşekkürler reis beta aşamasında birkaç pürüz kaldı bitsin paylaşacağım bakalım beğenecekmisiniz sıfırdan Android Studio bilmeden acemice bişeyler çıktı şimdilik
İndirdiğimizde güvenlik uyarısını verdiği için indiremiyorum. Güvenli site yok mu hocam atak TV için

Bir kaç tane daha mesaj yazarsan belki dikkat çekersin ard arda mesaj yazınca sorununuz çözülmez

Yazdığınızı anlamadım
İndirdiğimizde güvenlik uyarısını verdiği için İndiremiyorum ne demek ?
Derdinizi düzgün anlatmazsanız ben size nasıl yardımcı olayım

:) basarilar dileyelim derli toplu güzel bir uygulama gerçekten.

Yanıtınız için teşekkürler. Deneyeceğim. Emeğinize sağlık.

Açık ve net ifade etmem lazım..Bu uygulamayı kim yaptıysa eline emeğine sağlık. Şu ana kadar kullandığım en hızlı ve yayın kalitesi en iyi uygulama. Tekrar elinize emeğinize sağlık....

Açık ve net ifade etmem lazım..Bu uygulamayı kim yaptıysa eline emeğine sağlık. Şu ana kadar kullandığım en hızlı ve yayın kalitesi en iyi uygulama. Tekrar elinize emeğinize sağlık....
Teşekkürler uygulamayı ben yaptım iyi seyirler dilerim.

Panel şifresi nedir acaba

Evet yok bazı çakallar yine doğru durmamış benim yayınların linklerini çalmışlar ve worker yine çöktü bende linklerin hepsini kaldırdım yeni sağlam kaynak bulursam ekleme yapacağım ama Paneller kısmında BoncukTv var onun içinde Azerbaycan kanalları mevcut oradan izleyebilirsiniz
Tesekkur ediyorum

Abi eline koluna sağlık çok güzel olmuş abi ricam senden sınama kalanları bir açılmıyor abi sende. Rica m
Eyvallah Sinema Kanalları için Paneller kısmında BoruTV ve Vavoo bölümüne bakabilirsiniz oradaki kanallar çalışıyor

Atakan bey güncel apk nızı ilk linkten indirdim fakat eski apk geldi. günceli nereden indirebilirim acaba

Atakan bey güncel apk nızı ilk linkten indirdim fakat eski apk geldi. günceli nereden indirebilirim acaba
Son sürüm 2.0.7
Eski sürüm nasıl geldi anlamadım githubtan indirdiğiniz apk güncel olandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri