ugur2941
Paylaşımcı
İyi seyirler dilerimHayırlı olsun. ilk fırsatta yükleme yapıcam.
İyi seyirler dilerimHayırlı olsun. ilk fırsatta yükleme yapıcam.
TeşekkürlerKolay gelsin
teşekkür ederim sağol üstad iyi seyirlerhayırlı olsun eline sağlık saygılar
Artık buradayız üstadeskiside bazen çalışıyo

Bundan sonra buradayız üstat ama verdiğin ilk link biz ait değerleri bize ait değil düzeltirsen sevinirimFU TV PRO tam sana gore.![]()
HEMEN INDIR:![]()
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
DOWNLODER 1241269
Ekli dosyayı görüntüle 24632
teşekkür ederim iyi seyirlereline sağlık usta
İyi seyirler....eskisi öldü
en kısa zamanda ekleyeceğim üstad aklımdaeklermisiniz lütfen
rica ederim iyi seyirler dilerimTeşekkürler
güvenli dns tıklayınca güneş dns diye app çıkıyor onu kurunca tekrar güvenli dns ye gelin aktif edin maçlar o zaman açılıyor.başlığa eklenirse iyi olur herkes bilir.ben maçlar açılmıyor diye kaldırdım.yazılanları aşağı inince gördüm tekrar kurdum app yi.ayrıca kod da yazılmamış başlığa onuda koymak lazım.birde kanal değiştirirken çok reklam çıkıyor ayrıca belgesel kanallarının çoğu açılmıyorrica ederim iyi seyirler dilerim
Downloader code olsa yeterli. Tüm dünyadan en basit erişim. Amerika'da bu kullanılır ülke olarakta demiyorum kıta olarak. Buna bide unlinked eklediler. Uğraşmazlar linkle minkle. Bu adamlara kolaylık sunacan yoksa ilgilenmezler. Bizde bu downloader hala neden aktif kullanılmıyor şaşıyorum.bende özelden APK olarak rica ediyorum.
varsa oda olur bazı cihazlar Google dan inmiyor
şuanda google playden indiriliyor zaten downloader ilerde belkiDownloader code olsa yeterli. Tüm dünyadan en basit erişim. Amerika'da bu kullanılır ülke olarakta demiyorum kıta olarak. Buna bide unlinked eklediler. Uğraşmazlar linkle minkle. Bu adamlara kolaylık sunacan yoksa ilgilenmezler. Bizde bu downloader hala neden aktif kullanılmıyor şaşıyorum.