Wirelles display girince internet bağlantısı kesiliyor tv de

Biraz daha detaylı anlatır mısınız?
Tam olarak neyi nasıl yapıyorsunuz ve kablosuz internet bağlantınız kesiliyor?

Kapatın, açın. Belki düzelir!
*TV marka model nedir_?
*Kullanılan sistem ve versiyonu nedir? Vb detay verebilirseniz çözüm üretmeye çalışabiliriz.

2 paket sigara ile tabii ki benden çok yaşayacaksın.

Tv: Toshiba. Wireless Display (Ekran Yansıtma) Açınca Televizyonda internet kesiliyor ama çıkınca geri geliyor internet

Tv: Toshiba. Wireless Display (Ekran Yansıtma) Açınca Televizyonda internet kesiliyor ama çıkınca geri geliyor internet
Sadece wireless display özelliğini açtığınız zaman mı kesiliyor yoksa yansıtmak için bir cihaz ona bağlanmaya çalışınca mı?

*Ayarlar
*sistem
*daha fazla
* "yazılım yükseltme" seçeneğinden güncelleme kontrolü yaptınız mı?

10 Kasım 1998, Koşu Yolu Kalp ve Araştırma Hastanesi'nde %50 şansımı denemiştim zaten. Siz gitmek zorunda kalmayın ama ;))
4 ay önce trafik hastanesinde motor ustasına baktırdım, şimdilik sıkıntı yok dedi bana da. Tabi belli olmaz bu işler. Siz benden yaşlısınız aman Allah muhafaza dikkat edin kendinize, bizim bir nemrullah abi vardı aynı sizin gibi hık hık dedi gitti yazık :D:ROFLMAO::D

4 ay önce trafik hastanesinde motor ustasına baktırdım, şimdilik sıkıntı yok dedi bana da. Tabi belli olmaz bu işler. Siz benden yaşlısınız aman Allah muhafaza dikkat edin kendinize, bizim bir nemrullah abi vardı aynı sizin gibi hık hık dedi gitti yazık :D:ROFLMAO::D
hık hık 😷

şuna bir göz atıp dener misiniz?

Wireless display açınca kesiliyor
Anlıyorum modem ayarlarından wifi kanal değişimini bir uygulayın yine, nette malesef şikayet haricinde bir çözüm üreten olmamış. Deneme yoluyla devam edeceğiz.

Geri