Mi Box cihazını çalıştırdıktan sonra IPTV uygulamasının otomatik açılması

excellency

Üye
Konular
1
Dostlar selamlar...

Mi Box cihazına sahibim. Cihazı çalıştırdıktan sonra ana ekran gelir gelmez IPTV uygulamam herhangi bir işlem yapmadığım halde otomatik olarak açılıyor. Uygulamanın otomatik olarak açılmaması için ne tür bir işlem yapmam gerek? Şimdiden teşekkür ederim.
NOT: Şimdilik uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı denemedim. Uygulamanın içinde birden fazla hesap var tekrar kurup hesapları tek tek kaydetmeyi istemedim.

Dostlar selamlar...

Mi Box cihazına sahibim. Cihazı çalıştırdıktan sonra ana ekran gelir gelmez IPTV uygulamam herhangi bir işlem yapmadığım halde otomatik olarak açılıyor. Uygulamanın otomatik olarak açılmaması için ne tür bir işlem yapmam gerek? Şimdiden teşekkür ederim.
NOT: Şimdilik uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı denemedim. Uygulamanın içinde birden fazla hesap var tekrar kurup hesapları tek tek kaydetmeyi istemedim.
genelde açılışta ilk olarak iptv ayarlı olduğu için otomatik aciliyor ayarlardan iptal etmelisin

İpTv Uygulaman nedir ne değildir. bilgi verirsen daha kolay destek bulabilirsin.

Dostlar selamlar...

Benimde öyle ama ben özellikle yaptım, programın ismi Tivimate, özelliklere girince açılışta çalıştır butonu var o sizde aktifdir mavi renk olur, siz onu pasife alın açılışta çalışmaz....

Geri