Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yaşının küçük olduğunu düşünüyorum ve mesajlarına gerçek anlamda gülüyorum
Ama sen yine de fevri olma bence .
![]()
hoca bu nasıl bi yaklaşım kimsenin kimseye git demeye hakkı da yok lüks u de adam televizyon um da açılmadı demesi kovulma sebebi olamaz açılmamış sa fikrini demek hakkı açan varsa da açıldı diyebilir... yakışmadı size bu söz inşallah düzeltirsiniz yorum u...Öyle bir sey yok hepsi çalisiyor ellerine saglik yapanlarin begenmiyorsan forumdan çik zorla tutmuyoruz seni
Olabilir torpil yapmışlardır sanapatladı dediğin link bende niye acıyorbana torpil mi geçmiş bu link
Esenlikler, verimli kullanmak için aşırı uygulama yüklemeyin. Depolaması yarıyı geçtiğinde ağırlaşmaya başlıyor. Onun harici görüntü ve performans ve lisanslı açısından en iyi tvboxların başında geliyor.Arkadaşlar merhaba ilk defa bir Mi box2. nesil aldım. Fakat bugüne kadar ne İptv kullandım nede başka bir platform. Bu cihazı verimli kullanmak için neler yapamam lazım. Bu İptv ve m3u nedir. neler yapmam lazım birisi bana anlatabilir mi. Yaş itibarıyla biraz gün aldım ve işler nedeni ile bu teknolojik olayları fazla takip edemedim.
Forum içi arama özelliğini kullanarak tek seferde tüm linklere ulaşabilirsiniz.merhaba hocam link alabilirmiyim