GoldVOD Ücretsiz Epg Destekli Tv Film Dizi Listesi

Merhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes api sistemine uygun panel vardı halen geliştirme aşamasındayım.
Sabit m3u adresi yoktur sadece Xtream destekli playerde kullanici bilgileri ile çalışmaktadır.

Üyelik bilgileri

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

İçerik Editorleri

@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz

Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.

Test edilen playerler

Linux

Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?

Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.

Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım.
eline sağlık reis. Dizileri yada kanalları Favoriye ekleyebilsek çok iyi olurdu.. belkide ben çözemedim.. bu arada bilmeyenler için, PC de SFVipPlayer'de oynatmak için, request yöntemini GET olarak ayarlayın.. liste iptvnator ile açılmadı (request yöntemi ayarı yok.) ama SFVipPlayer'de açıldı. Teşekkürler.

eline sağlık reis. Dizileri yada kanalları Favoriye ekleyebilsek çok iyi olurdu.. belkide ben çözemedim.. bu arada bilmeyenler için, PC de SFVipPlayer'de oynatmak için, request yöntemini GET olarak ayarlayın.. liste iptvnator ile açılmadı (request yöntemi ayarı yok.) ama SFVipPlayer'de açıldı. Teşekkürler.
@pronomix Hocam Pc İçin SFVipPlayer"in Bu Listede Calışması İyi Oldu.
Pc"de Bu Listeyi Kullanacak Arkadaşlara Faydası Olabilir.Teşekkürler.

Televizo'da favoriye alma özelliği var.

merhaba herkese, pc de iptv expert uygulamasında bütün kategoriler sorunsuz çalışıyor. android televizo1.9.4.0 modlu versiyonda canlı ve dizi kategorisi izlenebiliyorken, film bölümünde filmler açılmıyor. emeğinize sağlık, çok teşekkürler...

selamün aleyküm halinhazirda xtream codes ui-one gibi sistemlerin gelismis panel yapilandirmasi uzerinde calisiyorum bende film dizi canli tv destegi yapabilirim isterseniz telegram @pidemdeniz

ulaşabilirsiniz
Aleykum selam, düşünmeniz yeter çok teşekkürler.
merhaba herkese, pc de iptv expert uygulamasında bütün kategoriler sorunsuz çalışıyor. android televizo1.9.4.0 modlu versiyonda canlı ve dizi kategorisi izlenebiliyorken, film bölümünde filmler açılmıyor. emeğinize sağlık, çok teşekkürler...
Bilgi için teşekkürler.

Teşekkürler ellerinize sağlık.
İyi seyirler.

Dizi güncellemesi yapılmıştır şuan toplam 379 dizi bulunmakta,dublajlı ve alt yazılı olarak kategorilere ayırdım zaman buldukça yeni diziler eklenecektir.

Ayrıca test edilen player ve içerik bilgilerini ilk mesajda bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
İyi seyirler.

Dizi güncellemesi yapılmıştır şuan toplam 379 dizi bulunmakta,dublajlı ve alt yazılı olarak kategorilere ayırdım zaman buldukça yeni diziler eklenecektir.

Ayrıca test edilen player ve içerik bilgilerini ilk mesajda bulabilirsiniz.
Eline,Emeğine,Sağlık @hpgdisco Kardeşim. Saol.
Hayırlı Cumalar.

1761920895216

merhabalar şöyle bir hata iletisi alıyorum. otgplayer kullanmaktayım. nerede hata yaptığımı tam anlayamadım.

Ellerine sağlık özellikle film bölümü geçmişten bugüne gördüğüm en iyi arşiv diyebilirim
İyi seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 15322

merhabalar şöyle bir hata iletisi alıyorum. otgplayer kullanmaktayım. nerede hata yaptığımı tam anlayamadım.
Maalesef her playerde calismayabiliyor, test edilen playerleri ilk mesajda bulabilirsiniz.

Sunucu adresini http olarak deneyin bir de.

İyi seyirler.

Mahsun J S2B13 eklendi
Konuşanlar S1B6 eklendi

Yeni dizi ve filmler eklendi toplam dizi sayısı 500 film sayısı 16689. Kullanıcı adında ufak bir değişiklik yapıldı.
Eline,Emeğine,Sağlık @hpgdisco Kardeşim.Saol.
Canlı Tv: 179
Film: 16689
Dizi: 752
Televizio"da Toplam Kanallar Bu Gosteriyor.
Bir Cok Dizi Eklenmis.Liste Surekli Gelismeye Devam Ediyor.

ilk mesaja sfvipplayer eklenmiş ama ben şu ana kadar açan sürümü bulamadım. 1.2.5.7 kullanıyorum. ayrıca ilk mesajda kulanıcı adında çift o var. çift o ile de denedim liste gelmiyor.

Son düzenleme:
ilk mesaja sfvipplayer eklenmiş ama ben şu ana kadar açan sürümü bulamadım. 1.2.5.7 kullanıyorum. ayrıca ilk mesajda kulanıcı adında çift o var.
Konu içinde açıldığını belirten arkadaşımız olmuştu, kullanıcıların geri dönüşlerine dayanarak test edilen playerler bölümü oluşturuluyor.

Vstro Player"de Calısıyor.Lakin,Sadece Live Tv Bölümünde,Calıstı.Vod ve Series Bölumunde Calismadı.
Vstro Playerde 4 Tane Yerlesik Player Mevcut Aslında Ucretsiz Player"lerin İcinde Hatta Ucretli Player"lerden Bile Daha Stabil Bir Player.
Denemek İcin Ekledim Vod ve Seri Bolumlerinde
Codec Sorunu Oldugu İcin Calısmadı.
Bu Mesajıda Bilgilendirme Amaclı Paylasmak İstedim.
Sizlerde Farklı Player"lerle Deneyip,Full Listeyi,Acan Bilmedigimiz,Player Varsa Bilgilendirebilirseniz,

İptv Extreme Player Son Surumu İle Dizi Bolumu Haric Sorunsuz Calısıyor.
İptv Playlist Loader 4.55 Surumu Dizi Bolumu Haric Sorunsuz Calısıyor.
Ögrenmis Oluruz.Saygılarımla.

Son düzenleme:
linux kullanıcıları isimli uygulama ile kullanabilir. şimdi denedim ve çalışyor, emeğiniz için teşekkürler.
not: adres kısmını uygulama kendisi düzeltiyor, eğer düzeltmez ise adres olarak ' ' yazabilirsiniz.
Denedikçe güncellemeye devam edeceğim bu mesajı :)
Linux altında snap desteği olanlar(ubuntu) uygulamasını da kullanabilirler.
Yine bütün linux dağıtımlarında kullanılabilir. (Eski bir sistemde verimli çalışmasa da yeni aletler rahat çalıştırır)

Linux Mint kullanan arkadaşlar varsa, varsayılan hypnotix isimli uygulaması hiçbir xtream api çalıştırmıyor.
Özetle en verimli çalışan isimli uygulamadır.

Geri