Aldım ama pişman oldum dediğiniz teknoloji ürünü hangisi?

Slimbox TV sitesi var orayada bak m98 diye bı kutu vardı y4 islemcili oda uyabilir ama riskli işte wifi-bt calismayabilir

aynen üstad bu sayfaya denk gelmiştim bir iki tane indirdim olmadı yada ben yapamadım, sd kart ile denedim usb içine amlogic usb içine yazdırma programı ile denedim olmadı, öyle deniyorum işte :)

Herkese merhaba,

Samsung Galaxy buds 3 pro kulaklık, pttavm üzerinden adanadansatış yapan ytgroup isimli bir satıcıdan aldım. 5200₺ gibi bir para ödedim, çakma çıktı. İade işlemleri yolu üzerinden iade ettim, pttkargo beceremedi bana geri geldi.

Firma ile satıcıya sor üzerinden soru cevapla çözüm yazışmaları yaptım, ilgisiz diyaloglar sonrasi, saticiya sor butonu fonksiyon dışı oldu. Daha sonra ilgili firmanın google yorumlarında çakma ürün ile dolandirildigini yazan bir yorumla karşılaştım. Böylece urun elimda kaldı. Finalde orjinal bir kulaklık satın aldım. Diğerinin çakma olduğu daha netleşti.
Velhasıl Diğeri elimde üvey evlat muamelesi görüyor.

THH'ye başvursaydınız keşke. En azından paranızı alırdınız.

tr de izindeyken cocuk bir laptop kafayi takti aldim. markasi acer 15 zoll bir yil sonra laptop kasasi cips gibi dagildi. ic eletronik birlesenleri sorunsuzdu. kople yeni kasa almistim.

Teknolojiyi seven biriyim, teknolojik yeniliklerden uzak olmamak lazım ama hızına yetişmekte maddi anlamda ayrı bir külfet oluyor.

Yıllar önce Monster oyun bilgisayarı aldığıma pişmanım. Zamanında kral bilgisayardı ama fanı çalıştığında uçak motoru gibi ses çıkarıyor ve ısınıyor, en önemlisi çok ağır. Sırtta taşırken rahatsız edici olabiliyor.

Ayrıca Android 14 TV box almakta benim için kullanıcı deneyimi açısından büyük hayal kırıklığı oldu.
Acaba hangi modeli idi monster? Aynı sorun bende de mevcut idi bendeki cihaz Abra A5 v6.2 modeli i7 6.nesil 4 gb ekran kartlı.Fan sesi problemini 3.parti programla çözdüm. hiç sorun yaşamıyorum.ben izin vermedikçe mümkün diil fanı yüksek devirlere çıkarmıyor.Dm den modelini gönderirseniz destekliyorsa program işiniz çözülür.

O zaman infinix telefon diyeyim. Çok kalitesiz, hem sistem hem cihaz olarak 5 kuruş etmez. infinix note 40 pro plus aldım, çok pahalı değil ama iyi bir cihaz da değil.

Hocam sen de bile bile lades yapmışsın yani he. :D O Infinix'i boş beleş influencerlar da çok reklamını yapıyordu bir ara.

THH'ye başvursaydınız keşke. En azından paranızı alırdınız.
Aslında doğru dediniz, ama zaten bunlar vakti olmayan, uğraşma eğiliminden uzak benim gibi pisliklerinde boğulsunlar, colugundan çocuğundan çıkar deyip sineye cekenlerden kazanıyor, 3e5e bakmayıp uğraşmak lazım ki yılsınlar doğru yolu bulsunlar.

Sakal tras makinesi. Benim sert dalgali sakalima hicbiri uymuyordu (ta ki iki yil once Philips OneBlade'i bulana kadar - reklam degildir, sadece memnun bir kullaniciyim :))

Sakal tras makinesi. Benim sert dalgali sakalima hicbiri uymuyordu (ta ki iki yil once Philips OneBlade'i bulana kadar - reklam degildir, sadece memnun bir kullaniciyim :))

1000059977

Ben de bundan aldım gayet memnunum. Benim sakallar biraz sert, babamın sakalları yumuşak. Ikimizinkini de güzel alıyor vallahi.

Geri