Arama sonuçlarınız

1. K

İlk Bilgisayarınız

p4 1.7 işlemcili bir kasa toplamıştım yıl falan hatırlamıyorum :)
  2. K

NVIDIA RTX 5070 Ti Ekran Kartı: Detaylar Sızdırıldı!

4080 super icin 3 tane pin takıyoruz 5000 serilerine nasıl pin takacaz acaba. eskiden power dan gelen pin'i tak kullandı şimdi 3 tane takar olduk.Kartlar artık enerji işinde sapıttı.
  3. K

Öneri mi box youtube reklam engelleme

Smarttube varken ne gerek varki bunlara
  4. K

Yardım Aynı anda hem Dublaj Hem alt yazı izleyebileceğim uygulama veya bunu sağlayacak player

Anladığım kadarıyla tv üzerinde izlemek istiyorsunuz.Bu secenekle izleyeceseniz yapacak birşey yok kullandığınız uygulamalarda ses ve altyazı seceneği olmalı. bu tamamen video yu yapan kişinin ses ve altyazıyı nasıl yapıp sunduğu ile alakalı.
  5. K

Sadece dizi platformları için M3U listesi

dizi veya film icin m3u işini unut bence. bulsan bile birkac güne patlar.
  6. K

Tavsiye Dizüstü Bilgisayar

1- elinizdeki bilgisayar nedir masaüstü mü, laptop mu ve özellikleri eksiksiz şekilde nedir. 2-üniversite ye giden çocuğunuz mühendislik okuyuyorsa önerilen laptoplar ve bütçeniz işinizi görmez. çizim yazılımları yüksek grafik işlemci ister. bu nedenle yardımcı olmamız sağlıklı olmaz. eğer...
  7. K

Ulusal Kanalları 4K İzlemek İstiyorum. 4K Olmasa Bile Full Hd Olur. Ama 4K Daha İyi. M3U varsa müthiş olur

adamlar DVB-T teknolojisine geçeli uzun yıllar oldu tv nin yanında küçücük bir anten ile uydu kanalı izliyor biz hala çatılarda çanak antenle uydu izliyoruz. onu da geçtim araçlarına dvb-t destekli teyp takanlar uydu kanallarını arabalarından bile izleyebiliyor.
  8. K

Ulusal Kanalları 4K İzlemek İstiyorum. 4K Olmasa Bile Full Hd Olur. Ama 4K Daha İyi. M3U varsa müthiş olur

TRT 4k dan başka 4k yayın yapan kanal yokki. Avrupa 16:9 yayına geçmişti, ülke tüplü televizyondan LCD televizyona geçmesine rağmen yıllarca 4:3 (1024 x 768) yayın izlemiştik. Şu an ülkemizde yıllardır 4K televizyon satılmasına rağmen kanallarımız hala 1080p yayın yapmaya devam ediyor Bu...
  9. K

WİNDOWS ALTERNATİFİ İŞLETİM SİSTEMLERİ

laptop da 1 ram slotu daha varsa 8gb daha taktırırsan bu laptop işini fazlasıyla görür. bu laptop hertürlü amülatör de uygulama calıştırır. Sorun bence windows 8 kulanman, windows 10 kurmanı öneririm.
  10. K

Yardım Cloudstream hakkındaki düşünceleriniz ?

mecburen google.televizyon üzerinden play store kullanmak icin google hesabı gerekli.
  11. K

Yardım Cloudstream hakkındaki düşünceleriniz ?

televizyonunuza apk yüklüyorsanız güvenlik icin televizyon da kullandığınız gmail hesabı sadece tv icin actığınız, icinde resim video gibi özelinizin olmadığı, şifrelerinizin veya rehberinizin olmadığı kısacası ici bomboş bir hesap kullanmalısınız.
  12. K

CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Kardeşim bu tür durumları kafana takma.10 yıl warez paylaşım forumunda adminlik yapmış birisi olarak bunu söylüyorum. 8 saat bilgisayarı acık bırakıp convert yapıp ondan sonra paylaşıma olumsuz yorum yazan tipler bile olurdu. Forum ortamında ağzınla kuş tut olumsuz yorum yazanlar cıkar. Forumlar...
  13. K

Gelecek Elektirik mi Hidrojen mi - ANKET

9lt hidrojen deposu 3 dakika da doluyor ve 300km gidiyor diye hatırlıyorum. tek kötü tarafı yola su atıyor, bu nedenle yollar hep ıslak olur ve uzun yol da ıslak zemin de hız yapmak riskli olur bence. elektrikli araçlara 1 gr güvenmiyorum.
  14. K

İndirim🔥 Next Start 4K Android TV Box 1.509 TL

lisanslı netflix yoksa bir işe yaramaz.
  15. K

Ayman TV(Patladı-Çalışmıyor)

ss ye bakacak olursak, 340551 kodunu downloader'a yazınca uygulama anında inmeli
  16. K

İPTV dönemi bitiyor mu?

bant daralmalarından dolayı bu sorunlar yaşanıyor.iptv serverları'n da cok sayıda en son sistem ekran karları ve dual xeon işlemciler ve anakartın üzerinde 2 adet en az 1 gbps lik internet takılı ve veri yollama da sorun yok.veriyi biz alamıyoruz.sorun ülkemizdeki internetten kaynaklanıyor.
  17. K

Chrome için faydalı eklenti tavsiyeleri ...

browser ac kapa yapın demekten başka öneri aklıma gelmiyor. onlarca kez yüklediğim bir eklenti ve hic bu tür sorunla karşılaşmadım.eklentiyi ve pot player setup yükledikten sonra direkt olarak calışıyor nomalde.
  18. K

Chrome için faydalı eklenti tavsiyeleri ...

youtube videolarını pot player ile oynatmak icin kullandığım bir eklenti. add pot player'e ekle diyorum izleyeceğim bütün videoları pot player ile izliyorum (not : pot player pc de kurulu olmalı) https://chromewebstore.google.com/detail/potplayer-youtube-shortcu/cfdpeaefecdlkdlgdpjjllmhlnckcodp
  19. K

Amd vs Intel hangisi tercihiniz?

Ryzen cıktıktan sonra Ryzen diyorum kesinlikle. 7700x kullanıcısı olarak diyebilirim performans son derece muazzam.
  20. K

İriun Webcam | Webcam alma devri bitti.Eski cep telefonunu Webcam yap

Bilgisayarınızda webcam yoksa ve webcam kullanmanız gerekiyorsa bu program sizin icin bicilmiş kaftan telefonunuza ve bilgisayarınıza programı kurduktan sonra aynı wifi ye bağlı olmanız yeterli. windows ve cep telefonu icin programı resmi sitesinden indirebilirsiniz. Download : https://iriun.com/

Geri