Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
2 paket sigara ile tabii ki benden çok yaşayacaksın.Biraz daha detaylı anlatır mısınız?
Tam olarak neyi nasıl yapıyorsunuz ve kablosuz internet bağlantınız kesiliyor?
Arttırmak gibi olmasın 3.5/4'ten aşağı mümkün değil yarışamayız.2 paket sigara ile tabii ki benden çok yaşayacaksın.
Tv: Toshiba. Wireless Display (Ekran Yansıtma) Açınca Televizyonda internet kesiliyor ama çıkınca geri geliyor internetBiraz daha detaylı anlatır mısınız?
Tam olarak neyi nasıl yapıyorsunuz ve kablosuz internet bağlantınız kesiliyor?
Tv Toshiba Sistem smart tv model 90efeaKapatın, açın. Belki düzelir!
*TV marka model nedir_?
*Kullanılan sistem ve versiyonu nedir? Vb detay verebilirseniz çözüm üretmeye çalışabiliriz.
Sadece wireless display özelliğini açtığınız zaman mı kesiliyor yoksa yansıtmak için bir cihaz ona bağlanmaya çalışınca mı?Tv: Toshiba. Wireless Display (Ekran Yansıtma) Açınca Televizyonda internet kesiliyor ama çıkınca geri geliyor internet
Tepecik Göğüs Hastanesinde görüşmek üzere.Arttırmak gibi olmasın 3.5/4'ten aşağı mümkün değil yarışamayız.
10 Kasım 1998, Koşu Yolu Kalp ve Araştırma Hastanesi'nde %50 şansımı denemiştim zaten. Siz gitmek zorunda kalmayın amaTepecik Göğüs Hastanesinde görüşmek üzere.![]()
4 ay önce trafik hastanesinde motor ustasına baktırdım, şimdilik sıkıntı yok dedi bana da. Tabi belli olmaz bu işler. Siz benden yaşlısınız aman Allah muhafaza dikkat edin kendinize, bizim bir nemrullah abi vardı aynı sizin gibi hık hık dedi gitti yazık10 Kasım 1998, Koşu Yolu Kalp ve Araştırma Hastanesi'nde %50 şansımı denemiştim zaten. Siz gitmek zorunda kalmayın ama)
hık hık4 ay önce trafik hastanesinde motor ustasına baktırdım, şimdilik sıkıntı yok dedi bana da. Tabi belli olmaz bu işler. Siz benden yaşlısınız aman Allah muhafaza dikkat edin kendinize, bizim bir nemrullah abi vardı aynı sizin gibi hık hık dedi gitti yazık![]()
Güncelleme yok son sürüm*Ayarlar
*sistem
*daha fazla
* "yazılım yükseltme" seçeneğinden güncelleme kontrolü yaptınız mı?
Wireless display açınca sadeceSadece wireless display özelliğini açtığınız zaman mı kesiliyor yoksa yansıtmak için bir cihaz ona bağlanmaya çalışınca mı?
ilginçWireless display açınca sadece
Wireless display açınca kesiliyorşuna bir göz atıp dener misiniz?
Anlıyorum modem ayarlarından wifi kanal değişimini bir uygulayın yine, nette malesef şikayet haricinde bir çözüm üreten olmamış. Deneme yoluyla devam edeceğiz.Wireless display açınca kesiliyor