yanğıncı42
Üye
- Konular
- 2
Merhaba arkadaşlar mi TV box 2.nesi cihaz aldım YouTube reklamlarindan kurtulma yöntemi varmı ? varsa nasıl teşekkürler .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Burdan indirebilirsiniz.Ücretli satın almak istemiyorsanız alternatif ve orijinalini aratmayacak olan SmartTube adlı uygulamayı kullanabilirsiniz. Reklamsız ve gereksiz kısımlarının otomatik geçiliyor olması ve youtube kullanırken yapabildiğiniz hemen hemen herşeyi yapabiliyor olmanız daha ne olsun dedirtiyor. Kendi içerikleri değil tamamen YouTube içeriklerine erişiyorsunuz neticede.
Teşekkür ederim.Ücretli satın almak istemiyorsanız alternatif ve orijinalini aratmayacak olan SmartTube adlı uygulamayı kullanabilirsiniz. Reklamsız ve gereksiz kısımlarının otomatik geçiliyor olması ve youtube kullanırken yapabildiğiniz hemen hemen herşeyi yapabiliyor olmanız daha ne olsun dedirtiyor. Kendi içerikleri değil tamamen YouTube içeriklerine erişiyorsunuz neticede.
Bu daha kullanışlı oldu , teşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu kendi sitesinden direkt GitHub üzerinden indirmek için.
Tıklayınca direkt indirme onayı geliyor.
Üstadım yakın zamanda öğrendim Google play den brave adlı tarayıcıyı indirirsen reklamsız ve arka planda çalıştığını görebilirsinMerhaba arkadaşlar mi TV box 2.nesi cihaz aldım YouTube reklamlarindan kurtulma yöntemi varmı ? varsa nasıl teşekkürler .
Var kardeşim hemde alası var hem cep telefonuna hemde apk olarak indirmeye izin veren özellikle Android cihazlara ben çok uzun yıllardır kullanıyorum hem arka planda sadece ses dosyası olarak dinlenebilir hem saniyeler içinde ister ses dosyası istenirsede video olarak cihaza indirilebilir tamamen reklamsız kusursuz bir uygulama var dinlediğin youtuberleri favori listesine ekleme vs bir sürü özelliği var. Google newpipe diye yaz direkt kendi sitesinden yükle dilediğin gibi kullan hatta bağlantı linkini buraya en alta ekliyeceğim dileyen indirip kullanır. 1.get newpipe yazan yere tıkla 2.Sonra newpipe 0.27.3 son sürümü yazan yere tıkla uygulamayı indir sonra indirdiğin cihazında bilinmeyen uygulamalara izin veren kur.Merhaba arkadaşlar mi TV box 2.nesi cihaz aldım YouTube reklamlarindan kurtulma yöntemi varmı ? varsa nasıl teşekkürler .
Merhaba üstadım, aşağıda bıraktığım linkten Adguard apk indir. Gerekli izinleri ver. Tüm rakamlardan kurtulMerhaba arkadaşlar mi TV box 2.nesi cihaz aldım YouTube reklamlarindan kurtulma yöntemi varmı ? varsa nasıl teşekkürler .