Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Sinetech 

Admin
Konular
94
Arkadaşlar selamlar,

Yapılan bir şikayet sonucunda yayıncı kuruluş tarafından DMCA uyarısı gelmiş ve bu uyarıya istinaden çeşitli kategoriler ve o kategorilerdeki tüm konular ikinci bir duyuruya kadar kaldırılmıştır. Diğer kategoriler açıktır.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Hangi konuların silineceği belli mi ?

"kategoriler ve o kategorilerdeki tüm konular" derken @Sinetech başkanım küçük detaylar belirtmeniz mümkün mü? En azından tekrarını yapmayıp daha dikkatli olalım..

O
Artık ulusal kanal linki dahi paylaşılmayacak gibi mi anlamalıyız peki? Yoksa sadece malum içerikler mi?
Ulusal kanalları paylaşmakta sorun olacağını zannetmiyorum, onlar için düzenleme yapılacak bir kaç güne kadar.

Şikayet neden ediliyor ki karşı değil miyiz bizleri para karşılığında yayınlara mecbur etmelerine. Ne güzel buradaki arkadaşlar sayesinde bir çok şeye ulaşabiliyorduk, anlam veremiyorum gerçekten geçmiş olsun umarım bir yolu bulunur kalındığı yerden devam edilir. Tekrardan hepinizin emeğine sağlık arkadaşlar sayenizde bir çok içeriğe ulaştık.

Çok geçmiş olsun hepimize başta size elbette hocam
Yayıncı kuruluş olduğuna göre m3u vb konular sanırım.
Neyse ki her zaman bir çözüm bulur insan

Nasıl oldu bilmiyorum ana bizim telegramda Telif yedi hepsi aynı gün nasıl denk geldi toplu ceza :))) Neyse biz bir yolunu buluruz arık.
@Sinetech Peki şimdilik sadece Bilgi amaçlı Bizde yeni Telegram adresimizi yazsak konu açarak fOTORAF YADA BAŞKA KANAL İSİMLERİ YAZMADAN ?

zaten 2 gun kadar önce huzur operasyonu gıbı takıp ettıgım telegram kanalları hep patlamıs. malesef bu sene heralde boyle sureklı yapılacak.

Geri