Arama sonuçlarınız

1. B

Mı box 2 ses gitti .

Kumanda dan ses artırma kısma tuşu işler görmüyor. ADB ile bağlanıp ses artırdım. ses yükseldi ekranda, ama işe yaramadı
  2. B

Mı box 2 ses gitti .

Maalesef işe yaramadı . 🫡
  3. B

Mı box 2 ses gitti .

Herkese iyi forumlar xiaomi mi box 2 ye PC den ADB ile bağlanıp YouTube, xiaomi tv Google Play games uygulamasını sildim. Şimdi de HDMI ile bağladığım TV den ses gelmiyor(öncesinde geliyordu ), Artı Bir hoparlör bağlamak zorunda kaldım mi boxun ses çıkışına. (Tv ayarlarında hiçbir...
  4. B

Titan Panel

Kesinlikle Haklısın.
  5. B

Titan Panel

Ulaşamıyorum ki kendisine . jurge.best/ıptv sitesinden ulaşmıştımdaha önce
  6. B

M3u

Olabilir torpil yapmışlardır sana :) Şaka bi yana, olabilecek bir ihtimali söyledim sadece. İyi Forumlar
  7. B

YARDIM! Tv Box Sistem Dosyası Silindi

Merhaba aynısı bende de olmuştu ADB programından mi box 2 den sildiğim uygulamarı geri yükledim (GERİ YÜKLEME ) yaptım düzeldi .
  8. B

Televizyonun MAC Adresini Gir İzle

Emeğinize Sağlık. Bilgi formu burası ,Herkes bilgi sahibi olmayabilir . Bilinen uygulamarı da açıklaman güzel olmuş. Birine faydası olursa ne güzel
  9. B

anti virüs proğrami

Yıllardır herhargi bir antivirüs programı kulanmıyorum hiçbir sorun görmedim . sakıncalı gördüğümü VirusTotal ile tarıyorum sadece
  10. B

Mi Box cihazını çalıştırdıktan sonra IPTV uygulamasının otomatik açılması

uygulama adı verirsen yardımcı olabiliriz belki
  11. B

Hard reset

cihazı kapat,(güç fişini çek HDMI kalsın) ,, kumandanın pillerini çıkar 2 dk sonra tekrar tak GERİ tuşu Ve orta tuşa basılı tutarak aç cihazı ordan factory-hard reset de olur
  12. B

UYGULAMA PROJESİ SONLANDI. APK YAPILDI FORMDA VAR

emeğinize sağlık
  13. B

M3u

Kimse kandırmak için paylaşım yapmaz. linkler patlamıştır.
  14. B

Titan Panel

merhaba titan panel son 2 aydır çalışmıyor . 2 yıldır ücret ödereyer (yıllık ) satın alıyorum. bu 2 aydır hiçbir şekilde ulaşımlıyor
  15. B

Öneri Youtube Video/Canlı Yayınlarını M3U Listene Ekle 🤓☝️

Emeklerinize Sağlık çok güzel bir çalışma olmuş
  16. B

Öneri YouTube reklamsız izlemek için yol varmıdır.

Merhaba üstadım, aşağıda bıraktığım linkten Adguard apk indir. Gerekli izinleri ver. Tüm rakamlardan kurtul Link https://cloud.9mod.com/AdGuard%20/AdGuard%20v4.7.150%20%28Premium%29.apk

Geri