Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

LAperdesi 

Moderatör
Konular
55
Screenshot 5

Projectivy Launcher, Android TV için alternatif bir başlatıcıdır ve TV'lerinizin ve projektörlerinizin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır.
Tv boxlara gömülü gelen yerel launcherdaki alışveriş, netflix vs görmek istemediğiniz ve market harici yükleyip yerel launcherda göremediğiniz uygulamalar için basit arayüzlü lakin alışınca asla başka ve yerel laucherlara ihtiyaç duymayacağınız bir alışkanlıktır.
Severek kullanıyorum ve permium özellikleri sayesinde gömülü laucherdan kurtulabiliyorsunuz.
Screenshot 2Screenshot 3
Screenshot 4
Screenshot 6

4.63 Güncelleme:

4.54:
4,60:
4,62:
Şifre: forumsinetech

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    70.2 KB · Görüntüleme: 271
Son düzenleme:
Cihazda kurulu olanın üstüne kurduğumuzda mevcut ayarlarımız kaybolur mu ?

Cihazda kurulu olanın üstüne kurduğumuzda mevcut ayarlarımız kaybolur mu ?
sanmam ama garanti de veremem dene hocam, büyük olasılıkla sizinki günceli olacağı için yükleme başarısız der

Versiyon 4,54 güncellenmiştir.

Bu kadar özellik yeter yani ;)

Bu
Ekli dosyayı görüntüle 1667
Projectivy Launcher, Android TV için alternatif bir başlatıcıdır ve TV'lerinizin ve projektörlerinizin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır. Tv boxlara gömülü gelen yerel launcherdaki akışveriş, netflix vs gömek istemediğiniz ve market harici yükleyip yerel launcherda göremediğiniz uygulamalar için basit arayüzlü lakin alışınca asla başka ve yerel laucherlara ihtiyaç duymayacağınız bir alışkanlıktır. Severek kullanıyorum ve permium özellikleri sayesinde gömülü laucherdan kurtulabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 1670Ekli dosyayı görüntüle 1668
Ekli dosyayı görüntüle 1671
Ekli dosyayı görüntüle 1705
Link:
sinetech
Rardosyası boş geliyor bana

Rar şifresi spoyler açmadı kardeşim ne dir rica etsem

Ekli dosyayı görüntüle 1667
Projectivy Launcher, Android TV için alternatif bir başlatıcıdır ve TV'lerinizin ve projektörlerinizin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır. Tv boxlara gömülü gelen yerel launcherdaki akışveriş, netflix vs gömek istemediğiniz ve market harici yükleyip yerel launcherda göremediğiniz uygulamalar için basit arayüzlü lakin alışınca asla başka ve yerel laucherlara ihtiyaç duymayacağınız bir alışkanlıktır. Severek kullanıyorum ve permium özellikleri sayesinde gömülü laucherdan kurtulabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 1670Ekli dosyayı görüntüle 1668
Ekli dosyayı görüntüle 1671
Ekli dosyayı görüntüle 1705
Link:
sinetech
Kral ne artıları var bunun. Ben stock launcheri kullaniyom.istemediklerimi kaldirdim box cihazindan. Sadece alişveriş canimi sikıyor ana ekranda onun dişinda stock iyi gibi

Kral ne artıları var bunun. Ben stock launcheri kullaniyom.istemediklerimi kaldirdim box cihazindan. Sadece alişveriş canimi sikıyor ana ekranda onun dişinda stock iyi gibi
Zaten alışveriş ekranı olmaması için ve market harici uygulamaları lancuherda görmek için en baştaki sebepç Detayları sevgili @Sinetech in kanalında detaylı olarak incelemesini izleyebilirsiniz.
Premium farkının özellklerini de özetlemek gerekirse: Geçerli launcherı geçersiz kılma, otomatik başlatma seçenekleri, ebeveyn kontrolü, erişilebilirlik hizmetleri, uzaktan kumanda ayarları.

Ben yarin sinetech icin modlar paylasirim yarin son surumunu projectivy launcher en iyisi bence

Zaten alışveriş ekranı olmaması için ve market harici uygulamaları lancuherda görmek için en baştaki sebepç Detayları sevgili @Sinetech in kanalında detaylı olarak incelemesini izleyebilirsiniz. Premium farkının özellklerini de özetlemek gerekirse: Geçerli launcherı geçersiz kılma, otomatik başlatma seçenekleri, ebeveyn kontrolü, erişilebilirlik hizmetleri, uzaktan kumanda ayarları.

Next smart 4k aldım direkt bu arayüzle değiştirdim çok daha güzel oldu bu haliyle.Bence tv box kullananların kesinlikle ilk yapması gereken bu arayüzü kullanmaları.

Konuyu görüntüleyenler

Geri