Amd vs Intel hangisi tercihiniz?

Intel mi Amd mi?

• Intel

Oy: 2 18.2%
  • Amd

Oy: 9 81.8%

• Kullanılan toplam oy
    11

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
146
Hem Amd hemde Intel kullandım. Amd genellikle daha uygun fiyatlı oluyor. Intel ise enerji verimliliği ve ısınmama gibi konularda daha çok tercih ediliyor.

Genel olarak gözlemlediğim bu?
Siz hangisini tercih edersiniz? Niye?

Amd şu an işlemci konusunda inteli rahatlıkla geçebiliyor fakat benim tercihim her zaman intelden yana olmuştur galiba ben bi fanboyum 😂
Hocam bu arada her ne kadar intelci olsam da son verilere göre amd inteli hem ısınma konusunda hemde performans konusunda bi tık geçiyor amd düşük tdp değeri ile intelden fazla performans verebildiği için daha az isi ısınıyor daha az güç tükettiği içinde enerji verimliliği amdde daha iyi

Son düzenleme:
Hem Amd hemde Intel kullandım. Amd genellikle daha uygun fiyatlı oluyor. Intel ise enerji verimliliği ve ısınmama gibi konularda daha çok tercih ediliyor.

Genel olarak gözlemlediğim bu?
Siz hangisini tercih edersiniz? Niye?
Ön saflarda yerimizi alalım :)

Eski zamanlardan AMD den ağzı yanan biri olarak intel diyorum stabilite önemli uçmaya gerek yok ki.

Herkeze selam,
Eski bir pc kullanıcısı olarak bende birşeyler söylemek isterim:)
1983 ten beri bilgisayar kullanmaktayım,ilk bilgisayarım atari 800 xl idi:) sonraları commodore,amstrad,singlair,amiga(favorimdir)386,486,pentium,ddr4 ve şimdide ddr5 teyim.Kısacası ben AMD diyorum çünki özellikle 1 senedir gayet stabil ve daha ucuz .

işlemci ile mükemmel iş çıkartılıyor,​

Ekrankartı ise kesinlikle nvidia,anakart ise tabiki asus:)
Bunlar sadece benim deneyimlerim kesin budur demiyorum yanlış anlaşılmasın.Amd candır:)
Kalın sağlıcakla.

Ryzen cıktıktan sonra Ryzen diyorum kesinlikle.
7700x kullanıcısı olarak diyebilirim performans son derece muazzam.

Dizüstü bilgisayarlarda Intel, masaüstü için ise fiyat/performansa bakıp ikisini de alabilirim. Şu an Ryzen 9 işlemcili bir masaüstü, I7 işlemcili bir dizüstü kullanıyorum ancak çok sık değiştiriyorum. Her an biri diğerine doğru değişebilir.

Ama ekran kartı konusunda net Nvidia :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri