Ulusal Kanalları 4K İzlemek İstiyorum. 4K Olmasa Bile Full Hd Olur. Ama 4K Daha İyi. M3U varsa müthiş olur

Benita

BANNED
Konular
15
Başlıkı Okuyun. Tv den yazıyorum elim koptu

Hayaller ve hayatlar genelde tutmuyor birbirini..Biz stabil bir m3u peşindeyiz hergün link aramadığımız..Ama sen 4K da olsun diyorsun.İnşallah buluruz..

12K olsa keşke :)

:giggle:

Yinede deli gibi 4k tv satılıyor, neden yapmazlar kanal bilmiyorum.

Yinede deli gibi 4k tv satılıyor, neden yapmazlar kanal bilmiyorum.
Yaklaşık 7 sene evvel, 3-5sene sonra çok popüler olur ve fiyatlanır diye düşünerek 3D tv almıştım. Bırak daha 4K yayılacak :ROFLMAO:

Aynen neydi o furya, gözlükler filan, 2-3 film izledim fena değildi de bir 20-25 dk sonra baş ağrısı yapıyordu

TRT 4k dan başka 4k yayın yapan kanal yokki.
Avrupa 16:9 yayına geçmişti, ülke tüplü televizyondan LCD televizyona geçmesine rağmen yıllarca 4:3 (1024 x 768) yayın izlemiştik.
Şu an ülkemizde yıllardır 4K televizyon satılmasına rağmen kanallarımız hala 1080p yayın yapmaya devam ediyor
Bu kanallarımızın teknoloji de dünya ülkelerini bırakın ,vatandaşların bile gerisinden geliyor.

Gerçekten yabancı ülkelerin yayınlarını izliyorum adamlar resmen aşmış

1080 ler çoğaldı ama yeterli değil tabi

1080ler bile kaliteden yoksun helede IPTV den bakıyorsan sanki çizgi film izliyor gibi hissediyorsun

adamlar DVB-T teknolojisine geçeli uzun yıllar oldu
tv nin yanında küçücük bir anten ile uydu kanalı izliyor
biz hala çatılarda çanak antenle uydu izliyoruz.
onu da geçtim araçlarına dvb-t destekli teyp takanlar uydu kanallarını arabalarından bile izleyebiliyor.

Başlıkı Okuyun. Tv den yazıyorum elim koptu
4k kalitesinde ve ya FULL HD yayin izlemek istiyorsan servirlari cok güclü 4 farkli bagimsiz servirdan yayin verenler var tüm dünya kanallari mevcut sifreli sifresiz bu tür kaliteli yayin verenler tabiki bedava hizmet vermiyorlar tamamen ücretli bu servirlarin da bir maliyeti masrafi arti tüm servir saglayicilarin vergilendirme icinde olduklarini unutmayin bedava olanlar ortada ve iptv saglayici tüm servirlar yurtdisinda bulunmakta türkiyede olanlarda vpn ile farkli kitalarda görünmekte

Ben satın aldığım ıptvde 2k ve fullhd yayın izleyebiliyorum ulusal kanallarda mor pakette ise 4k ve fhd yayın veriyolar bu sayede izleyebiliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri