Cloudstream v4.8.0 Güncellemesi Cıktı.

Kırıcı olmadık zaten herkese açık forumda kurallarda satış alış yazmıyor üstelik harici kar elde etmeye çalışıyorsun bunu yapacaksan bir konu ac ilgilenen gelir yazar konuların altina yazmaya devam edersen ceza alabilirsin forum kuralları gereği
Alış satış pazarlık yapmadım, kar elde etmeye çalışmadım. Sadece fikir sordum. Fikir yani düşünce, özgür irade :) İnsanlar sen olmadan da cevap verebilirler. Basit bir soru o kadar.
kavga etmeye değecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Eğer faydalı olacaksa paralı da yapabilirsiniz. Ama parasına değecek şeyler olmalı örneğin 4k içerikler vesaire. Uğraştırıcı bir iş olacak sizin için.

kavga etmeye değecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Eğer faydalı olacaksa paralı da yapabilirsiniz. Ama parasına değecek şeyler olmalı örneğin 4k içerikler vesaire. Uğraştırıcı bir iş olacak sizin için.
Kratorplus ta febbox girişi yaparsanız 4k da var

Özgür iradenle cevap verdiğin için teşekkürler. (TheLastOne'a atıfla) Cevabım şu, Kraptor da nereye kadar?
Hocam sen nereye kadar? Var mı garantin?
Ayrıca ücret karşılığı bir şey vaad ediyorsan lütfen ticaret kısmına konu aç.

Alış satış pazarlık yapmadım, kar elde etmeye çalışmadım. Sadece fikir sordum. Fikir yani düşünce, özgür irade :) İnsanlar sen olmadan da cevap verebilirler. Basit bir soru o kadar.
Ücret istemen kar elde etmeye çalışmak degilde nedir kardesim fikir söylüyorsun ama fikrin kar elde etmeye çalışmak

Kraptor eklentileri yöneticilerinden biriyim. Sözlerine dikkat etmeni öneririm
Niye? Hakaret küfür mü ettim? Nereye kadar derken, ücretsiz hizmetler maddi olarak nereye kadar dayanır demek istedim. Bunu anlayamadığınıza inanamıyorum.

Kavga etmiyorum hocam ben konuları kirletecegine ayri bir konu acar ilgilenen gelir zaten yukarda bahsettim

Hocam sen nereye kadar? Var mı garantin?
Ayrıca ücret karşılığı bir şey vaad ediyorsan lütfen ticaret kısmına konu aç.
Siz bari yapmayın. Yahu sadece bir soru sordum. Ücretli olursa garanti edebilirim dedim. Bırakın insanlar bir şeyler söylesin. Olur ya da olmaz. Bakalım ne diyorlar?

Siz bari yapmayın. Yahu sadece bir soru sordum. Ücretli olursa garanti edebilirim dedim. Bırakın insanlar bir şeyler söylesin. Olur ya da olmaz. Bakalım ne diyorlar?
Fikir istiyorsan yukarıda adminde yazmış bende yazdım hocam ayrı bir konu açabilirsiniz konuların altına yazarsanız herkes yanlış anlar fikrinizin yeri bura değil ticaret tarafı

Niye? Hakaret küfür mü ettim? Nereye kadar derken, ücretsiz hizmetler maddi olarak nereye kadar dayanır demek istedim. Bunu anlayamadığınıza inanamıyorum.
Yazdığını istersen tekrar oku. Kimse yanlış anlamadı. Hobi olarak yapılıyor. Maddi bir beklenti yok tarafımızda.

Kraptor eklentileri yöneticilerinden biriyim. Sözlerine dikkat etmeni öneririm
Hocam madem buradasınız bir ricam var kraptora yada cs karmaya vavoo,huhu veya kool to ekleme olasılığı olur mu?

Hocam madem buradasınız bir ricam var kraptora yada cs karmaya vavoo,huhu veya kool tv ekleme olasılığı olur mu?
Streamed var spor yayınları için cskarma repomuzda. Onları yapmayı düşünmüyoruz.

Streamed var spor yayınları için cskarma repomuzda. Onları yapmayı düşünmüyoruz.
Anladım hocam teşekkürler. Streamedi kullanıyorum zaten ben global tv kanallari icin sormuştum.

Kraptor gittiği zaman repoyu devir alacak birisi daha var. Repo sahipleri işlerinden sıkılmayana kadar Kraptor reposu devam edecek. Şuan yaptığınız davranışlar repo sahiplerinin canını sıkmaktan başka bir şeye yaramıyor, eğer ki gerçekten kullanıcıları düşünüyorsanız ücretsiz bir şekilde reponuzu açıp eklentilerinizi paylaşabilirsiniz.

Kraptor gittiği zaman repoyu devir alacak birisi daha var. Repo sahipleri işlerinden sıkılmayana kadar Kraptor reposu devam edecek. Şuan yaptığınız davranışlar repo sahiplerinin canını sıkmaktan başka bir şeye yaramıyor, eğer ki gerçekten kullanıcıları düşünüyorsanız ücretsiz bir şekilde reponuzu açıp eklentilerinizi paylaşabilirsiniz.
Burada herkes acayip alıngan. Sizin repoya kötü bir şey demedim ya. Fazla uzatmıyorum, bu akşam yıldızlarımız barışmadı. Başarılarınızın devamını dilerim.

Geri