📺 FuTv Pro Artık Google Playde

Elinize sağlık güzel olmuş

üstadım hepsi olacak isteklerinizi yazın elimden geldiğince güncelleme yapmaya çalışırım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Slm müzik kanallari yabancı me,zo live hd stingary d jazz vb. Eklenebilirse sevinirim teşekkürler

Liste kodu neydi?

üstad uygulama güzel olmuş fakat reklam çok giriyor, bence azaltırsan daha sağlıklı oldu diye düşünüyorum
ellerine sağlık

üstad uygulama güzel olmuş fakat reklam çok giriyor, bence azaltırsan daha sağlıklı oldu diye düşünüyorum
ellerine sağlık
iyi dileğin için teşekkür ederim reklam tarafı 5 kanall izlemesinden sonra geliyor destekleriniz için minnettarım

güvenli dns tıklayınca güneş dns diye app çıkıyor onu kurunca tekrar güvenli dns ye gelin aktif edin maçlar o zaman açılıyor.başlığa eklenirse iyi olur herkes bilir.ben maçlar açılmıyor diye kaldırdım.yazılanları aşağı inince gördüm tekrar kurdum app yi.ayrıca kod da yazılmamış başlığa onuda koymak lazım.birde kanal değiştirirken çok reklam çıkıyor ayrıca belgesel kanallarının çoğu açılmıyor
çok reklam çıkıyor diye kaldırdım.günde bir reklam olması gerek
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak.... üstad zaten başlıkta yazıyor görmemişsin bence iyi seyirler

🚀 CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?

📺 FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

• ⚡ Hizli ve akici kullanim
  • 📡 Populer kanallara pratik erisim
  • 🖥️ Sade ve kullanisli arayuz
  • 🎯 Tek uygulamada toplu izleme keyfi
  • 📲 Rahat ve kolay deneyim
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

💥 SEN DE DENE, FARKI KESFET!
Teşekkürler güzel olmuş Formula 1 ekleme olabilir mi bein4 de var ama şifreye giriyor

Uygulamanızı downloader uygulamasına yükleyerek indirme kodunu ana sayfada paylaşırsanız side-load yapan arkadaşlara kolaylık olur. Hatta tüm Android kullanıcılarıda buradan erişim sağlayabilirler. Son kullanıcıya ulaşabilirlik açısındanda size faydası olur 👍
Google Play'den indirilebiliyor zaten üstad

Uygulamaya Güncelleme Yayınlandı En yeni İçerikleri Kullanmak İçin Lütfen Güncelleme Yapınız İyi Seyirler...

Selamlar hocam uygulamayı android tv'ye kurdum gplay üzerinden kod girme yerine SporB yazdım ama kodu tamama basıp onayliyamiyorum tamama tıklanmıyor dns uygulamasida yüklü ve açık bu arada

Selamlar hocam uygulamayı android tv'ye kurdum gplay üzerinden kod girme yerine SporB yazdım ama kodu tamama basıp onayliyamiyorum tamama tıklanmıyor dns uygulamasida yüklü ve açık bu arada
şimdi deneme yaptığımda herhangi bir sorun görünmüyor bana nerede takıldığını foto veya video ile gösterebilirmisin çözüme ulaştırmaya çalışalım üstad

şimdi deneme yaptığımda herhangi bir sorun görünmüyor bana nerede takıldığını foto veya video ile gösterebilirmisin çözüme ulaştırmaya çalışalım üstad
Hocam tam olarak kod girme kutusuna geliyorum kod girme kutusu kırmızı şekilde gözüküyor kodu yazıyorum SporB ama aşağı inip onaylama tuşuna basılmıyor sorun burada

Hocam tam olarak kod girme kutusuna geliyorum kod girme kutusu kırmızı şekilde gözüküyor kodu yazıyorum SporB ama aşağı inip onaylama tuşuna basılmıyor sorun burada
Üstat resimde de görüldüğü üzere kod aktifleştiriliyor ve görünüyor sorun senin cihazda olabilir mi acaba lütfen sorunla ilgili beni bilgilendirir misin

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-05-23-14-45-02-753_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2026-05-23-14-45-02-753_com.miui.gallery.jpg
    96.7 KB · Görüntüleme: 22
Üstat resimde de görüldüğü üzere kod aktifleştiriliyor ve görünüyor sorun senin cihazda olabilir mi acaba lütfen sorunla ilgili beni bilgilendirir misin
Hocam gerçekten kodu onaylıyamiyorum cihazla ilgili olsaydı diğer uygulamalardada olurdu bu şekilde onayla kısmına inip okeyliyemiyorumScreenshot_20260523-153236.png

Eğer imkanınız varsa mouse bağlayarak dener misiniz?
evet bazen oda işe yarıyor ama uygulama android cihazlar için yapılandırılmış bir uygulama tv de kumanda uyumlu kumandadan aşağı çekerek iptal veya onay kutusunun üstüne gelir

Geri