Yardım Samsung Tizen Ücretsiz M3U IPTV Uygulama Önerisi

sitdavn7

Üye
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,
Samsung Tizen TV'm için M3U listelerini oynatabilen ücretsiz IPTV uygulaması önerir misiniz?

SS IP tv ve Smart Iptv uygulamalarının dosyalarını flash belleğe yükleyip tvnize takın ardından tv dosyaları algılayıp uygulamaları kendi Apps mağazına yükleyecektir. Böylece ücretsiz kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,
Samsung Tizen TV'm için M3U listelerini oynatabilen ücretsiz IPTV uygulaması önerir misiniz?
SS IPTV nasıl kurulur

Bakın burada bir üyemiz anlatmış. Verdiği linkte Samsung Tizen Tv dosyalarını indirin Rardan çıkartın usb flash belleğe yükleyip tvnize takın tamamdır. Ardından tvnizde Apps kısmına SS IP tv yüklenecektir.

EU55MU9000 Samsung televizyonumda ücretsiz uygulama olan Hot IPTV kullanıyorum. Cihazınızın uygulama mağazasında varsa; deneyebilirsiniz.

EU55MU9000 Samsung televizyonumda ücretsiz uygulama olan Hot IPTV kullanıyorum. Cihazınızın uygulama mağazasında varsa; deneyebilirsiniz.
Onu denedim. 30 günlük deneme süresi var.
Şuan M3U IPTV kullanıyorum. Ücretsiz fakat menü geçişleri aşırı yavaş ve aynı anda tek playlist ekleyebiliyorum.

Onu denedim. 30 günlük deneme süresi var.
Şuan M3U IPTV kullanıyorum. Ücretsiz fakat menü geçişleri aşırı yavaş ve aynı anda tek playlist ekleyebiliyorum.
Siz benim dediğim gibi yapın aynı anda istediğiniz kadar m3u listesi kullanabilirsiniz rahat edersiniz.

👍

sadece smarttv player var ücretsiz.diğerleri ücretli ne kadar saçma.Maalesef tv box almak lazım.

Benim eski televizyonum samsungtu. smartoneiptv yi 1 yıllık almıştım ki 2,5 euro yani 100TL etmiyor. kullanımı kolay browser danda m3u ları ip tvleri televizyona gönderebiliyordum. kullanışlıydı.

Samsung uygulama mağazasında ücretsiz Ott Player deneyin, sitesinden ottplayer.tv kayıt olmak gerekiyor ancak

Arkadaşlar peki smart hub işletim sistemine çare yok mu maalesef youtube bile kaldırıldı hiç bir güncelleme yok uygulama mağazasında hiç bir iptv player yok zaten çoğu işe yarayan uygulama da yok tv box almadan iptv nasıl izlenir?

Arkadaşlar peki smart hub işletim sistemine çare yok mu maalesef youtube bile kaldırıldı hiç bir güncelleme yok uygulama mağazasında hiç bir iptv player yok zaten çoğu işe yarayan uygulama da yok tv box almadan iptv nasıl izlenir?
Smart 20-25 senelik teknoloji.Çıktığında güzeldi tabiki ama ömrünü doldurdu.Kendiniz söylüyorsunuz uygulama yok diye..Uğraşan yok çünkü o teknolojiyle artık.

Smart 20-25 senelik teknoloji.Çıktığında güzeldi tabiki ama ömrünü doldurdu.Kendiniz söylüyorsunuz uygulama yok diye..Uğraşan yok çünkü o teknolojiyle artık.
Yok dediysek de o kadarda değil elbette uygulamalar var mağaza açık fakat bu son yenilikler yok maksat onları da kullanmak yoksa bunun için televizyon değiştirmeye değmez son çare elbette tv box ile telafi etmek o da zaten var maksat tv boxsuz yayınlar izlemek

Bende samsung - Tizen kullanıyorum. Smart IPTV uygulaması var., ücretli kullanışlı. yüklemeside internet üzerinden yapılıyor...

Konuyu görüntüleyenler

Geri