M3u

Yasimdan Sanane yasim 24 ve insanlari kuçuk düsürme

Kendiniz yazmışsınız telefonda çalışıyor,tv de calışmıyor diye.Bazıları vpn istiyor,vpnde açtığınız bölge bile farkediyor çalışması için.Çalıştığını görmeden kim neden paylaşsınki?

Öyle bir sey yok hepsi çalisiyor ellerine saglik yapanlarin begenmiyorsan forumdan çik zorla tutmuyoruz seni
hoca bu nasıl bi yaklaşım kimsenin kimseye git demeye hakkı da yok lüks u de adam televizyon um da açılmadı demesi kovulma sebebi olamaz açılmamış sa fikrini demek hakkı açan varsa da açıldı diyebilir... yakışmadı size bu söz inşallah düzeltirsiniz yorum u...

sevgili arkadaşlar forum da gönüllü olarak liste hazırlayıp bizlere yardımcı olmaya çalışan emek veren arkadaşlara minnettarım her liste açılmaya bilir yada bazı medya oynatıci lar açmaya bilir bu demek değil her kes de açılmıyor diye... bazı tv ler farklı medya oynatıci yüklü olabilir bu bizlerin hatası değil.. akıllı tv ler de farklı medya oynatıci yükleyip alabilir siniz yada ipvt programları yükleme şansı olanlar varsa o programlar la da kanalları izlemeşansınız da olabilir ama emek varsa saygı da göstermek gerekir kimsenin kimseyi kırmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.. sadece forum lar da ki yorumları dikkatlice okuyarak takip etseniz tüm sorunlariniz cevapları içerisinde olacağını düşünüyorum...

Arkadaşlar merhaba ilk defa bir Mi box2. nesil aldım. Fakat bugüne kadar ne İptv kullandım nede başka bir platform. Bu cihazı verimli kullanmak için neler yapamam lazım. Bu İptv ve m3u nedir. neler yapmam lazım birisi bana anlatabilir mi. Yaş itibarıyla biraz gün aldım ve işler nedeni ile bu teknolojik olayları fazla takip edemedim.

patladı dediğin link bende niye acıyor 🤔bana torpil mi geçmiş bu link

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241129_103350.jpg
    Screenshot_20241129_103350.jpg
    241.1 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_20241129_103227.jpg
    Screenshot_20241129_103227.jpg
    122.7 KB · Görüntüleme: 7
Arkadaşlar merhaba ilk defa bir Mi box2. nesil aldım. Fakat bugüne kadar ne İptv kullandım nede başka bir platform. Bu cihazı verimli kullanmak için neler yapamam lazım. Bu İptv ve m3u nedir. neler yapmam lazım birisi bana anlatabilir mi. Yaş itibarıyla biraz gün aldım ve işler nedeni ile bu teknolojik olayları fazla takip edemedim.
Esenlikler, verimli kullanmak için aşırı uygulama yüklemeyin. Depolaması yarıyı geçtiğinde ağırlaşmaya başlıyor. Onun harici görüntü ve performans ve lisanslı açısından en iyi tvboxların başında geliyor.

M3u iptv oynatma listesidir. Cihaza iptv oynatıcı iptv gibi APK kurarsanız. Free paylaşılan burada m3u linkleri oynacıya eklerseniz. dünya tv ve Türkiye tv izlersiniz tabi free verilen linkler garantisi yok 1 dk sonrada 1 sene sonra da patlayabilir yayınlar fazla kişi izledinmi o m3u donar kadar vs.Ücretli sorunsuz ama iptv Yasal Değildir. Free Linkler bazen DNS adres değiştirir bazen oynatıcı kaynaklı açılmama olabilir, bazende paneller yani iptv listesi bir kişiliktir girmez veya girer fazla kişi o linki son izlediğinde dona bilir.vpn ile açılabilir vs.

Son düzenleme:

Geri