Slm müzik kanallari yabancı me,zo live hd stingary d jazz vb. Eklenebilirse sevinirim teşekkürlerüstadım hepsi olacak isteklerinizi yazın elimden geldiğince güncelleme yapmaya çalışırım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
iyi dileğin için teşekkür ederim reklam tarafı 5 kanall izlemesinden sonra geliyor destekleriniz için minnettarımüstad uygulama güzel olmuş fakat reklam çok giriyor, bence azaltırsan daha sağlıklı oldu diye düşünüyorum
ellerine sağlık
güvenli dns tıklayınca güneş dns diye app çıkıyor onu kurunca tekrar güvenli dns ye gelin aktif edin maçlar o zaman açılıyor.başlığa eklenirse iyi olur herkes bilir.ben maçlar açılmıyor diye kaldırdım.yazılanları aşağı inince gördüm tekrar kurdum app yi.ayrıca kod da yazılmamış başlığa onuda koymak lazım.birde kanal değiştirirken çok reklam çıkıyor ayrıca belgesel kanallarının çoğu açılmıyor
çok reklam çıkıyor diye kaldırdım.günde bir reklam olması gerek
İlerde olabilir üstadSlm müzik kanallari yabancı me,zo live hd stingary d jazz vb. Eklenebilirse sevinirim teşekkürler
Teşekkürler güzel olmuş Formula 1 ekleme olabilir mi bein4 de var ama şifreye giriyorCANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?
FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.
ONE CIKAN OZELLIKLER
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore.
Hizli ve akici kullanim
Populer kanallara pratik erisim
Sade ve kullanisli arayuz
Tek uygulamada toplu izleme keyfi
Rahat ve kolay deneyim
Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
SEN DE DENE, FARKI KESFET!
sağolun beğendiğinize sevindim Güncellemeler devam ediyor İndirmek için Google playde uygulamaya girinElinize sağlık güzel olmuş
Google Play'den indirilebiliyor zaten üstadUygulamanızı downloader uygulamasına yükleyerek indirme kodunu ana sayfada paylaşırsanız side-load yapan arkadaşlara kolaylık olur. Hatta tüm Android kullanıcılarıda buradan erişim sağlayabilirler. Son kullanıcıya ulaşabilirlik açısındanda size faydası olur![]()
rica ederim iyi seyirler Bu arada Google Play güncellemeleri Bildirmiyor Ve güncelleme yayınladım google playe girip güncelleyebilirsinizTeşekkürler
şimdi deneme yaptığımda herhangi bir sorun görünmüyor bana nerede takıldığını foto veya video ile gösterebilirmisin çözüme ulaştırmaya çalışalım üstadSelamlar hocam uygulamayı android tv'ye kurdum gplay üzerinden kod girme yerine SporB yazdım ama kodu tamama basıp onayliyamiyorum tamama tıklanmıyor dns uygulamasida yüklü ve açık bu arada
Hocam tam olarak kod girme kutusuna geliyorum kod girme kutusu kırmızı şekilde gözüküyor kodu yazıyorum SporB ama aşağı inip onaylama tuşuna basılmıyor sorun buradaşimdi deneme yaptığımda herhangi bir sorun görünmüyor bana nerede takıldığını foto veya video ile gösterebilirmisin çözüme ulaştırmaya çalışalım üstad
Üstat resimde de görüldüğü üzere kod aktifleştiriliyor ve görünüyor sorun senin cihazda olabilir mi acaba lütfen sorunla ilgili beni bilgilendirir misinHocam tam olarak kod girme kutusuna geliyorum kod girme kutusu kırmızı şekilde gözüküyor kodu yazıyorum SporB ama aşağı inip onaylama tuşuna basılmıyor sorun burada
Eğer imkanınız varsa mouse bağlayarak dener misiniz?Hocam gerçekten kodu onaylıyamiyorum cihazla ilgili olsaydı diğer uygulamalardada olurdu bu şekilde onayla kısmına inip okeyliyemiyorumEkli dosyayı görüntüle 25607
Mouse veya Air Kumandam YokEğer imkanınız varsa mouse bağlayarak dener misiniz?
evet bazen oda işe yarıyor ama uygulama android cihazlar için yapılandırılmış bir uygulama tv de kumanda uyumlu kumandadan aşağı çekerek iptal veya onay kutusunun üstüne gelirEğer imkanınız varsa mouse bağlayarak dener misiniz?