Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Ben telegramı filan kurmak istemiyorum.
İkide bir telif geliyor... Peşindeler belli.
Ben kendime hiç kimsenin pek görmediği inanılmaz bir CHAT odası kuruyorum.
Bundan sonra burada ve orada sohbet.
Umarım bir çare bulunur ben kendime buldum gerekirse burası içinde yaparım.
Admin ile konuşurum öyle böyle bir Chat
Cok İyi Olur @cine10tv Hocam Lakin Bu Chaet Odalarinda Bazi Kelimeleri Yazsalarda ****** Bu Yildiz Cikarsa İyi Olur.Bazi Kelimelerden,Kastim Malum Platform Ve Kanallarinin İsimleri,Futbol Takim İsimleri,Kufur Hakaret İcerebilecek Kelimeler,Dini,Siyasi,Politik Kelimeler,Fanatizmi Tetikleyecek Kelimeler Yazildiginda. Direkt Bu Yildiz Ciksin ******** Boyle Bir Filtreleme İle Olursa Sorunlarda Yasanmaz +Chaet Odalarini Bu Dedigim Gibi Yapip Aktif Edilebilirse Luzumsuz Konu Acanlarda Olmaz Bence Cok Faydali Olur .
Bir Diger Unsurda Konu Acma Unsuru Her Onune Gelen Konu Aciyor Forumda Konu Kirlilgi Oluyor
Bence Konu Acamasin Her Onune Gelen Yonetici Onayindan Gecen Konular Foruma Eklenebilsin
Hem Bu Sekilde Konu Kirliligi Olmaz Hemde Bazi Konulari Sonradan Kapatmanin Onune Gecilebilir
Hem Forumu Zor Durumda Birakacak Konular En Bastan Acilmamis Olur Simdilik Soyleyebileceklerim Bu Kadar Nacizane Fikirlerimi Soylemeye Calistim.Surcu Lisan Ettiysem Affola
Saygilarimla.Kargo1975

Son düzenleme:
Ben telegramı filan kurmak istemiyorum.
İkide bir telif geliyor... Peşindeler belli.
Ben kendime hiç kimsenin pek görmediği inanılmaz bir CHAT odası kuruyorum.
Bundan sonra burada ve orada sohbet.
Umarım bir çare bulunur ben kendime buldum gerekirse burası içinde yaparım.
Admin ile konuşurum öyle böyle bir Chat
Şu an telegram için yapılacak en akıllı iş güvendiniz kişilere kanalın linkini özelden atmak ve kanal kapanmasına karşı sürekli ve dönüşümlü olarak yedek kanal bulundurmak biri patlarsa sürekli diğerinden devam edilir.

Şu an telegram için yapılacak en akıllı iş güvendiniz kişilere kanalın linkini özelden atmak ve kanal kapanmasına karşı sürekli ve dönüşümlü olarak yedek kanal bulundurmak biri patlarsa sürekli diğerinden devam edilir.
Selam @Alex59 Hocam İsteyen Sizin Dediginiz Gibi Yapabilir.Fikirlerinize Saygi Duymakla Beraber Bende Size Nacizane Goruslerimi Soyleyebilirim Sanirim Discord,Facebook,Tweater,İnstagram,Telegram,VK Ve Adini Bilmedim Baska Platformu Kullanmayan Kisilerde Oldugu İcin Bu Pek Genel Paylasim Olmaz En Azindan Hic Paylasim Olmamasindan İyidir Bu Mecralari Kullanan Arkadaslar Sorumlu Olur Paylasimlarindan En Azindan Forum Zarar Gormez.Ama Oda 1 Cozum Degil.Gecici Cozum Bence Cunku Her Mecrada Yaptirimlar
Oluyor Biraz Bekleyip Sabretmek Lazim Bir Suru Yazilimci Arkadaslarimiz Var Bu Sorunu Forum İcinde Cozecek Proje Uretebilirler.En Olmadi Forumun Bizlere Musaede Ettigi İcerikleri Paylasabiliriz
Soyleyeceklerim Simdilik Bu Kadar.Surcu Lisan Ettiysem Affola.Saygilarimla. Kargo1975

Cok İyi Olur @cine10tv Hocam Lakin Bu Chaet Odalarinda Bazi Kelimeleri Yazsalarda ****** Bu Yildiz Cikarsa İyi Olur.Bazi Kelimelerden,Kastim Malum Platform Ve Kanallarinin İsimleri,Futbol Takim İsimleri,Kufur Hakaret İcerebilecek Kelimeler,Dini,Siyasi,Politik Kelimeler,Fanatizmi Tetikleyecek Kelimeler Yazildiginda. Direkt Bu Yildiz Ciksin ******** Boyle Bir Filtreleme İle Olursa Sorunlarda Yasanmaz +Chaet Odalarini Bu Dedigim Gibi Yapip Aktif Edilebilirse Luzumsuz Konu Acanlarda Olmaz Bence Cok Faydali Olur .
Bir Diger Unsurda Konu Acma Unsuru Her Onune Gelen Konu Aciyor Forumda Konu Kirlilgi Oluyor
Bence Konu Acamasin Her Onune Gelen Yonetici Onayindan Gecen Konular Foruma Eklenebilsin
Hem Bu Sekilde Konu Kirliligi Olmaz Hemde Bazi Konulari Sonradan Kapatmanin Onune Gecilebilir
Hem Forumu Zor Durumda Birakacak Konular En Bastan Acilmamis Olur Simdilik Soyleyebileceklerim Bu Kadar Nacizane Fikirlerimi Soylemeye Calistim.Surcu Lisan Ettiysem Affola
Saygilarimla.Kargo1975
Aynen çok doğru filtreleme sistemi var zaten hallederiz gayet güzel düşnmüssün.
Şuan Türkçe versionu yapıyorum kısmen yakında haber veririm dediğim gibi çok kapsamlı.
Dileryen görüntü sohbet sesli sohbet her şey yapabilir.

Şuan Türkçe versionu yapıyorum kısmen yakında haber veririm dediğim gibi çok kapsamlı.
@cine10tv Hocam Url Linki de Yazilip Paylasilamasin Mumkunse Yazanlardada ******Bu İsaret Ciksin + Dosya Paylasimida Konularda Olsun Chaet Bolumunde Olmasin İlerde Forumda Paylasimlar Serbest Olursa Ona Gore Tekrar Ayri Duzenlemer Olabilir Boyle Bir Sey Yapabilirseniz Gercekten Cok Super Olur Goruntu ve Ses Olmasada Olur Soz Ucar Yazi Kalir Hocam Suan İcin Boyle Sayet Foruma Eklenebilirse Bu Sistem Forumda Cok Rahatlar Elinize Saglik Diyelim Simdiden.

@cine10tv Hocam Url Linki de Yazilip Paylasilamasin Mumkunse Yazanlardada ******Bu İsaret Ciksin + Dosya Paylasimida Konularda Olsun Chaet Bolumunde Olmasin İlerde Forumda Paylasimlar Serbest Olursa Ona Gore Tekrar Ayri Duzenlemer Olabilir Boyle Bir Sey Yapabilirseniz Gercekten Cok Super Olur Goruntu ve Ses Olmasada Olur Soz Ucar Yazi Kalir Hocam Suan İcin Boyle Sayet Foruma Eklenebilirse Bu Sistem Forumda Cok Rahatlar Elinize Saglik Diyelim Simdiden.
DM sana link atim gir bir bak neler var nasıl sistem

DM sana link atim gir bir bak neler var nasıl sistem
@cine10tv Hocam Cok Sahane Olmus Cheat Odasi Bunu Foruma"da Monte Edilebilirse Foruma Cok Faydasi Olur Foruma Rahatlik Olur Denemekte Fayda Var İnsallah Sinetech Hocamizda Begenir.
Elinize Saglik Ben Şahsen Çok Begendim. Saygılarımla.

Sistemi merak ettim. Signal ve Matrix’e göre ne kadar güvenilir olabilir acaba? Bana özelden de gösterebilir misiniz?

Hayırlı Cumalar,Hayırlı İsler,Bol Kazanclar.Cenabi Allah"imiz,Vatanimizi,Milletimizi,Tum Dogal Afetlerden,Hatalardan,Kazalardan,Belalardan,İnsan Şerrinden,Düşman Şerrinden Korusun.Bizleri Elden Ayaktan Düşürüp
Kimseye,Muhtaç Etmesin.Helalinden Riziklar Nasip Eylesin.Hakkimizda Hayırlısını Versin.Amin
Cümleten Hayırlı Cumalar Arkadaşlar.

Hayırlı Cumalar,Hayırlı İsler,Bol Kazanclar.Cenabi Allah"imiz,Vatanimizi,Milletimizi,Tum Dogal Afetlerden,Hatalardan,Kazalardan,Belalardan,İnsan Şerrinden,Düşman Şerrinden Korusun.Bizleri Elden Ayaktan Düşürüp
Kimseye,Muhtaç Etmesin.Helalinden Riziklar Nasip Eylesin.Hakkimizda Hayırlısını Versin.Amin
Cümleten Hayırlı Cumalar Arkadaşlar.
Hayırlı cumalar kardesim

Forumda linkler çıkarıldıktan beri, CS de sürekli sorun çıkaran HDFC eklentisini sorunsuz çalışıyor, bilmem dikkat eden oldumu

Siz ne kadar çok düşünüyorsunuz forumu FORUMUN kalbi sökülmüş kolu kadadı kırılmış SİTE SAHİPLERİNİN yetkililerinin umrunda değil siz üyeler kendinizi parçalıyorsunuz SİNETCH' kapatsınlar başka bitane açsınlar eğer halka hizmet etmek istiyorlarsa
AYRICA
İPTV M3U yoksa forum ölmüştür zaten cenaze üzerinde tepişmenin bir anlamı yok

Geri