Arama sonuçlarınız

1. Ayaz

Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

eline saglık üstat hiç bir kanalın donmuyor ve anında acılıyor çok teşekkürler...
  2. Ayaz

Öneri Selçuk Sports M3U listesi

Pot Playerde hepsi açılıyo gayette güzel donmadan çalışıyor emeginize saglık çok güzel Yabancı dizi ve filmde eklentiniz olsa süper olurdu yinede teşekkürler...
  3. Ayaz

Öneri M3U8 Paylaşım Sitesi

Emeğine sağlık ben begendim teşekkürler üstad...
  4. Ayaz

- Güncellendi - M3u Multi Panel Combo Tarayıcı v1.9 - Alfa

Emegine saglık Efsane patron iyi ki varsın ben şeyi merak ediyorum combo ve paneli nasıl hazırlıyorsun benim gibi bir acemi nerden alcak onları...
  5. Ayaz

Öneri 🎲🎁Baron66 Panel Tarama Programı... Artık herkes IPTV panel tarayabilecek.🎁🎲

536 Adet buldu... ßaron Emeklerine saglık tesekkür ederim...ßenim gini hiç anlamaz birine bile anlatmışssın ya helal sana...
  6. Ayaz

TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Çok teşekkür ederim ilginize benim Pc alengerli emülatör indirmiyor yinede sagolun varolun...
  7. Ayaz

TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Ben Pc den baska yerden izleyemediğim için Efsane Patron'un M3U larını izliyorum önceden sizinde Pc versiyonunuz vardı ordan izliyordum şimdi ise Apk yapmıssınız yinede emeklerine saglık Teşekkürler...
  8. Ayaz

Zerk m3u Film Arşivi (Güncel)

üstad uygulama pc versiyonu türkçe olarak kurmuştum film ve diziler yabancı konusuyorlar acaba türkçe konusturabilirmiyim diye sormustum...
  9. Ayaz

10. Ayaz

ellerinize saglık hepsi yabancı dil türkçe olmadıgı için konusmaları anlamıyorum dediniz ki kullandıgınız programdan dili düzeltebilirsiniz bulamadım ki düzelteyim benim kullandıgım program PotPlayer....yardımcı olacak bir arkadasım çıkarsa ne güzel olur...
  11. Ayaz

emeginize saglık harika olmuş dil türkçe olsaymış daha da güzel olurmuş yinede teşekkürler
  12. Ayaz

Öneri İnat BOX V14.0 Reklamsız

indirdim ama virüslü eset kaldırıyor indirileni...yinede tesekkürler...
  13. Ayaz

Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Patron emegine yüregine saglık kardesim senin listeni begeniyorum devamını da bekliyorum:) Linklerin çogu sorunsuz çalısıyor...
  14. Ayaz

Öneri IPTVSevenler M3u

Emeğinize saglık. Bunları Bilgisayarda izleyebileceğim program önerebilirmisiniz...
  15. Ayaz

Xbyte-Vavoo-listesi ( Kategori Halinde)

Eline Emeğine sağlık Teşekkür ederim...
  16. Ayaz

XBYTE VAVOO: Linkler değişecek Konudan telegram grubuna katılın !

Emeğinize sağlık, kaliteli ve güzel bir çalışma olmuş...
  17. Ayaz

Sinetech ailesine nereden katılıyorsunuz :)

ANKARA.06
  18. Ayaz

58 Adet Stb İPTV Listesi

Teşekkür ederim Kardeşim zahmet oldu varolasın...
  19. Ayaz

58 Adet Stb İPTV Listesi

Paylaşım için teşekkür ederim ben nasılsa izleyemiyorum cep telefonu kullanmıyorum bilgisayardan da emülatör kuramıyorum benim PC çeşit emülatörü indiriyo kurmuyo size teşekkür etmek gerek verilen emek var...
  20. Ayaz

Kapandı.

tesekkür ederim

Geri