TV BOX önerisi

Yuce82

Üye
Konular
1
4K lisanslı hiç sorun sıkıntı yaşamayacağım bir tv box önerisi olan var mı tecrübelilerden?
Daha önce hiç kullanmadım.
Apple tv 4K alacaktım da onun yenisi çıkacak haberleri var kararsız kaldım onda.
Yerine muadil bir şey o çıkana kadar beni götürecek.
TV 4K(XE9005), 1000 mb fiber, Ücretli üyelikler var.

4K lisanslı hiç sorun sıkıntı yaşamayacağım bir tv box önerisi olan var mı tecrübelilerden?
Daha önce hiç kullanmadım.
Apple tv 4K alacaktım da onun yenisi çıkacak haberleri var kararsız kaldım onda.
Yerine muadil bir şey o çıkana kadar beni götürecek.
TV 4K(XE9005), 1000 mb fiber, Ücretli üyelikler var.
FORUM KURALLARInı okuyunuz.

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Başlığınızı bu kurala göre düzenleyiniz.

Teşekkürler, iyi forumlar.

sorunsuz sikintisiz ve iki gün sonra bozulmayacak bir box istiyorsan bin tl fazla verip mi box cihaz alicaksin ben 5 yil önce mi box ilk ciktiginda iki tane almistim ram 2 gb depolamasi 8 gb olmasina ragmen 6 ci yili oldu ikiside hala canavar gibi calisiyor. hic bir sorun da yasamadim. net hizin iyi oldugu sürece 4k yayinlarini takilmadan donma yapmadan veriyor cihaz cihazin en yüksek cözünürlügü 4k 2160p mevcut. yinede herkesin kendi tercihi kimse kimsenin bütce durumunu bilemez.

sorunsuz sikintisiz ve iki gün sonra bozulmayacak bir box istiyorsan bin tl fazla verip mi box cihaz alicaksin ben 5 yil önce mi box ilk ciktiginda iki tane almistim ram 2 gb depolamasi 8 gb olmasina ragmen 6 ci yili oldu ikiside hala canavar gibi calisiyor. hic bir sorun da yasamadim. net hizin iyi oldugu sürece 4k yayinlarini takilmadan donma yapmadan veriyor cihaz cihazin en yüksek cözünürlügü 4k 2160p mevcut. yinede herkesin kendi tercihi kimse kimsenin bütce durumunu bilemez.
hocam ben bütçe yazmadım o yüzden neye 1000 lira fazla verip mi box alayım orayı anlamadım kıyas ne için? Dreamstar tavsiyesi içinse zaten O 4K30 olduğu için fiyattan bağımsız bana uygun değil.

hocam ben bütçe yazmadım o yüzden neye 1000 lira fazla verip mi box alayım orayı anlamadım kıyas ne için? Dreamstar tavsiyesi içinse zaten O 4K30 olduğu için fiyattan bağımsız bana uygun değil.
mi box cihazlar digerlerine göre biraz pahali gibi oldugundan bin fazla ver demek istedim. ben cihazi 5 yil önce 75 euroya amazondan almistim bu gün mi box birinci generasyon cihazin fiyati amazonda hala 60-70 euro civarinda satilmakta. ve aciklamami cok uzun süreli bir kullanici olaraktan yazdim.

Hocam tavsiye için teşekkürler ama bu biraz alt seviye gibi 4K30 desteği olması falan.
Çok da alt seviye değil 4k30, piyasada halen 1080p çözünürlüklü bolca cihaz var, bence alt seviye o cihazlar. Artı, filmlerin büyük bölümü 24fps, birkaçı da 30, YouTube, Netflix vs de az sayıda 4k60 içerik var.
ya göre, 60fps ile çekilen toplam film sayısı an itibariyle 7, bir kaç tanede belgesel filan var

hocam kendi sitesinde 4K30 yazıyordu oradan baktım. Video ve içerik oynatma olarak düşündüm 4K30 u.
Hocam ben cihazı kullanıyorum şu an, sitesinde eksik fazla yazılmış olabilir.
Bakın bu da 4k tv lerde alacağınız çözünürlük değeri. ( 4k 60 hz)
Alıp almamak size kalmış. Bu cihazlara fazla paralar vermeye gerek yok.

IMG 20251128 175107

Hocam başka bir konuda @tekkan arkadaşımız ile bu mevcu ile dalga geçip atom parçalamayacağız neticede diye lafı bağlamıştık. Size şu kadar diyeyim. Paranız vardır. İstediğini alırsınız. O ayrı konu. Ama 4K 60 ile çekilen kaç film ya da belgesel bulacaksınız? Hadi buldunuz, eliinizdeki TV'nin paneli onu cidden desteklecek mi? Gerçek bir 4K kameralı çekim ile 30 dakikalık kısa film çekseniz o filmi ne gişe zaten almaz. Digital platfformlar o paraya hiç yanaşmaz. Ben belgesel seven biriyim. Nat. Geo. bile yazılımsal 4K destekli kameralarla çekim yapıyor. Gerçek 4K çekim yapan kamerayı görseniz aklınız durur. 4 Kişi ile kullanılıyor. Hem bizim elimizde paneller de zaten yazılımsal 4K destekli. O da iyisi. İki cof bağlantısı ile gerçek 4K izleyeceğim derseniz o coflar yanar. 10 dk sürmez. O nedenle arkadaşlar öyle diyorlar. Yoksa piyasada kaliteli ürün çok. Aldığınızdan ödediğiniz verimi alamayacaksınız diye uyarıyor arkadaşlar.

Geri