Cloudstream v4.8.0 Güncellemesi Cıktı.

@fsozkan
Ne yazık ki bu forumda paylaşım kültürü zayıf, emeğe saygıyı bilmeyen yağmacı bir güruh var ve sayıları az değil. daha önce sizin kodlar da burda hiç kaynak gösterilmeden kendisi yapmış gibi paylaşıldı vs..
O yüzden genel anlamda çok teşekkür ederim ekibinize, tabiki burada bulunup neler oluyor kontrol edin ama ciddiye almayın.

Her torrent açılcak diye koşul yok. Silinmiş veya engellenmiş olabilir
Elbette hocam 4k icerik olarak acıyor bundan bahsettim sadece illa para vermek gerekmiyor acilan film günceldi bu arada

tşklerrrrrrrrrrrr

Arkadaşlar MEB ben yeni sürümü ekledikten sonra, internet altyazı indirince filme eklendiğini gösteriyor,ama çalıştırmıyor. Neden olabilir

Arkadaşlar MEB ben yeni sürümü ekledikten sonra, internet altyazı indirince filme eklendiğini gösteriyor,ama çalıştırmıyor. Neden olabilir
Altyazı ayarlarını değiştirmiş olabilirsin ayarlardan uygulama verilerini temizle ve eklentileri yeniden kur

Başka programlarda oynatıcı ile ilgili olabiliyor bu tür şeyler. altyazı ayarları ve harici oynatıcı vs denenebilir

Ekli dosyalar

• 17841049970356526615868253569119.jpg
    17841049970356526615868253569119.jpg
    859.5 KB · Görüntüleme: 23
Mrb bu ayarı hiç değiştirmedim altyazı ayarlarıda güncelleme öncesi ile aynı syg.

Mrb bu ayarı hiç değiştirmedim altyazı ayarlarıda güncelleme öncesi ile aynı syg.
Kırmızı Beta Sürümü Dener misiniz aynı sorun devam ediyor mu bazen mavisinde sorun olabiliyor eğer beta kurmak istemezssen ayarlardan verilerini sil sıfırdan eklentileri kurup dene mavisini

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ayarlar / Hesaplar / Opensubtitles
burası kontrol edilebilir ya da çıkış-giriş-yeniden başlat.

İsterseniz film ve eklenti adlarını buradan ya da özelden söyleyin, tvde 4.8 yüklü benim, denerim bi aynı şey mi oluyor. Bütün altayızılarda sonuç aynı mı? Dosya bozuk olma ihtimali de var. Opensubtitles öyle ahım şahım bir site değil.

Para vererek çözüm isteyen platform satın alır zaten

Cloudstream saçmalayınca silip tekrar kuruyorum, altyazı boyutlarıyla ilgili bir sıkıntı yaşamıştım 2 versiyon önce.
Yukarda da önerildiği gibi bunu yapmak sorununuzu çözebilir.
Ayarları YEDEKLEMENİZİ öneririm önce.

Ayarlar / Hesaplar / Opensubtitles
burası kontrol edilebilir ya da çıkış-giriş-yeniden başlat.

İsterseniz film ve eklenti adlarını buradan ya da özelden söyleyin, tvde 4.8 yüklü benim, denerim bi aynı şey mi oluyor. Bütün altayızılarda sonuç aynı mı? Dosya bozuk olma ihtimali de var. Opensubtitles öyle ahım şahım bir site değil.
Hocam bahsettiğiniz gibi hem open subtitles hemde subdl 2 altyazı sitesi içinde hesap çıkış girişini yaptım herhangi bir kaynaktan Türkçe ya da farklı bir kaynaktan, yine herhangi bir filmi seçerek, herhangi bir alt yazı ile farklı dilleri de deneyerek denedim. Altyazı eklendi diyor. Ve daha önce olmadığı şekilde güncelleme sonrasında filmin tanıtım yazısı geliyor ama altyazsz devam ediyor

Hocam bahsettiğiniz gibi hem open subtitles hemde subdl 2 altyazı sitesi içinde hesap çıkış girişini yaptım herhangi bir kaynaktan Türkçe ya da farklı bir kaynaktan, yine herhangi bir filmi seçerek, herhangi bir alt yazı ile farklı dilleri de deneyerek denedim. Altyazı eklendi diyor. Ve daha önce olmadığı şekilde güncelleme sonrasında filmin tanıtım yazısı geliyor ama altyazsz devam ediyor
Hocam altyazı kodlamasinda sıkıntı olmasın film açıkken kaynak kısmına girip yukarıda "otomatik" yazan yere dokunup oradan Turkish İso veya Turkish Windowsu secip dener misin?

bana sürekli aynı güncellme geliyo son gümncellemede zaraerlı yazılım uyarısı verdi

bana sürekli aynı güncellme geliyo son gümncellemede zaraerlı yazılım uyarısı verdi
Google uyarılarını takmaya gerek yok cokta artık her market dışı seyde bunu yapmaya basladi apk yuklerken bu uyarıyı çok göreceksin artik

Geri