dakini
Paylaşımcı
Özgür iradenle cevap verdiğin için teşekkürler. (TheLastOne'a atıfla) Cevabım şu, Kraptor da nereye kadar?Zaten kraptor sürekli çalışıyor![]()
Özgür iradenle cevap verdiğin için teşekkürler. (TheLastOne'a atıfla) Cevabım şu, Kraptor da nereye kadar?Zaten kraptor sürekli çalışıyor![]()
Kraptor eklentileri yöneticilerinden biriyim. Sözlerine dikkat etmeni öneririmÖzgür iradenle cevap verdiğin için teşekkürler. (TheLastOne'a atıfla) Cevabım şu, Kraptor da nereye kadar?
Kırıcı olmadık zaten herkese açık forumda kurallarda satış alış yazmıyor üstelik harici kar elde etmeye çalışıyorsun bunu yapacaksan bir konu ac ilgilenen gelir yazar konuların altina yazmaya devam edersen ceza alabilirsin forum kuralları gereği
kavga etmeye değecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Eğer faydalı olacaksa paralı da yapabilirsiniz. Ama parasına değecek şeyler olmalı örneğin 4k içerikler vesaire. Uğraştırıcı bir iş olacak sizin için.Alış satış pazarlık yapmadım, kar elde etmeye çalışmadım. Sadece fikir sordum. Fikir yani düşünce, özgür iradeİnsanlar sen olmadan da cevap verebilirler. Basit bir soru o kadar.
Kratorplus ta febbox girişi yaparsanız 4k da varkavga etmeye değecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Eğer faydalı olacaksa paralı da yapabilirsiniz. Ama parasına değecek şeyler olmalı örneğin 4k içerikler vesaire. Uğraştırıcı bir iş olacak sizin için.
Hocam sen nereye kadar? Var mı garantin?Özgür iradenle cevap verdiğin için teşekkürler. (TheLastOne'a atıfla) Cevabım şu, Kraptor da nereye kadar?
Ücret istemen kar elde etmeye çalışmak degilde nedir kardesim fikir söylüyorsun ama fikrin kar elde etmeye çalışmakAlış satış pazarlık yapmadım, kar elde etmeye çalışmadım. Sadece fikir sordum. Fikir yani düşünce, özgür iradeİnsanlar sen olmadan da cevap verebilirler. Basit bir soru o kadar.
Niye? Hakaret küfür mü ettim? Nereye kadar derken, ücretsiz hizmetler maddi olarak nereye kadar dayanır demek istedim. Bunu anlayamadığınıza inanamıyorum.Kraptor eklentileri yöneticilerinden biriyim. Sözlerine dikkat etmeni öneririm
Kavga etmiyorum hocam ben konuları kirletecegine ayri bir konu acar ilgilenen gelir zaten yukarda bahsettimkavga etmeye değecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Eğer faydalı olacaksa paralı da yapabilirsiniz. Ama parasına değecek şeyler olmalı örneğin 4k içerikler vesaire. Uğraştırıcı bir iş olacak sizin için.
Siz bari yapmayın. Yahu sadece bir soru sordum. Ücretli olursa garanti edebilirim dedim. Bırakın insanlar bir şeyler söylesin. Olur ya da olmaz. Bakalım ne diyorlar?Hocam sen nereye kadar? Var mı garantin?
Ayrıca ücret karşılığı bir şey vaad ediyorsan lütfen ticaret kısmına konu aç.
Fikir istiyorsan yukarıda adminde yazmış bende yazdım hocam ayrı bir konu açabilirsiniz konuların altına yazarsanız herkes yanlış anlar fikrinizin yeri bura değil ticaret tarafıSiz bari yapmayın. Yahu sadece bir soru sordum. Ücretli olursa garanti edebilirim dedim. Bırakın insanlar bir şeyler söylesin. Olur ya da olmaz. Bakalım ne diyorlar?
Yazdığını istersen tekrar oku. Kimse yanlış anlamadı. Hobi olarak yapılıyor. Maddi bir beklenti yok tarafımızda.Niye? Hakaret küfür mü ettim? Nereye kadar derken, ücretsiz hizmetler maddi olarak nereye kadar dayanır demek istedim. Bunu anlayamadığınıza inanamıyorum.
Hocam madem buradasınız bir ricam var kraptora yada cs karmaya vavoo,huhu veya kool to ekleme olasılığı olur mu?Kraptor eklentileri yöneticilerinden biriyim. Sözlerine dikkat etmeni öneririm
Yazdığını istersen tekrar oku. Kimse yanlış anlamadı. Hobi olarak yapılıyor. Maddi bir beklenti yok tarafımızda.
Özgür iradenle cevap verdiğin için teşekkürler. (TheLastOne'a atıfla) Cevabım şu, Kraptor da nereye kadar?
Streamed var spor yayınları için cskarma repomuzda. Onları yapmayı düşünmüyoruz.Hocam madem buradasınız bir ricam var kraptora yada cs karmaya vavoo,huhu veya kool tv ekleme olasılığı olur mu?
Anladım hocam teşekkürler. Streamedi kullanıyorum zaten ben global tv kanallari icin sormuştum.Streamed var spor yayınları için cskarma repomuzda. Onları yapmayı düşünmüyoruz.
Kraptor gittiği zaman repoyu devir alacak birisi daha var. Repo sahipleri işlerinden sıkılmayana kadar Kraptor reposu devam edecek. Şuan yaptığınız davranışlar repo sahiplerinin canını sıkmaktan başka bir şeye yaramıyor, eğer ki gerçekten kullanıcıları düşünüyorsanız ücretsiz bir şekilde reponuzu açıp eklentilerinizi paylaşabilirsiniz.Okudum
Sorun ne?
Burada herkes acayip alıngan. Sizin repoya kötü bir şey demedim ya. Fazla uzatmıyorum, bu akşam yıldızlarımız barışmadı. Başarılarınızın devamını dilerim.Kraptor gittiği zaman repoyu devir alacak birisi daha var. Repo sahipleri işlerinden sıkılmayana kadar Kraptor reposu devam edecek. Şuan yaptığınız davranışlar repo sahiplerinin canını sıkmaktan başka bir şeye yaramıyor, eğer ki gerçekten kullanıcıları düşünüyorsanız ücretsiz bir şekilde reponuzu açıp eklentilerinizi paylaşabilirsiniz.
Deniyorum hocam teşekkürler lattenin repodada vardı kaldırmışlar sanırım@TheLastOneBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
bunda v*vo* var. Vpn ile kullanabilirsin
İşimi gördü teşekkürler hocam huhu felanda seçebiliyorsun cok makbule gecti teşekkürler@TheLastOneBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
bunda v*vo* var. Vpn ile kullanabilirsin