GoldVOD Ücretsiz Epg Destekli Tv Film Dizi Listesi

Televizo Play satın aldım 5 cihaz bağlantı hakkı veriyorlar fiyatı 360,00 TL Premium sürüm ücret bir kere ödeniyor gerçekten güzelmiş.

Televizo ücretsiz sürümde denemeler yapıyorum sorun yok şuan.

Tv kanallarında güncellemeler yaptım, çalışmayan veya eksik gördüğünüz kanal olursa belirtirseniz düzeltmeye çalışırım.

Açmaya çalıştığınız içeriğin yüklenmesi uzun sürüyorsa ilk siz açtığınizdan arka planda cache (yedekleme) yaptığından dolayıdır. Aynı icerigi tekrar açtığınizda veya sizden once biri açtığında daha hızlı açılacaktır.

Epg kanallarında güncelleme yaptım şuan toplam 183 kanalın 48 saatlik epg verisi her gün Türkiye saati ile gece 1 de güncelleniyor.

Epg kanal listesi
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ayrica yeni sinema, belgesel kanallari ve yeni diziler eklendi. Film arşivi yeni filmler geldikçe eklenecek yine de eksik gördüğünüz dizi veya film olursa söyleyin eklemeye çalışırım. Güncel dizi sayısı 1215 oldu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 9xtream pro apk ile denendi vod ve canlı kısmı aktif şekilde çalışmaktadır bende televizoda sorun yaşadım 9xtream ile hiç bir sorun yok yanlız bazı operatörlerde filmler geç yüklenebiliyor warp ile çözersiniz

Epg kanallarında güncelleme yaptım şuan toplam 183 kanalın 48 saatlik epg verisi her gün Türkiye saati ile gece 1 de güncelleniyor.

Epg kanal listesi
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ayrica yeni sinema, belgesel kanallari ve yeni diziler eklendi. Film arşivi yeni filmler geldikçe eklenecek yine de eksik gördüğünüz dizi veya film olursa söyleyin eklemeye çalışırım. Güncel dizi sayısı 1215 oldu.
Eline, Emeğine, Sağlık @hpgdisco Kardeşim.Saol.
Liste Her Geçen Gün Eklene,Eklene,Gelişmeye Devam Ediyor.

Geri