GoldVOD Ücretsiz Epg Destekli Tv Film Dizi Listesi

Televizo Play satın aldım 5 cihaz bağlantı hakkı veriyorlar fiyatı 360,00 TL Premium sürüm ücret bir kere ödeniyor gerçekten güzelmiş.

Televizo ücretsiz sürümde denemeler yapıyorum sorun yok şuan.

Tv kanallarında güncellemeler yaptım, çalışmayan veya eksik gördüğünüz kanal olursa belirtirseniz düzeltmeye çalışırım.

Açmaya çalıştığınız içeriğin yüklenmesi uzun sürüyorsa ilk siz açtığınizdan arka planda cache (yedekleme) yaptığından dolayıdır. Aynı icerigi tekrar açtığınizda veya sizden once biri açtığında daha hızlı açılacaktır.

Epg kanallarında güncelleme yaptım şuan toplam 183 kanalın 48 saatlik epg verisi her gün Türkiye saati ile gece 1 de güncelleniyor.

Epg kanal listesi
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ayrica yeni sinema, belgesel kanallari ve yeni diziler eklendi. Film arşivi yeni filmler geldikçe eklenecek yine de eksik gördüğünüz dizi veya film olursa söyleyin eklemeye çalışırım. Güncel dizi sayısı 1215 oldu.

Son düzenleme:
Epg kanallarında güncelleme yaptım şuan toplam 183 kanalın 48 saatlik epg verisi her gün Türkiye saati ile gece 1 de güncelleniyor.

Epg kanal listesi
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ayrica yeni sinema, belgesel kanallari ve yeni diziler eklendi. Film arşivi yeni filmler geldikçe eklenecek yine de eksik gördüğünüz dizi veya film olursa söyleyin eklemeye çalışırım. Güncel dizi sayısı 1215 oldu.
Eline, Emeğine, Sağlık @hpgdisco Kardeşim.Saol.
Liste Her Geçen Gün Eklene,Eklene,Gelişmeye Devam Ediyor.

Hala sorunsuz çalıştıracak bir uygulama bulamadım çoğu uygulama Premium 🥺
Sitelerde bulabileceğin tüm İPTV Player programları kırılmış full olabilir buna itibar etme hiç kimse hayrına programı kırıp full olarak dağım yapmaz yapanların bir amacı var program full olabilmesi için verilere kod yazarak full yapıldığı söyleniyor. Buna aldanma bende senin gibi bedava olsun diye birçok kere değişik programları denedim baktım olmuyor Televizo programını almaya karar verdim program güzel yalnız herhangi bir sorun olduğunda yazılımcı baştan sağma cevap veriyor şu an programda bir sorun yok gayet stabil çalışıyor 5 adet cihaza yükleme izni veriyorlar ücret bir kere ödeniyor fiyatı 370,00 TL

Hala sorunsuz çalıştıracak bir uygulama bulamadım çoğu uygulama Premium 🥺
Ben televizo ücretsiz sürümünü kullanıyorum ve ona göre kodluyorum. Reklam çıkmasını engellemek için adguard dns kullanabilirsiniz, tabi ki premium özellikleri de olsun derseniz bir şey diyemem .
Sitelerde bulabileceğin tüm İPTV Player programları kırılmış full olabilir buna itibar etme hiç kimse hayrına programı kırıp full olarak dağım yapmaz yapanların bir amacı var program full olabilmesi için verilere kod yazarak full yapıldığı söyleniyor. Buna aldanma bende senin gibi bedava olsun diye birçok kere değişik programları denedim baktım olmuyor Televizo programını almaya karar verdim program güzel yalnız herhangi bir sorun olduğunda yazılımcı baştan sağma cevap veriyor şu an programda bir sorun yok gayet stabil çalışıyor 5 adet cihaza yükleme izni veriyorlar ücret bir kere ödeniyor fiyatı 370,00 TL
En temizi

Eline, Emeğine, Sağlık @hpgdisco Kardeşim.Saol.
Liste Her Geçen Gün Eklene,Eklene,Gelişmeye Devam Ediyor.
Teşekkürler abi elimizden geldiğince yapıyoruz bir şeyler.

Geri