Uygulamayı TLF indir dediğimde güvenlik uyarısını veriyor TLF inmiyor. Uygulama programında virüs barındırdığında TLF indirmiyorBir kaç tane daha mesaj yazarsan belki dikkat çekersin ard arda mesaj yazınca sorununuz çözülmez
Yazdığınızı anlamadım
İndirdiğimizde güvenlik uyarısını verdiği için İndiremiyorum ne demek ?
Derdinizi düzgün anlatmazsanız ben size nasıl yardımcı olayım
Linki var mıTesekkur ediyorum
Uygulamayı burdan indirebilirsinizLinki var mı
Catcast yayınları benden kaynaklı değil kendi sitesinde de çalışmıyor bilginizeAllah razı olsun abi bir el at abi
Dostum mobilden de mi box tan da girince hata: sunucu bağlantısı başarısız uyarsı veriyorÖncelikle teşekkürlerSevgili kardeşim çok güzel bir uygulama yapmışsınız. Emeğinize sağlık. Fakat bugün Canlı ve Filmler sayfası açılmıyor.Panel şifresini (1958) yazıyorum, yine değişen bir şey yok. Güncelleniyor mu acaba?
Yanıt verirseniz sevinirim.
Eğer mobilden giriyorsanız şifre giriş rakamlarına iki defa dokunmanız lazım
Aşağıdaki resimde panel giriş ekranında 1 rakamına 2 defa 9 rakamına 2 defa 5 rakamına 2 defa 8 rakamına 2 defa basıp
işaretlediğim alana 2 defa dokunursanız sıkıntı kalmaz panele giriş yaparsınız...
Kullandığınız internet sağlayıcısında Güvenli İnternet var ise bağlantı problemi olabilirDostum mobilden de mi box tan da girince hata: sunucu bağlantısı başarısız uyarsı veriyor
Tamam şimdi hallettim. Sorun, Türk Telekom mobilden giriş yapmıştımyüklü uygulamayı cihazımdan kaldırdım ve önbelleği temizledim ve yeni kurulum yaptım 1958 tuşlayarak giriş yaptım video ekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 30588
O sistem kapandı ama aklımda farklı bir fikir var 1 hafta tatile çıkıyorum tatilden sonra eğer şartlar el verirse yapmaya çalışacağım ama yanlış anlamayın bizim alemde çakal çok millet benim uygulamadan linkleri çalıyor kendi uygulamasına koyuyor benim farketmediğimi sanıyorAtakan kardeşim, belki burası yeri değil ama, ilgili konuda cevap kısmı kapatıldığı için buradan ulaşmaya çalışıyorum.
2026/Mart ayında yayınlamış olduğun Boru TV'nin windows versiyonu benim için olmazsa olmaz uygulamalar arasına girmişti.
Şu anda çalışmayan uygulamaya müsait bir zamanında tekrar el atman mümkünmü acaba?
Teşekkürler, başarılar...
Sevindim problemin çözüldüğüne iyi seyirler dilerimTamam şimdi hallettim. Sorun, Türk Telekom mobilden giriş yapmıştım
Eve gelince düzeldi.
Teşekkürler kardeşim, iyi tatiller...O sistem kapandı ama aklımda farklı bir fikir var 1 hafta tatile çıkıyorum tatilden sonra eğer şartlar el verirse yapmaya çalışacağım ama yanlış anlamayın bizim alemde çakal çok millet benim uygulamadan linkleri çalıyor kendi uygulamasına koyuyor benim farketmediğimi sanıyor
İyi akşamlar kapandı diğer panelleri kullanabilirsinizİyi akşamlar panel kapak TV göstermiyor?
İyi akşamlar kapandı diğer panelleri kullanabilirsiniz
Panel şifresi ne oluyorUygulamayı burdan indirebilirsiniz
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Kısa indirme kodu
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli
Kısa indirme Kodu : 3037269