Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Umarım düzelir çok yazık.😞
Duzelecek İnsallah Kardesim Ama Herkes Dikkat Etmek Zorunda Forumun Ve Hepimizin İyiligi İcin Birbirimize Destek Olmamiz Lazim Hayat Sadece M3u lardan Uygulamardan İbaret Degil Dostluk,Kardeslik,Baglilik,Sadakat,Sevgi,Saygi,Yardimlasma.Su An Dahada Kenetlenmemiz Lazim

Duzelecek İnsallah Kardesim Ama Herkes Dikkat Etmek Zorunda Forumun Ve Hepimizin İyiligi İcin Birbirimize Destek Olmamiz Lazim Hayat Sadece M3u lardan Uygulamardan İbaret Degil Dostluk,Kardeslik,Baglilik,Sadakat,Sevgi,Saygi,Yardimlasma.Su An Dahada Kenetlenmemiz Lazim
aynen öyle herkes birlik olursa kimse yıkamaz bu kaleyi

Vk bu şekilde arkadaşlar ben 20 senedir kullanıyorum. Facebook benzeri bir yerdir.

Ekli dosyayı görüntüle 12464
VK sitesini adroid ve Windows da yaklaşık 10 senedir kullanıyorum içeriğinde Spor dan tutun sanata her türlü içeriği barındırıyor hatta Türkiye'den bazı film izle siteleri içeriklerini VK üzerinde barındırıyor oradan sunuyor.

VK sitesini adroid ve Windows da yaklaşık 10 senedir kullanıyorum içeriğinde Spor dan tutun sanata her türlü içeriği barındırıyor hatta Türkiye'den bazı film izle siteleri içeriklerini VK üzerinde barındırıyor oradan sunuyor.
Evet Bir Cok Site İcerigini VK da Barindiriyor, Rus"larin Facebook"Gibi Bir Sey Site İceriginde Arama Motoru Var İcerik İsmini Yazmaniz Yeterli Tr Dublaj Film İzle Yaz Misal Envayi Cesit İcerik Cikar Yerli Yabanci Tr Dublaj Eskiden Uye Olmadan Faydalaniyordu Bu Siteden Suan Uye Olmak Gerekiyor Sanirim. Merak Eden Bakabilir.Saygilarimla

Ben arkadaşlara gerekli bilgilendirmeyi bir çok kez yaptım, yapılması gerekenleri de yaptım.
Foruma gelen ziyaretçilerin %90ı iptv için geliyor.
Kısa sürede çok yüksek tarif kayıpları ve ardından google da gerilemeye başlar.

Ben arkadaşlara gerekli bilgilendirmeyi bir çok kez yaptım, yapılması gerekenleri de yaptım.
Bu sitenin o tarz paylaşımlara dönemeyeceğini çok iyi biliyorsunuz. Site sahibi kendini tehlikeye niye atsın.

Kaynak ne? Benim IPTV ile, maçla hiç işim olmaz mesela

Forumda yeni bir üyeyim. Yıllar önce TV kartımla yayınları izlemeye çalışan ve bu işlerden az da olsa anlayan biriyim. Resilio Sync gibi bir yazılımla bilgisayar ve Android üzerinden P2P şeklinde depoları birbirimizle paylaşabiliriz. O zaman da silsinler, telif atsınlar bakalım. 🤣 Hem istediğimiz zaman fişi çekeriz istediğimiz zaman açarız. Birbirimizle zaten iletişimde olacağımızdan dolayı da şifreler sürekli değişir. Admin de buna destek çıkarsa mükemmel olabilir. Düşünceniz nedir?

aynen öyle herkes birlik olursa kimse yıkamaz bu kaleyi
Bence forum kapatılabilir. Çünkü tuhaf insan figürleri doluştu özellikle son dönemde. Yeni üyelik, yeni içerik ile sıfırdan başlanabilir. Mesela üyelik üzerinden 3 ay geçmeden başlık açma engellenebilir ki böyle yabancı forum çok. Belli reputasyona ulaşana kadar üyelere ciddi bir kısıtlama konabilir. Bir de, nasıl olur bilmem ama yaş sınırı olması lazım bence.
Dediğim gibi, Quality matters. Yani nitelik, nicelikten önce gelmeli

Bence forum kapatılabilir. Çünkü tuhaf insan figürleri doluştu özellikle son dönemde. Yeni üyelik, yeni içerik ile sıfırdan başlanabilir. Mesela üyelik üzerinden 3 ay geçmeden başlık açma engellenebilir ki böyle yabancı forum çok. Belli reputasyona ulaşana kadar üyelere ciddi bir kısıtlama konabilir. Bir de, nasıl olur bilmem ama yaş sınırı olması lazım bence.
Forum kara delike doğru gidiyor 🤣🤣

Selam Neocan Hocam Hic Polemige Girmeden Sizinde Anliyisli Bir Kisi Oldugunuzu Bilerek.Kendi Fikirlerimi Soyleyebilirim Sanirim. Bence Forum Kapatilmadan Sorunlarin Cozulebilecegine İnancim Tam Forum Kapatilabilir.Harici Tum Goruslerinize Katiliyorum.Zamanla HerSeyin Duzelecegine İnaniyorum Ac Kapa Sorunlar Duzelmez Su Akar Yolunu Bulur Metin2 Pvp Serverlar Ac Kapa İsim Degistir Cok Yapar Bu Sekilde Olursa Spekulasyonlarin Onune Gecilmez Beceremediler Kapattilar Bir Daha Actilar Diyenler Olabilir Guven Kaybolur Bu Sefer En Onemli Seydir Guven Kazanilmasi Zordur.Biraz Sabir,Biraz Anlayis,Biraz Zamanla Sorunlar Cozulur Giden Gider Kalan Kalir Hayatta Hersey M3u lardan Uygulamalardan,İbaret Degildir,Ve Daha Degerlidir.Burdaki Dostluklar,Arkadasliklar,Birbirimizle Olan Yardimlasmalarimiz,Sevgi,Saygi,Sadakat,Baglilik,İlelebet Devam Edecektir Surcu Lisan Ettiysem Affola Saygilarimla. Kargo1975

Son düzenleme:
Selam Neocan Hocam Hic Polemige Girmeden Sizinde Anliyisli Bir Kisi Oldugunuzu Bilerek.Kendi Fikirlerimi Soyleyebilirim Sanirim. Bence Forum Kapatilmadan Sorunlarin Cozulebilecegine İnancim Tam Forum Kapatilabilir.Harici Tum Goruslerinize Katiliyorum.Zamanla HerSeyin Duzelecegine İnaniyorum Ac Kapa Sorunlar Duzelmez Su Akar Yolunu Bulur Metin2 Pvp Serverlar Ac Kapa İsim Degistir Cok Yapar Bu Sekilde Olursa Spekulasyonlarin Onune Gecilmez Beceremediler Kapattilar Bir Daha Actilar Diyenler Olabilir Guven Kaybolur Bu Sefer En Onemli Seydir Guven Kazanilmasi Zordur.Biraz Sabir,Biraz Anlayis,Biraz Zamanla Sorunlar Cozulur Giden Gider Kalan Kalir Hayatta Hersey M3u lardan Uygulamalardan,İbaret Degildir,Ve Daha Degerlidir.Burdaki Dostluklar,Arkadasliklar,Birbirimizle Olan Yardimlasmalarimiz,Sevgi,Saygi,Sadakat,Baglilik,İlelebet Devam Edecektir Surcu Lisan Ettiysem Affola Saygilarimla. Kargo1975
eyvallah cansın kargo ağzına saglik aslanım

Herkes dosyasını linkini vs wetransfer tarzı bir siteye yükleyip şifreli şekilde paylaşsın forumda da hiç uygulama adı yazılmasın başlığa vs. böylece paylaşılan şey açık değil linkte gizli kalır. Ayrıca sadece foruma yeni eklenen uygulama eklenti vb şeylerin duyurulduğu (paylaşılmadığı) bir telegram kanalı kurulabilir, kanal da gizli olur ve dosya paylaşımı vs olmayacağı için telif yeme ihtimali düşük olur, gönderi yorumlarını kapatırsanız tartışma da olmaz.

Forumda çok sayıda network, iptv vs konularında bilgili arkadaşlar var, onlar yerine benim gibi "durun, fikrim geldi" ekibi daha çok görüş bildiriyor😅 Belki yönetimle özelden görüşüyorlardır, bilmiyorum. Yapay zeka ekibi de sessiz 🤥

Forumda çok sayıda network, iptv vs konularında bilgili arkadaşlar var, onlar yerine benim gibi "durun, fikrim geldi" ekibi daha çok görüş bildiriyor😅 Belki yönetimle özelden görüşüyorlardır, bilmiyorum. Yapay zeka ekibi de sessiz 🤥
@neocan Hocam İnanin Boyle Bir Sey Yok.Durun Fikrim Geldi Ekibindenim Bende; Herkes Gibi Fikirlerimizi Soyleyip,Yararli,Olmaya,Calisiyoruz.Bilmiyorum Artık,Ne Olur,Ne Olmaz.Bekleyip Gorecez Saygilarimla.

Son düzenleme:
Ben telegramı filan kurmak istemiyorum.
İkide bir telif geliyor... Peşindeler belli.
Ben kendime hiç kimsenin pek görmediği inanılmaz bir CHAT odası kuruyorum.
Bundan sonra burada ve orada sohbet.
Umarım bir çare bulunur ben kendime buldum gerekirse burası içinde yaparım.
Admin ile konuşurum öyle böyle bir Chat

Geri