Yardım Samsung Tizen Ücretsiz M3U IPTV Uygulama Önerisi

Class Media Player ücretsiz . Diğer IPTV player lere göre stabil gördüm.
Bu uygulamada benim Chrome https ile başlamasına rağmen güvenlik uyarısı veriyor. Ayarlardan kapatırsam o zaman siteye giriyor. Ben de ne olur olmaz programı kaldırdım.

Ben de arıyorum au8000 serisi var. Ama SS IPTV iş görüyor istersen , m3uiptv de var .
Diğeri TV APPS. Var
.txt uzantisini zip e cevir.
Zip dosyasını bilgisayarda USB kök dosyasına aç (Sürücü Harfin Hangisi ise D: E: )
Sonra USB Sürücüyü TV 'ye tak otomatik yukler.
Tv Apps. Da son sırada uygulamayı görürsün.
Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• ssiptv.txt
    8.1 MB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Ben de arıyorum au8000 serisi var. Ama SS IPTV iş görüyor istersen , m3uiptv de var .
Diğeri TV APPS. Var
.txt uzantisini zip e cevir.
Zip dosyasını bilgisayarda USB kök dosyasına aç (Sürücü Harfin Hangisi ise D: E: )
Sonra USB Sürücüyü TV 'ye tak otomatik yukler.
Tv Apps. Da son sırada uygulamayı görürsün.
Kolay gelsin.
SSIPTV takılıyor, m3uiptv bende tizen os 2016 var onda apps de m3uiptv yok eğer sende varsa yolarsan sevinirim.

@DeliPoyraz kardeşim tpk dosyalarını bulmak cok zor
Bulabilirsem gonderiririm.

Kendi siteleri ile yazıştım maalesef yok dediler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251104_214747_Chrome.jpg
    Screenshot_20251104_214747_Chrome.jpg
    549.7 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Şaka gibi ya.O kadar harika cihaz yap ama işletim sistemini dandik yap. yapsanıza google la anlaşma android yapın şu samsung tvleri. birde o kadar para istiyolar....

televizyonum samsung UE 55''CU8500 UXTK 2024 yılında aldım ssiptv zip yapıp flash atıyorum TV.baglı cihazlarında görüyor fakat dosyayı açamıyor yazılım geregi engellenebilirmi acaba

Samsung & LG TV için Kullanılabilecek Uygulamalar
  • İbo player
  • Flix iptv
  • Elk player
  • Quzutv
  • Setiptv
  • Bayiptv
  • smarters pro (ücretsiz)
  • Xciplayer (ücretsiz)
  • Smart IPTV
  • Ssiptv

Samsung uygulama mağazasında ücretsiz Ott Player deneyebilirsis, sitesinden ottplayer.tv kayıt olmak gerekiyor. 3-5. Televizi.. Birden fazla yukleme yapa biliiyorsunuz

Hiç uğraşma derim al bir android tv box keyfine bak

SS IPTV nasıl kurulur

Bakın burada bir üyemiz anlatmış. Verdiği linkte Samsung Tizen Tv dosyalarını indirin Rardan çıkartın usb flash belleğe yükleyip tvnize takın tamamdır. Ardından tvnizde Apps kısmına SS IP tv yüklenecektir.
SS IPTV nasıl kurulur

Bakın burada bir üyemiz anlatmış. Verdiği linkte Samsung Tizen Tv dosyalarını indirin Rardan çıkartın usb flash belleğe yükleyip tvnize takın tamamdır. Ardından tvnizde Apps kısmına SS IP tv yüklenecektir.

Geri