Gargamel
Üye
- Konular
- 1
Smart hub sadece samsunga ait bir işletim sistemidir.tv markasını yazarmısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Smart hub sadece samsunga ait bir işletim sistemidir.tv markasını yazarmısın
Smart hub sadece samsunga ait bir işletim sistemidir.fakat samsung 2011 yılında kurduğu platformu 2015 kadar kullanıp 2015 den itibaren tizen io geçmiş
Modeli soracaktım c d f j ju hSmart hub sadece samsunga ait bir işletim sistemidir.
Bu uygulamada benim Chrome https ile başlamasına rağmen güvenlik uyarısı veriyor. Ayarlardan kapatırsam o zaman siteye giriyor. Ben de ne olur olmaz programı kaldırdım.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Class Media Player ücretsiz . Diğer IPTV player lere göre stabil gördüm.
Bahsettiğiniz uygulama 2024 ten sonraki tv ler için geçerli diye biliyorum. Forumda bir yerde yazmışlar.Aramakta olduğunuz uygulama Google Play uygulamaları içerisinde mevcut. M3u İptv
Selam arkadaşlar bir yenilik var mı Samsung tizen Tv için (Samsung Modell UE55JU6490)Arkadaşlar merhaba,
Samsung Tizen TV'm için M3U listelerini oynatabilen ücretsiz IPTV uygulaması önerir misiniz?
SSIPTV takılıyor, m3uiptv bende tizen os 2016 var onda apps de m3uiptv yok eğer sende varsa yolarsan sevinirim.Ben de arıyorum au8000 serisi var. Ama SS IPTV iş görüyor istersen , m3uiptv de var .
Diğeri TV APPS. Var
.txt uzantisini zip e cevir.
Zip dosyasını bilgisayarda USB kök dosyasına aç (Sürücü Harfin Hangisi ise D: E: )
Sonra USB Sürücüyü TV 'ye tak otomatik yukler.
Tv Apps. Da son sırada uygulamayı görürsün.
Kolay gelsin.
televizyonum samsung UE 55''CU8500 UXTK 2024 yılında aldım ssiptv zip yapıp flash atıyorum TV.baglı cihazlarında görüyor fakat dosyayı açamıyor yazılım geregi engellenebilirmi acaba
SS IPTV nasıl kurulur
Bakın burada bir üyemiz anlatmış. Verdiği linkte Samsung Tizen Tv dosyalarını indirin Rardan çıkartın usb flash belleğe yükleyip tvnize takın tamamdır. Ardından tvnizde Apps kısmına SS IP tv yüklenecektir.
SS IPTV nasıl kurulur
Bakın burada bir üyemiz anlatmış. Verdiği linkte Samsung Tizen Tv dosyalarını indirin Rardan çıkartın usb flash belleğe yükleyip tvnize takın tamamdır. Ardından tvnizde Apps kısmına SS IP tv yüklenecektir.