Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Valla kardeşim kanalları 4k izlemen için yurtdışında yaşaman lazım maalesef. Bende 8k izlemek istiyorum ama ne edersin ki eldeki malzeme bu.
4K yayın yapan ulusal kanal var mı ki? (TRT 4K hariç)Başlıkı Okuyun. Tv den yazıyorum elim koptu
Yaklaşık 7 sene evvel, 3-5sene sonra çok popüler olur ve fiyatlanır diye düşünerek 3D tv almıştım. Bırak daha 4K yayılacakYinede deli gibi 4k tv satılıyor, neden yapmazlar kanal bilmiyorum.
4k kalitesinde ve ya FULL HD yayin izlemek istiyorsan servirlari cok güclü 4 farkli bagimsiz servirdan yayin verenler var tüm dünya kanallari mevcut sifreli sifresiz bu tür kaliteli yayin verenler tabiki bedava hizmet vermiyorlar tamamen ücretli bu servirlarin da bir maliyeti masrafi arti tüm servir saglayicilarin vergilendirme icinde olduklarini unutmayin bedava olanlar ortada ve iptv saglayici tüm servirlar yurtdisinda bulunmakta türkiyede olanlarda vpn ile farkli kitalarda görünmekteBaşlıkı Okuyun. Tv den yazıyorum elim koptu
Başlıkı Okuyun. Tv den yazıyorum elim koptu
Ücreti nedir ve içeriğinde neler varBen satın aldığım ıptvde 2k ve fullhd yayın izleyebiliyorum ulusal kanallarda mor pakette ise 4k ve fhd yayın veriyolar bu sayede izleyebiliyorum
Bu yaşıma geldim ilk defa duyuyorum 2k böyle bir yayın varmı yaBen satın aldığım ıptvde 2k ve fullhd yayın izleyebiliyorum ulusal kanallarda mor pakette ise 4k ve fhd yayın veriyolar bu sayede izleyebiliyorum